Şimdi Ara

iOS 6.1 JB Sonrası 'Hava Durumu Çalışmıyor' Sorunu İçin Güncel Başlık [ÇÖZÜLDÜ!!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
6.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JB sonrası iPhone 5'de Hava Durumu uygulaması çalışmaz oldu. Bildirim ekranındaki normal çalışıyor.Başka kimlerde böyle bir sorun var?Restore çekmeden direk jb yaptım acaba bundan mıdır ki?
    ----------------------------------------------------
    SORUN ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR. ÇÖZÜMLER ARASINDAKİ EN DÜZGÜN ÇALIŞANI DA BU SANIRIM.

@blacke2 nickli arkadaşa teşekkürler.

http://cydia.vn reposunu ekleyin ve "Weather iOS6 fix" aratın ve kurun.

Reboota bile gerek kalmadan sorun çözülüyor. Şahsım tarafından denendi. Telefonum iPhone 5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eL1te -- 7 Şubat 2013; 19:01:45 >

• Herkeste var galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkezde aynı

• Bunla ilgili bir konu açılmış idownloadblog'da

http://www.idownloadblog.com/2013/02/04/users-complain-weather-issues/
  • çalışıyor
  • https://twitter.com/search?q=jailbreak%20weather&src=typd

Şöyle bir arama yapınca da bazıları bu sorunu yaşamadığını söylemiş. Ama çoğunluk yaşıyor. Umarı yakında bu durumu fixlemek için bir patch çıkar.
  • Ben restore etmeden yaptim kurulumu, sorunsuz calisiyor bende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4s 16gb kullanıyorum. sorunsuz çalışıyor bende
  • restore ile 6.1 yükledim sorunsuz hava durumu çalışıyor
  • çalışmıyor bende de.

• Bazı kişilerde sorunsuz çalışırken restart sonrasında çalışmamaya başladığı söyleniyor. Çalışan arkadaşlar deneyebilir mi
  • Restore yapmadan kurdum. Çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eL1te

Bazı kişilerde sorunsuz çalışırken restart sonrasında çalışmamaya başladığı söyleniyor. Çalışan arkadaşlar deneyebilir mi

restore ve çalışıyor
  • Bende de açılıyordu en son bir daha bakiyim açılıyor
  • ikinci restore dan sonra jb ile hava durumu çalışıyor
  • Bendede çalışmıyor.

iphone 5 restore ederek kurdum. Yabancı forumlardada sıkça rastlanan şikayet.Kimileride teli kapatıp açtıktan sonra çalışmadığını söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morgece

Bendede çalışmıyor

iphone 5 restore edilerek kuruldu.Yabancı forumlarda kiminin kapatıp açtıktan sonra çalışmadığını söylüyorlar.

Evet bende de çalışıyordu, kapadım telefonu tekrar açtığımda çalışmadığını gördüm :)
  • Pod2g açıklama yaptı resmi twitter'ında

pod2g ‏@pod2g
    We are currently investigating the weather app problem. A fix will popup on cydia when the problem is understood.
  • Arkadaşlar ipadlerde hava durumu uygulaması normalde yok, iphonelarda var. Ama aslında ipadlerde de ios işletim sisteminden dolayı hava durumu uygulaması var,lakin apple tarafından gizlenmiş.Jailbreakle birlikte gizlenmiş olan bu uygulama ortaya çıktı. Jailbreak yaptıktan sonra çıkan hava durumu uygulaması çalışmakta ancak ipad restart edildikten sonra uygulama açılmıyor tekrar. Ya buna bir fix getirecekler yada gülü seven dikenine katlanır hesabı hava durumu uygulamasını görmemezlikten geleceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pod2g sorunu araştırdıklarını ve cydia da bir düzeltme yayınlanacağını söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morgece -- 5 Şubat 2013; 0:26:25 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.