Şimdi Ara

ios 6 iyice unutuldu yeni tweak olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İos 6 iyi hoşta yayınlanan jb tweaklar hep ios 7. İos 6 için hiç yeni bişi yok.. Geliştiriciler sallamıyor mu ios 6 yı ne.. Yeni ios 7 jb tweaklarde çok hoş ios 7 ye geç dıyor resmen ama. İos 6 nında adı var yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 12 Temmuz 2014; 15:04:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İos7 ye geçmeme çabalarını anlamıyorum, millete bir gazla İOS7 yi kötülediler (kız telefonu gibi-renk cümbüşü-ikonlar berbatmış falandaha birsürü şey) İOS6 ya kim ne yapsın yeni İOS sürümüyle sadece temada değişikliğe gidilmiyor,geliştiricilere farklı ve daha geniş SDK kütüphane ve kodlama farklılıklarına gidiliyor.

Şu an İOS6 kullanan birçok kişi önyargılardan kurtulup İOS7 ye geçse ve birsüre kullanıp kolaylıklarına alışsa şimdiye kadar boşuna inat ettiğini anlar.(Bu benim şahsi düşüncem)

Apple şu saatten sonra geri adım atmayacaktır uygulama geliştiriciler İOS6 dan desteğini çektiklerinde mecbur geçilecek İOS7-8 e (en fazla 1 sene daha destek verir popüler uygulamalar). Bu yüzden bence yapın güncellemeyi geçin karşıya

• quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

İos7 ye geçmeme çabalarını anlamıyorum, millete bir gazla İOS7 yi kötülediler (kız telefonu gibi-renk cümbüşü-ikonlar berbatmış falandaha birsürü şey) İOS6 ya kim ne yapsın yeni İOS sürümüyle sadece temada değişikliğe gidilmiyor,geliştiricilere farklı ve daha geniş SDK kütüphane ve kodlama farklılıklarına gidiliyor.

Şu an İOS6 kullanan birçok kişi önyargılardan kurtulup İOS7 ye geçse ve birsüre kullanıp kolaylıklarına alışsa şimdiye kadar boşuna inat ettiğini anlar.(Bu benim şahsi düşüncem)

Apple şu saatten sonra geri adım atmayacaktır uygulama geliştiriciler İOS6 dan desteğini çektiklerinde mecbur geçilecek İOS7-8 e (en fazla 1 sene daha destek verir popüler uygulamalar). Bu yüzden bence yapın güncellemeyi geçin karşıya

Hocam geçmek istiyorum da işte gaz bekliyorum :) az kaldı geçmek için sanırım!

• quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

İos7 ye geçmeme çabalarını anlamıyorum, millete bir gazla İOS7 yi kötülediler (kız telefonu gibi-renk cümbüşü-ikonlar berbatmış falandaha birsürü şey) İOS6 ya kim ne yapsın yeni İOS sürümüyle sadece temada değişikliğe gidilmiyor,geliştiricilere farklı ve daha geniş SDK kütüphane ve kodlama farklılıklarına gidiliyor.

Hocam geçmek istiyorum da işte gaz bekliyorum :) az kaldı geçmek için sanırım!

Hocam vallahi gereksiz kasıntı alışmanız en fazla bir haftanızı alır bence gerekli gazı kendiniz verin kendinize.Pişman olmazsınız emin olun.

• Geç geç. Alışıyorsun bir süre sonra. Aynı yoldan bende geçtim. Öldürsen kurmam diyordum. Sonuç, kurdum ve mutluyum.
  • Şu ios6 sevdasını çözemedim gitti 2007 den bu yana iphone kullanıyorum tüm cihazlarım hep günceldir.
    Arkadaş arayüz desen mazi oldu hız desen ios7 hızlı jb desen var nedir bu sevda anlam veremiyorum çok anlamsız bir çaba.

Bilirim bilirim şunu bilirim güncel olan iyidir gerisi boş.

• Yeniye alışamıyoruz hiçbir konuda hiçbir şekilde c180 yeni kasa çıktı. Herkes bok attı 3 ay sonra kuyruğa girdiler
    İlber hoca çok haklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim cihazın birisi ios 6,diğeri 7,
    İkisini de sık sık kullanıyorum ama ios 6'daki sadelik,görünüm,şarj kullanımı ve hız başkadır...
    Eskimeyen eskiler de vardır yani :)
    Katılın ya da katılmayın

• İos 6 ya fırsat olsa şimdi dönerim, ama ios 7'ye de alışmadı değilim ios 6'yı performans açısından istemiyorum zaten ios 7 de performans olarak sıkıntım yok ama ben iphone'u ios 6 ile sevmiştim.
  • türk milleti biraz geri kafalı olduğundan yeniliğe açık olmuyorlar. bunlar ne anlar flat design'den sadelikten. vereceksin ellerine abartılı kabartmalı ikonları logoları olan telefonu kurcuklasınlar. ios7.1.2>tüm ios serisi (hem tasarım hem hız)
  • Geri kafalıkla alakası yok!

Bende ipad miniyi güncellemedim 6.1.3 untethered jb yaptım kullanıyorum. samsung gibi olmaz umarım ios.

• Pişman olurum öyle mi arkadaşlar ..

• Macera aramaya gerek yok. iOS 6 devam.

3-5 tane günümüzün popüler oyununu açılmadığından ve muhtemelen iOS 6'ya gelse yüzüne bile bakmayacağın tweakler artık gelmediğinden iOS 7'ye geçme. Bak sen yine şanslısın 6.1.4'tesin. Cihazım sıkıntı çıkardığından değişim aldım ve 6.0.1'li cihaz geldi. Diyeceğim o değerini bil.

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Şu ios6 sevdasını çözemedim gitti 2007 den bu yana iphone kullanıyorum tüm cihazlarım hep günceldir.
    Bilirim bilirim şunu bilirim güncel olan iyidir gerisi boş.

Apple ile tanışana kadar ben de tüm cihazlarımı ve yazılımlarımı güncel tutmaya özen gösterirdim. Ama şimdi telefonum iOS 6 ve iTunes yazılımım da 10.7 sürümünde. iTunes 10.7'nin arayüz değişikliğinden önceki son sürüm olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsbourneReynolds -- 13 Temmuz 2014; 0:31:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.