Şimdi Ara

iOs 6 Jailbreak Uyumlu Cydia Uygulamaları [GÜNCEL] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
25
Favori
60.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sprıngtomize 2 yükle hocam işe yarıyor tum ayarları değiştirebilirsin bundan
  • xsellize de sorun mu var cydia dan birsey arattıgımda xsellize den ındırmek ıstıyorum ama [IMPORTANT] çıkıyo kırmızı bi şekilde ve search de xsellizenin sigesi çıkmıyo tweeklerde neden olabilir acaba

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

Araç çubuğunda ki uygulama sayısını 5 e yükselten tweak var mı?

Sizin bahsettiğiniz dock sanırım. Springtomize 2 yi kurun. Dock ayarlarından sayıyı 5 yapmanız yeterlidir hocam

Teşekkürler
  • Arkadaşlar az önce JB yaptım ve aranıza katıldım..Benim aradığım ama bulamadığım bir kaç tweak var..Yardımcı olursanız çok sevinirim.. (Eğer önceki sayfalarda sorumun yanıtı varsa şimdiden affola - okuyabildiğimi okudum)

1-)Saat,batarya durumu ve şebekenin bulunduğu barda özelleştirme yapabileceğim bir tweak var mı? (mesela simgelerin renk,şekil ve yazılarını?)

2-)Ana ekranda simgeleri küçülten ve istediğim simgeyi ekranın istediğim yerine koyabildiğim bir tweak var mı?

Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden..

Orijinalden alıntı: Axecalos

Arkadaşlar az önce JB yaptım ve aranıza katıldım..Benim aradığım ama bulamadığım bir kaç tweak var..Yardımcı olursanız çok sevinirim.. (Eğer önceki sayfalarda sorumun yanıtı varsa şimdiden affola - okuyabildiğimi okudum)

1-)Saat,batarya durumu ve şebekenin bulunduğu barda özelleştirme yapabileceğim bir tweak var mı? (mesela simgelerin renk,şekil ve yazılarını?)

2-)Ana ekranda simgeleri küçülten ve istediğim simgeyi ekranın istediğim yerine koyabildiğim bir tweak var mı?

Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden..

1-İboss fazla değişmiyor istediğin gibi ama farklı
    2-iconoclasm'dı galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yoksa alternatif neler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

iao cracker çalışıyormu çalışıyorsa hangi repo da ?
    yoksa alternatif neler ?

Bildiğim kadarıyla hayır. Iapfree ve localiapstore var, fena değil. Hackyouriphone ve xsellize reposunda bulabilirsin.

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

sırf ipastoredan güzel program indirmek için premium turbobit aldım hiç bir şeye yaramadı indirmiyr premium account ile ?????

ipastore.me ile download et pcye daha sonra itools ile telefona kur teldeki ipastore üzerinden yavaş indiriyor zaten saçma sapan.

quote:

Orijinalden alıntı: urfaliaslan

protube kullanan var mı arkadaşlar

hocam bende hata veriyor
    sende de oyleyse youtube indir sonrada cydiadanprotube extension for youtube u indir.sonra youtube git actigin video yu indirme secenegini goreceksin
    ayni islevi goruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemyy -- 8 Mart 2013; 21:03:12 >

Orijinalden alıntı: bLeasT

Burayada yazayim :)
    Sbsettings tarzi bildirim kismindan her seye ulasabilecegim az ram yiy battery doctor disinda onerileriniz neler ?

Ncsettings var hocam

• Dün iPhone'uma jailbreak yaptım. Yaptıktan sonra süreklı safe mode'a almaya başladı. Bir kez whatsapp üzerinde ki tüm mesajlarımı sildi. Nedenini anlayamdım. İlk kez jb yapmıştım, sizce sorun nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: uuRz

battery doctor'da neden kullanılan bellek hep çok fazla dostlar ?

Evet boştayken %60 ram yiyor yahu çözümü var mıdır silelim mi yoksa ?

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

installous benzeri bir uygulama arıyorum nasıl yüklerim ? boşuna yaptık bu jb yi ya

pm atıyorum

Bana da bir pm lütfen.

yolladım

hocam bana da bi pm atabilir misiniz rica etsem..teşekkürler..
  • Beyler ncsettings ücretli mi acaba? Ücretli ise satın almak istiyorum ama repolarda bulamadım. Ücretsiz olan 2 tanesi gözüküyor mevcut repolarda ama onlarda sürekli safe moda atıyor telefonu.. Yardım edermisiniz?

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Beyler ncsettings ücretli mi acaba? Ücretli ise satın almak istiyorum ama repolarda bulamadım. Ücretsiz olan 2 tanesi gözüküyor mevcut repolarda ama onlarda sürekli safe moda atıyor telefonu.. Yardım edermisiniz?

safe moda atıyorsa mutlaka başka bir tweak ile çakışıyordur. ben problemsiz bir şekilde kullanıyorum. benim en çok işimi gören tweak diyebilirim. diğerleri daha çok görselken bu özellikle kullanım kolaylığı anlamında androidden sonra en çok aradığım özellikti.

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Beyler ncsettings ücretli mi acaba? Ücretli ise satın almak istiyorum ama repolarda bulamadım. Ücretsiz olan 2 tanesi gözüküyor mevcut repolarda ama onlarda sürekli safe moda atıyor telefonu.. Yardım edermisiniz?

safe moda atıyorsa mutlaka başka bir tweak ile çakışıyordur. ben problemsiz bir şekilde kullanıyorum. benim en çok işimi gören tweak diyebilirim. diğerleri daha çok görselken bu özellikle kullanım kolaylığı anlamında androidden sonra en çok aradığım özellikti.

Bende ram kullanımından dolayı yüklemek istiyorum ama safe mod sorunu var. Sprintomize 2 ile çakışıyor olabilir mi acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Bende ram kullanımından dolayı yüklemek istiyorum ama safe mod sorunu var. Sprintomize 2 ile çakışıyor olabilir mi acaba?

Evet olabilir, onunla çakışabilir de.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.