Şimdi Ara

iOS 6 ya geri dönme??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum sürüm düşürme konuları artık çöp haline geldi sizin gibi bende kızıyorum ama şöyle bi görüşüm var:

ilk olarak 6.1.3 ipsw dosyası ile itunes üzerinden telefonu restore ediyoruz. daha sonra haliyle apple doğrulamasından sonra cihazı kullanamıyoruz ancak telefon o noktaya geldiğinde telefonu kapatıp ya da dfu moda alıp önceden itunes ile alınmış 6.1.3 sürümüne ait yedeği telefona geri yükle dersek yine doğrulama sorar mı? yedek geri yükleyince sormuyor diye biliyorum deneyen var mı? böyle yaparak telefonun sürümünü düşürmemiz mümkün mü ?

• Sadece yedeğin içindeki dosyaları kişileri felan yükler sürüm düşürmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niklaus Mikaelson -- 29 Nisan 2014; 1:39:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

arkadaşlar biliyorum sürüm düşürme konuları artık çöp haline geldi sizin gibi bende kızıyorum ama şöyle bi görüşüm var:

ilk olarak 6.1.3 ipsw dosyası ile itunes üzerinden telefonu restore ediyoruz. daha sonra haliyle apple doğrulamasından sonra cihazı kullanamıyoruz ancak telefon o noktaya geldiğinde telefonu kapatıp ya da dfu moda alıp önceden itunes ile alınmış 6.1.3 sürümüne ait yedeği telefona geri yükle dersek yine doğrulama sorar mı? yedek geri yükleyince sormuyor diye biliyorum deneyen var mı? böyle yaparak telefonun sürümünü düşürmemiz mümkün mü ?

Her turlu dogrulama sorar. Su fantaziden artik vazgecin, surum dusurme yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niklaus Mikaelson N kullanıcısına yanıt
    sürümü düşürdükten sonra diyorum konuda belirttiğim gibi ilk önce 6.1.3 e restore edicez telefonu.
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    Telefonun hangi model ?
  • gduman G kullanıcısına yanıt
    ben zaten io6 ya dönmek için değil burada bir çok konu açılıyor o yüzden belki bu şekilde dönülebilir merakından konuyu açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

Telefonun hangi model ?

4S 7.1.1 deyim şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm A5 üstü cihazlar dönemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

Üzgünüm A5 üstü cihazlar dönemiyor.

evet biliyorum her gün takip ediyorum burayı sadece merak ettim deneyen var mı bu yolu diye demek ki yedeği geri yüklesekte doğrulama soruyormuş hiç yedekten geri yüklemedim bilmiyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.