Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://vine.co/v/MabnTibITdK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 parça değişiklik için Beta 5 yayınladıklarına göre Final Sürümüne az kaldı demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

İndirme linki:https://atfdl.com/iphone/

hocam hala link gemedi buaya :/
  • Hocam oradan cihazı seçip modelini tıklarsanız sürümler görünecektir. Oradan 7.1 Beta 5 i seçin iinmeye başlayacaktır
  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    3 parca degisiklik mi?
    Bu guncellemelerin kiymetini iphone4 kullananlardan baskasi anlamaz

• 4'ten 5'e geçiş için diyorum 3 parça değişiklik diye

iPhone 4'ü uçuran güncellemelerden sonra ütülerimi iPhone 5'ime yaptırmayı düşünüyorum
  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    uygulama arasi gecislerde hizlanma var bence 4 ten 5 e geciste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fm.karahan -- 5 Şubat 2014; 11:57:14 >
  • İos 7.1 finali mart ortalarında gelicekmiş yani bana kalırsa beta 6 ve golden master kesin gelir
  • 7.1 çıkınca bi umut ios 6 ya dönme şansımız olabilir mi?
  • sahankazim kullanıcısına yanıt
    Hayir

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Hocam oradan cihazı seçip modelini tıklarsanız sürümler görünecektir. Oradan 7.1 Beta 5 i seçin iinmeye başlayacaktır

şimdi tamamdır :)
    teşekkür ederim :)
  • merhaba. ben buraya giriyorum. iphone 4 seçiyorum ama olmuyor.sadece registration ekranı geliyor. en alttaki 3 kutucukta 0.00KB yazıyor. ona tıklıyorum ama bozuk bir winrar dosyası iniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axlR

merhaba. ben buraya giriyorum. iphone 4 seçiyorum ama olmuyor.sadece registration ekranı geliyor. en alttaki 3 kutucukta 0.00KB yazıyor. ona tıklıyorum ama bozuk bir winrar dosyası iniyor.

NOTE: NONE of these downloads will work if you haven't Registered your UDID. Please do that here! yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

Arkadaşlar 7.1 final sürümü ile birlikte siri ye türkçe destek geleceği söyleniyor doğruluk payı varmı

aslında işaretler var ama mantık çerçevesinde düşünecek olursak beta deneme test sürümüdür ve beta sürümünede türkçe siriyi eklemeleri gerekir yanılıyormuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

Arkadaşlar 7.1 final sürümü ile birlikte siri ye türkçe destek geleceği söyleniyor doğruluk payı varmı

aslında işaretler var ama mantık çerçevesinde düşünecek olursak beta deneme test sürümüdür ve beta sürümünede türkçe siriyi eklemeleri gerekir yanılıyormuyum

ios 9 ile gelir gibi geliyor bana :)
  • sinyal çekim gücünde azalma hissettim
  • 1 gündür kullanıyorum şimdilik bi sıkıntı gözlemedim
  • 2 hafta sonra goldmaster gelse ondan 2 hafta sonrada final gelir olur bize mart

• quote:

Orijinalden alıntı: iBaba

siri için türkçe seçeneği 7.1 ile gelmeyecek sanırım.Haberlerde okumuştum cumhurbaşkanının tim cook ile görüşmesinde siriye türkçe desteğin verilmesini istemişti , tim cook"Bu konuyla ilgili Türk kullanıcılarımızdan çok sayıda tweet alıyoruz; bu konu üzerinde çalışacağız” diyerek yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı jb içinde bastırsaya biraz çok bekliyoruz

• axlR A kullanıcısına yanıt
    orada kb yazan yere değil direkt model yazısına tıklayın hocam logoya tıklayın yani
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.