Şimdi Ara

İos 6.1 den ios 7ye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an iphone 5i 6.1 sürümüyle jb li olarak kullanıyorum sıkıntısı yok aslında ancak artık uygulamalar 7ye göre çımaya başladı bu yüzden 7ye geçmek istiyorum sizce geçmeli miyim bana önerebileceğiniz başka bir çözüm var mı örneğin 7ye çıkmadan 7 uygulamalarını çalıştırmak gibi asıl soruma gelince aynı cydia ugulamaları 7 de de var mı aynı şekilde rahat kullanabilir miyim telefonumu kısacası geçmeli miyim geçenlerden düşüncelerini almak istiyorum

• Bence geçmelisin ama bence diyorum. Hemen hemen cydia da tweaklar 7 için uyumlu hale getirildi. Benim bildiğim bir kaç uygulama var getirilmeyen. İ5 kullanıyormuşsun ios7 gayet akıcı olur sorunsuz kullanırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam asla geçmezdim...Pil performansı bile geçmemek için başlı başınabi nedendir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4S'i güncellemiştim, 6,5 saat olan batarya kullanım süresi 5 saate düşmüştü..
    ios 6.1.3 daha az kaynak harcıyor..
    Özellikle i4 modelinde ios 7 ile çok kasıyor..
    Yani, "sat yeni model al" taktiği..

• Hacı i5 kullanıyosan geç bence düşünmene bile gerek yok kasıyor mu diye..

Ha ben olsam kalır mıydım? Kalırdım
  • Aman ha aman geçme. Ben iOS 6.0.1 deyken 7.1 e geçtim, aman tanrım didim yani. Şaka bir yana iOS 6 yı ararsın gerçekten. Kal bence son karar yine senin tabii ki. Kolay gelsin
  • bu soruyu başka yerde sorma seni döverler hacı, adamlar iOS 6 ve flappy bird yüklü telefonlardan bir şahin parası istiyor bu devirde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    İpad mini 1 ios 9.3.5 jailbreak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iOS 7 pişmanlıktır.
    Arayüzü için iOS 6 !!!

• ben olsam geçmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.