Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
344.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bazı arkadaşları görüyorum, iOS 6'ya dönüyorlar, mutlu oluyorlar falan. :) JB hadisesini komple bir kenara bırakırsak, soruyorum; iOS 7'den iOS 6'ya geçmek için bir sebep söyler misiniz? Ben bir tane bile göremedim. Akıcılık dahil. Belki stabil değildir ama hataya ben henüz rastlamadım. Sadece duvar kağıdı seçme olayında biraz donmalar oldu, sonra düzeldi.

Soru iPad kullanıcılarına yöneliktir. Dileyen iPhone kullanıcıları cevaplayabilirler. :p

Alıntıları Göster
    8 gün içerisinde Golden Master'daki bu kadar stabilite sorununun düzeltilebileceğini hiç sanmıyorum. Ya final sürümü erteleyecekler ya da takılmalarla donmalarla beraber Android kalitesinde bir İOS 7 kullanacağız.

• Gm de çok ciddi bunlar var. Hem ipad hem iphone'da..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bazı arkadaşları görüyorum, iOS 6'ya dönüyorlar, mutlu oluyorlar falan. :) JB hadisesini komple bir kenara bırakırsak, soruyorum; iOS 7'den iOS 6'ya geçmek için bir sebep söyler misiniz? Ben bir tane bile göremedim. Akıcılık dahil. Belki stabil değildir ama hataya ben henüz rastlamadım. Sadece duvar kağıdı seçme olayında biraz donmalar oldu, sonra düzeldi.

Soru iPad kullanıcılarına yöneliktir. Dileyen iPhone kullanıcıları cevaplayabilirler. :p

Safaride hızlı hızlı bir yazı yazarken klavye yetişmiyor, spotlight a girerken masma mevcut ayarlarsa applestore a girerken kasma mevcut mesajlar eskisi gibi akici değil donuyor geçişler ios 6 daki gibi hızlı değil iki saat animasyon bekliyorsunuz falan filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secrecy

Ipod touch 5e kurdum bazı yerlerde takılıyor :) mesela duvar kağıtlarını açtığımda
    ios 7 gm berbat. 6.1.4'e döndüm hayat varmış.
  • iOS 7 ne zaman iOS 6 gibi stabil hale gelir acaba ? Bence art arda 7.0.1 7.0.2 gibi sürümler gelir

• quote:

iphone kullanıcısı olarak cevaplayayım o zaman . O animasyon süresi nedir arkadaş ! kağnı yaptı telefonu yemin ediyorum . Iphone 5 ne hallere düştü ! home tuşuna bi basıyosun " 1 " saniye bekliyosun tepki için . Her home tuşuna bastığında 1 saniye beklediğini düşün adam deli oluyo . ios 6 ya göre 2.5 - 3 kat daha yavaş animasyonu var . Ayrıca bazı ayarlar menüsünde hala donmalar mevcut .

Yani ileriki ios 7 güncellemelerinde bazı donmaların giderilmesi şart . Ve kesinlikle animasyon süresinin 2-3 kat hızlandırılması lazım .

Şimdi bazı arkadaşlar diyebilir benim telefonda kasmıyo , gm gayet akıcı vs.. telefondan telefona değişebilir . Ama bi sistem her telefonda aynı stabiliteyle çalışmıyosa , onda sorun vardır arkadaş. Bak ios6 ya , kaya gibi . Kendi adıma konuşayım : Ios7 resmi olarak tanıtıldıktan sonra animasyon hala yavaş ise ve hala bazı yerlerde ufak donmalar var ise , klavye sorunsuz değil ise , bir kaç ios 7 güncellemesi gelene kadar 6.1.4 de kalmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ERTANE78

quote:

iphone kullanıcısı olarak cevaplayayım o zaman . O animasyon süresi nedir arkadaş ! kağnı yaptı telefonu yemin ediyorum . Iphone 5 ne hallere düştü ! home tuşuna bi basıyosun " 1 " saniye bekliyosun tepki için . Her home tuşuna bastığında 1 saniye beklediğini düşün adam deli oluyo . ios 6 ya göre 2.5 - 3 kat daha yavaş animasyonu var . Ayrıca bazı ayarlar menüsünde hala donmalar mevcut .

Yani ileriki ios 7 güncellemelerinde bazı donmaların giderilmesi şart . Ve kesinlikle animasyon süresinin 2-3 kat hızlandırılması lazım .

