Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jb ile itouch 4e gelebilme sansi varmi beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carvis1907

Jb ile itouch 4e gelebilme sansi varmi beyler

maalesef ram yetersiz.

256 mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Uygulamalarımız, notlarımız vb silinmez değil mi arkadaşlar?

shift+restore yaparsak silinir shift+update oluyormu bilmiyorum İbrahim sen yedek al yinede
  • ios 7 ninn en iyi yeniliklerinden olan iradio internetsiz olarak kullanabiliyor muyuz ??
  • arkadaşlar valla 3gs ye olmuyo kafam attı jb falan ile iphone 3gs ye yükleyemezmiyiz acaba yada başka bir yöntemle bilgisi olan varmı illa telefon aldıttırcak bana apple
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

ios 7 ninn en iyi yeniliklerinden olan iradio internetsiz olarak kullanabiliyor muyuz ??

çok büyük ihtimal malesef.
  • quote:

ios 7 ninn en iyi yeniliklerinden olan iradio internetsiz olarak kullanabiliyor muyuz ??

internet olmadan olacağını sanmıyorum. donanım eklemeleri lazım sonuçta radyo frekansla çalışan bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

quote:

internet olmadan olacağını sanmıyorum. donanım eklemeleri lazım sonuçta radyo frekansla çalışan bir araç

diğer telefonlar gibi kulaklığı anten olarak kullanıp da yapamazsa bi önemi kalmaz bana göre interntette bi milyon tane uygulama var zaten
  • 3-5 tarayıcı, sürekli refresh... Bu senaryo sanki ITU kayıt şenlikleri gibi oldu
  • quote:

quote:

quote:

diğer telefonlar gibi kulaklığı anten olarak kullanıp da yapamazsa bi önemi kalmaz bana göre interntette bi milyon tane uygulama var zaten

Yapamaz zaten, hepsini geçtim TRT bandrolü yok ki bu da telefonda FM alıcı olmadığını gösterir.

• Önce iTunes Match kullananlara reklamsız iTunes Radio diyorlar. Seviniyorum.

Sonra bir bakıyorum, sadece USA hesapları için geçerli.

BAAAĞĞĞĞNNNNNN
  • Udid kaydını beleş yaptırdım mutluyum,huzurluyum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udid kaydini yapabilecegimiz bir yer var midir

• quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

quote:

quote:

quote:

Yapamaz zaten, hepsini geçtim TRT bandrolü yok ki bu da telefonda FM alıcı olmadığını gösterir.

doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

Udid kaydını beleş yaptırdım mutluyum,huzurluyum

Hocam nasıl hallettin bizede yardımcı olsan

• quote:

Orijinalden alıntı: prank31

quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

Udid kaydını beleş yaptırdım mutluyum,huzurluyum

Hocam nasıl hallettin bizede yardımcı olsan

Başka bir forumda 50-60 kişiye ücretsiz yaptılar ben de dahil ama artık çok geç

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

UDID GEREKMİYOR

INSTALL Method 2. (Recommended)
    1) Download iOS 7 firmware for iPhone/iPad/iPod Touch from the this links –> iOS 7 Download.
    2) Open iTunes and connect your iDevice via USB cable
    3) Select your device from the left navigation panel on iTunes 11
    4) Hold down the Shift (Windows) or Alt/Option (Mac) key and hit the restore button on iTunes
    5) Browse and select the downloaded iOS 7 IPSW file. Let the restore process complete.

http://www.evad3rs.net/2013/04/ios-7-download-install-3-methods.html

Süper

• Bi şekilde kurmak istiyorum 7yi gerçekten çok merak ettim tam olarak güncelleme ne zaman gelir?

• quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

arkadaşlar valla 3gs ye olmuyo kafam attı jb falan ile iphone 3gs ye yükleyemezmiyiz acaba yada başka bir yöntemle bilgisi olan varmı illa telefon aldıttırcak bana apple

3GS'e iOS 6 gelmesi bile başlı başına bir mucizeydi. iPhone 3GS'e yükleyemezsiniz. Belki ileri zamanlarda Jailbreak temaları ile bir nevi hevesinizi giderebilirsiniz.
  • ben yarın akşam yüklerim. yükleyenler incelemelerde bulunsunlarda bakalm.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.