Şimdi Ara

iOS 6 Uygulama Desteği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. GMD kullanıyordum ancak babamın çift sim özellikli telefon ihtiyacı olduğundan telefonu ona verdim ve iPhone 3GS'ini ben kullanıyorum. iOS 6.1.6 yüklü ama hiçbir kasma sorunu yok. Ancak sorunum şu: Foursquare yüklemek istedim ama en az iOS 7 istiyor. Ben de bu telefonu en az 1.5-2 sene kullanmayı düşünüyorum bayağı memnunum çünkü. Fakat WhatsApp ve Opera Mini vazgeçilmez uygulamalarım o yüzden tahminen iOS 6 ile en az 2 sene daha en kötü WhatsApp kullanabilir miyim? Kesin bir şey diyemeyebilirsiniz ama iOS'u ilk kez kullanıyorum o yüzden sizden fikir almak istedim. İyi günler.

• Şöyle yapmalısın: Foursquare uygulamasını iOS 7'li bir cihaza AppStore hesabından indirmelisin. Ardından iOS 6.1.6'lı iPhone 3GS cihazına geçip aynı AppStore hesabından indirmeye çalışmalısın. Bu durumda sana soracaktır: "Bu uygulama en az iOS 7 istiyor. Fakat eski sürümünü indirebilirsin." Sen de indire basacaksın ve uygulamanın eski sürümünü indirecek. Aynı şey tüm uygulamalarda geçerlidir. Elbette ki bazı uygulamaların eski sürümler için hiç desteği de bulunmayabiliyor. Bu durumda hiçbir şey yapamazsın. Ancak foursquare, facebook ve twitter uygulamalarını ben kendi iPhone 3G'me bu şekilde indirdim ve sorunsuzca kullanıyorum (hız dışında sorunsuz). Whatsapp ise iPhone 3G'nin desteklediği son sürüm olan iOS 4.2.1'de maalesef çalışmıyor.

Daha önce indirdiğin bir uygulamanın destekleniyorsa eski sürümünü cihazına indirebilir ve kullanabilirsin. Ancak daha önce hiç indirmediğin bir uygulama (senin örneğinde olduğu gibi foursquare) en az iOS 7 istiyorsa eski sürümünü de indiremezsin.

Kısacası iOS 6.1.6'lı bir iPhone 3GS ile bu tip uygulamaları, uygulama geliştiriciler desteklerini tamamen çekmediği sürece kullanabilirsin ki bu da tahminen 2-3 yıla tekabül edecektir en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Şöyle yapmalısın: Foursquare uygulamasını iOS 7'li bir cihaza AppStore hesabından indirmelisin. Ardından iOS 6.1.6'lı iPhone 3GS cihazına geçip aynı AppStore hesabından indirmeye çalışmalısın. Bu durumda sana soracaktır: "Bu uygulama en az iOS 7 istiyor. Fakat eski sürümünü indirebilirsin." Sen de indire basacaksın ve uygulamanın eski sürümünü indirecek. Aynı şey tüm uygulamalarda geçerlidir. Elbette ki bazı uygulamaların eski sürümler için hiç desteği de bulunmayabiliyor. Bu durumda hiçbir şey yapamazsın. Ancak foursquare, facebook ve twitter uygulamalarını ben kendi iPhone 3G'me bu şekilde indirdim ve sorunsuzca kullanıyorum (hız dışında sorunsuz). Whatsapp ise iPhone 3G'nin desteklediği son sürüm olan iOS 4.2.1'de maalesef çalışmıyor.

Daha önce indirdiğin bir uygulamanın destekleniyorsa eski sürümünü cihazına indirebilir ve kullanabilirsin. Ancak daha önce hiç indirmediğin bir uygulama (senin örneğinde olduğu gibi foursquare) en az iOS 7 istiyorsa eski sürümünü de indiremezsin.

Kısacası iOS 6.1.6'lı bir iPhone 3GS ile bu tip uygulamaları, uygulama geliştiriciler desteklerini tamamen çekmediği sürece kullanabilirsin ki bu da tahminen 2-3 yıla tekabül edecektir en azından.

Teşekkür ederim yardımınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay Varangel

Bu mesele benim de kafamı kurcalıyor, aynı durumdayız bende de 6.1.6 yüklü 3GS var, WhatsApp olduğu sürece kullanırım, umarım en azından 2 sene daha götürür bu şekilde.

WhatsApp i çok kullanıyoruz günlük hayatta vazgeçilmez oldu. Ben sadece onun çalışmasına da razıyım çünkü 5 senelik cihazdan pek bir şey de beklememek lazım artık.
  • tongbu veya 25pp ile uygulamayi yükle dostum sorun çözülecektir
  • Anladigim konu millet elindeki cihazi cope mi atacak whatsapp eski surumlerde calismiyor boyle sacmalik mi varya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak yap eski sürümleri yükle hiç uğraşma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brian heriot

tongbu veya 25pp ile uygulamayi yükle dostum sorun çözülecektir

Dün 25pp'den Grooveshark'ın uygulamasını indirmeye çalıştım, indi fakat iOS sürümünüz eski diye yüklemedi yani o da çözüm değil.

tongbu'dan dene bide ben eskiden öyle yüklüyodum jb'liydi hatta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StahlMann

quote:

Bu mesele benim de kafamı kurcalıyor, aynı durumdayız bende de 6.1.6 yüklü 3GS var, WhatsApp olduğu sürece kullanırım, umarım en azından 2 sene daha götürür bu şekilde.

WhatsApp i çok kullanıyoruz günlük hayatta vazgeçilmez oldu. Ben sadece onun çalışmasına da razıyım çünkü 5 senelik cihazdan pek bir şey de beklememek lazım artık.

Oyun sıkıntı değil benim için de dediğim gibi idare ettiği yere kadar götürsün, zamanında 850 TL.ye almıştım az para değil sonuçta

Beklentilere bağlı.5s e 2.150 lira çok ama iPad mini'me verdiğim aynı para az bile :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Anladigim konu millet elindeki cihazi cope mi atacak whatsapp eski surumlerde calismiyor boyle sacmalik mi varya

ben eski 3g telefonumu satmıştım. whatsup, viber vs.. tüm uygulamalar eski sürümleriyle çalışıyordu. sattığım arkadaş da hala o şekilde kullanabiliyor. doğru sürümü bulmak lazım. whatsup'ın belli bir sürümünden aşağısını whatsup serverları kabul etmiyor, yukarısını da 3g kabul etmiyor. tabii tüm bunlar için JB şart...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.