Şimdi Ara

iOS 6.1 Kabusa Dönüştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklenen Apple güncellemesi iOS 6.1 getirdiklerinden çok götürdükleriyle konuşuluyor.

Bir çok kullanıcı 19 Eylül’de Apple iOS 6.1 sürümünün yayınlanmasından sonra cihazının iOS 6.1 güncellemesini yaptı fakat kullanıcıların büyük bir kısmı güncellemeden sonra cihazlarında problemler yaşadı.
    iPhone 5 kullanıcıları daha büyük pilin avantajlarını yaşarken, güncellemeyle birlikte, iPhone 4 ve 4S sahiplerine büyük problemler yaşadı. Ancak iPhone 5 sahipleri arasında da hayal kırıklığına uğrayanlar var.

3 saatte şarjı bitti
    Yeni işletim sistemi İOS 6.1 ile göze çarpan en büyük problem pil ömründe görüldü. Örneğin şarjdan çıkartılan yüzde 100 şarj durumunda olan bir iPhone 4S 3 saatte herhangi bir görüşme yapılmadan sadece bekleme durumunda şarjının yüzde 70'ini tükettiği görüldü.

Bir diğer problem ise harita uygulamalarında görüldü. En başta ABD, Avrupa kentleri de dahil olmak üzere birçok kentte 3 boyutlu haritalarda problemler yaşandığı görüldü.

Bu arada iPhone 4 ve 4S sahiplerinin de 3G ile ilgili problem yaşamamak için bu güncellemeyi indirmemeleri tavsiye ediliyor.

Not: iOS 5.1.1'e dönebilir miyim ? Aynı sorunları yaşıyorum. Felaket

Alıntı :http://www.cnnturk.com/2013/bilim.teknoloji/teknoloji/02/11/ios.6.1.kabusa.donustu/696009.0/index.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 19 eylül

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yaptım güncellemeyi fakat bir fark bile göremedim
  • 4S'te sorun yok. Bırak 3 saati, 5.1.1'den daha uzun gidiyor bazılarının şarjı. JB sırasında, backup veya restore sırasında olumsuz bir şey olmuş olabilir. Benim önerim telefonu olduğu gibi sıfırlayın, beş dakikada jb yapın tekrar kullanımı gözlemleyin.

4S için 6.1'den 5.1.1'e shsh kaydı olsa dahi şimdilik geri dönüş mümkün değil.

• Kaydım falanda yok ne olursa olsun ben 5.1.1 e dönmek istiyorum. Mutlaka vardır bi yolu JB siz kullanıyorumm

• 5.1.1'den 6.1'e temiz ve yeni makine olarak kurulum ve jailbreak (Evasi0n 1.1) sonucu:

iPhone 3GS: biraz daha hızlandı pil tüketimi aynı.
    iPhone 4: hızda belirgin bir değişme yok ama kesinlikle pil tüketiminde azalma var

Her iki cihazda sayfalar dolusu program yüklü, Edge + bildirimler + bulut senkronizasyonu sürekli açık, 3G+GPS gerektiğinde açılıyor. Ekran parlaklığı tam ortada ve otomatikte. Servis sağlayıcı Turkcell.

Kısaca 6.1'in kötü olduğunu konusunda genelleme yapamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ati4830

Kaydım falanda yok ne olursa olsun ben 5.1.1 e dönmek istiyorum. Mutlaka vardır bi yolu JB siz kullanıyorumm

Yok. Kaydiniz olsa dahi yolu yok. Kaydınız yoksa hiç yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

quote:

Kaydım falanda yok ne olursa olsun ben 5.1.1 e dönmek istiyorum. Mutlaka vardır bi yolu JB siz kullanıyorumm

Sonradan mümkün olma ihtimali var mı ?

• quote:

quote:

quote:

Kaydınız varsa olabilirdi. Ama kayit almadan kesinlikle geri dönüş olmuyor maalesef. Tabii bu iPhone 4S icin. Eğer iPhone 4 ya da daha eski nesilse cihazınız, SHSH kaydi ile geri dönüş mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 11 Şubat 2013; 13:46:46 >

• 19 eylül den sonrasını okumadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaydınız varsa olabilirdi. Ama kayit almadan kesinlikle geri dönüş olmuyor maalesef.

Kaç defa sıfırlama restore temiz kurulum yaptım. Şarj dakikada bir düşüyor 3G ile inanılmaz düşüyor. Çekimde sıkıntı var. Ben ne yapayım böyle telefonu.

• Iphone 5 kullanıyorum ve şarj 6.1ile gercekten daha fazla gitmeye başladı üstelik jb ile kullanıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaydınız varsa olabilirdi. Ama kayit almadan kesinlikle geri dönüş olmuyor maalesef. Tabii bu iPhone 4S icin. Eğer iPhone 4 ya da daha eski nesilse cihazınız, SHSH kaydi ile geri dönüş mümkün.

Hocam 4s değil. 4 kullanıyorum. Mutlaka bi yolunu bulmalıyım. 5.1.1 i terkettiğim güne lanet ediyorum. Akü ile kullanmam gerek şu şekliyle

• quote:

Orijinalinden alıntı: Ati4830

İPhone 4 icin iOS 6 verildiğinde hemen güncellemedim ve yapilan yorumlari okudum. Genel kanı güncellemenin cihazı agirlastirdigi yonundeydi. iOS 6'yi merak ettiğimden 5.1.1'deki SHSH kaydımı alıp güncellememi yaptım. iOS 6'dan verim alamadığımı görünce geri dondüm. Gercekten İPhone 4 icin cok kötü bir güncelleme oldu. Allahtan SHSH vardı da geri dondüm. 4s kullansam hiç geri donemeyecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 11 Şubat 2013; 13:52:39 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Ati4830

Hocam 4s değil. 4 kullanıyorum. Mutlaka bi yolunu bulmalıyım. 5.1.1 i terkettiğim güne lanet ediyorum. Akü ile kullanmam gerek şu şekliyle

Maalesef SHSH kaydi almadan olmuyor. SHSH kaydi almadan geçiş sadece old bootroom olan 3GSlerde oluyordu. 4 ile dönüş SHSH ile mümkün.

• 4s kullanıyorum. Yazılan gibi değil ama batarya performansında gözle görülür bir düşüş oldu. Fakat batarya kalibrasyonu yaptıktan sonra pil ömrüm yine eskisi gibi oldu. Benim asıl problemim şebekede. Daha önce full çeken şebeke şimdi 1-2 çizgi eksik ve evimin iç odalarında bazen şebeke bile gidiyor.
  • tüm cihazlarımı 6.1 de kullanmayır olsam genede inanmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

19 eylül den sonrasını okumadım

Kimse hala anlamadı ne bu 19 eylül diye zaten jailbreak te 8 ağustos ta çıktı

19 eylülde mi çıktı 6.1 sivrizeka???

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

19 eylül den sonrasını okumadım

Kimse hala anlamadı ne bu 19 eylül diye zaten jailbreak te 8 ağustos ta çıktı

19 eylülde mi çıktı 6.1 sivrizeka???

He la

• şarj çok gidiyor evet.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.