Şimdi Ara

IOS 7.1.2 Aktivasyonsuz jailbreak nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, arkadaşım telefon iphone 4 alacak icloud şifreli olduğu için eğer halledebilirsem alacağını söyledi (çok ucuza) telefoncu icloud şifresi için 250 lira !!! istemiş, ben bypass yöntemiyle aktivasyon kısmını geçtim ancak servis yok hatası veriyor haliyle. Jailbreak yapmak istiyorum ancak Pangu yazılımı "please activate your device before apply the jailbreak" hatası veriyor. Bunu nasıl geçebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 5 Ocak 2016; 23:39:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Arkadaşlar, arkadaşım telefon iphone 4 alacak icloud şifreli olduğu için eğer halledebilirsem alacağını söyledi (çok ucuza) telefoncu icloud şifresi için 250 lira !!! istemiş, ben bypass yöntemiyle aktivasyon kısmını geçtim ancak servis yok hatası veriyor haliyle. Jailbreak yapmak istiyorum ancak Pangu yazılımı "please activate your device before apply the jailbreak" hatası veriyor. Bunu nasıl geçebilirim ?

Zaten aktif edebilsen, telefoncunun 250 lira istediği olaya gelmiş olacaktın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Arkadaşlar, arkadaşım telefon iphone 4 alacak icloud şifreli olduğu için eğer halledebilirsem alacağını söyledi (çok ucuza) telefoncu icloud şifresi için 250 lira !!! istemiş, ben bypass yöntemiyle aktivasyon kısmını geçtim ancak servis yok hatası veriyor haliyle. Jailbreak yapmak istiyorum ancak Pangu yazılımı "please activate your device before apply the jailbreak" hatası veriyor. Bunu nasıl geçebilirim ?

Tam anlatamadım sanırım, ben aktivasyon yapamayacağımı anladım. Jailbreak nasıl yapabilirim ? Pangu hata veriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Tam anlatamadım sanırım, ben aktivasyon yapamayacağımı anladım. Jailbreak nasıl yapabilirim ? Pangu hata veriyor.

Iphone 4 olunca iş değişiyor.

http://www.unlockboot.com/2014/03/bypass-ios-71-activation-lock-jailbreak.html

Şu linkten bir bak bakalım. Hactivate yapmanın yolunu göstermiş. Link ingilizce ama Türkçe de kaynak bulunabilir.

• myfranco kullanıcısına yanıt
    denedim ama cydia gelmiyor
  • quote:

denedim ama cydia gelmiyor

Üzerine jb yapmayı denediniz mi?
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Hactivate kısmını halettim, jb yapmaya çalışıyorum ekranda yazılar dönüyor ama tel tekrar açıldığında cydia gelmiyor. Kısaca jb olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hactivate kısmını halettim, jb yapmaya çalışıyorum ekranda yazılar dönüyor ama tel tekrar açıldığında cydia gelmiyor. Kısaca jb olmuyor

Telefonda şifre var mı? Bir de jb yaptığınız araç için ne demişler? Neleri yapın demişler ona bir bakın derim.
  • Herhangi bir şifre yok, birkaç kez denedim sonuç alamadım ne yazıkki. Tethered jb olduğu için telefonun açılmaması gerek ama telefon jb siz gibi rahat açılıp kapanıyor, işe yaramadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.