Şimdi bazı arkadaşlar diyebilir benim telefonda kasmıyo , gm gayet akıcı vs.. telefondan telefona değişebilir . Ama bi sistem her telefonda aynı stabiliteyle çalışmıyosa , onda sorun vardır arkadaş. Bak ios6 ya , kaya gibi . Kendi adıma konuşayım : Ios7 resmi olarak tanıtıldıktan sonra animasyon hala yavaş ise ve hala bazı yerlerde ufak donmalar var ise , klavye sorunsuz değil ise , bir kaç ios 7 güncellemesi gelene kadar 6.1.4 de kalmayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    GM'deki sıkıntılar major sıkıntılar değil. O yüzden final de bu olacak. GM yüklü i5S ve i5C'ler zaten yola çıktı. Bundan sonraki ilk güncelleme 7.0.1 olur. Apple bu bugları çok ciddiye alsaydı beta7'yi çıkarırdı.

• Rehberde kisi eklerken ozel etiket ekleme var ama eklenmis olan etiket isimlerini silemiyorsunuz

• GM'e Dfu+Restore ile geçtim. Akıcı, sıkıntı yok. Sadece wallpaper seçimi sıkıntılı. Parallax yüzünden duvar kağıdını crop'luyor. Arada donuyor bunu yaparken. Control Center kişiselleştirilmediği sürece çöp.

• Beyler 4s cihazım ios 7 de ayarlara falan çok geç giriyor.Bu sorunu benden başka yaşayan varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cansewer

Beyler 4s cihazım ios 7 de ayarlara falan çok geç giriyor.Bu sorunu benden başka yaşayan varmı.

Iphone 5 te bile agırlık var diyenler var seninki normal.

• Beyler duvar kağıdında diyolardı ya hareketli ikonlar var diye. Acaba o özellik iPhone 4'e mi gelmedi yoksa gm sürümü olduğu için mi böyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: Inevitable_InET

Beyler duvar kağıdında diyolardı ya hareketli ikonlar var diye. Acaba o özellik iPhone 4'e mi gelmedi yoksa gm sürümü olduğu için mi böyle?

iPhone 4 e gelmedi diye biliyorum hocam o özellik

• Sevgili dostlar iPhone 4S kullanıyorum cihazı sıfırladım ardından iOS 7 ye güncelledim mükemmel oldu hiç bu kadarını beklemiyordum iOS 7 akıyor. Çok hızlı hiç takılma yok bende. Sadece safaride yan çevirince biraz takılarak dönüyor sadece onu farkettim. Klavye falan çok güzel ve hızlı. Uygulamaları aynı iOS 6 hızıyla açıyorum. Rehberi yedek alın direk sıfırlayıp yeni iPhone kurun uygulamaları da baştan indirin tavsiyem budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Sevgili dostlar iPhone 4S kullanıyorum cihazı sıfırladım ardından iOS 7 ye güncelledim mükemmel oldu hiç bu kadarını beklemiyordum iOS 7 akıyor. Çok hızlı hiç takılma yok bende. Sadece safaride yan çevirince biraz takılarak dönüyor sadece onu farkettim. Klavye falan çok güzel ve hızlı. Uygulamaları aynı iOS 6 hızıyla açıyorum. Rehberi yedek alın direk sıfırlayıp yeni iPhone kurun uygulamaları da baştan indirin tavsiyem budur.
    4s e bügün saat 15:10 civarı kurdum 15:11 de ios 6 ya dönme yollarını aradım çokk eksiği var
  • quote:

quote:

Beyler duvar kağıdında diyolardı ya hareketli ikonlar var diye. Acaba o özellik iPhone 4'e mi gelmedi yoksa gm sürümü olduğu için mi böyle?

Hayırlısı hocam napalım 5s yolları göründü bana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

quote:

quote:

Hayırlısı hocam napalım 5s yolları göründü bana :)

Alıntıları Göster
    İpad Mini 16 gb Wi-fi kullanıyorum arkadaşlar. Şimdi bu GM sürümünü yüklesem , 18 Eylülde final sürümüne nasıl geçeceğim? Bu konuda bir bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

İpad Mini 16 gb Wi-fi kullanıyorum arkadaşlar. Şimdi bu GM sürümünü yüklesem , 18 Eylülde final sürümüne nasıl geçeceğim? Bu konuda bir bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz ?

Alıntıları Göster
    iPhone 5 A1429 için ilk sayfadaki linki denedim fakat indiremedim sanırım bi silinmiş haberiniz olsun.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt96 -- 14 Eylül 2013; 22:37:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ygt96

iPhone 5 A1429 için ilk sayfadaki linki denedim fakat indiremedim sanırım bi silinmiş haberiniz olsun.

Bir kaç sorum var arkadaşlar.
    GM sürümünü yüklemek için UDID gerekiyor mu?
    iOS7'de 25pp kullanılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt96

Pc geçince bakayım hocam

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.