Şimdi Ara

iOS 6.1.3 Sıfırlama ve Yedek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir arkadaşımın 6.1.3 yüklü bir 4S'i var yaklaşık 2-3 yıldır hiç güncelleme veya sıfırlama yapmadan kullandığı.

Yakın zamanda sapıtmaya başlamış rehberdeki isimler silinip sonra geri gelmeye başlamış, kendi kendine sesliye sessize alıyormuş telefon, PC'ye bağladığında bir görüyormuş bi görmüyormuş falan..

Bende uzun zamandır restore falan görmediğinden öyle olmuştur diye düşündüm. Malum imzalar kapalı olduğundan telefonun kendisinden sıfırlarsak belki düzelir diye düşünüyorum. Ama arkadaş mesajların bilgilerin vs silinmesini istemiyor. Bunun içinde bende iTunes'tan yedek aldığımda sorunsuz bir şekilde geri yükleyebilir miyim diye merak ediyorum. İmzalar falan kapalı olduğundan bu yedeği geri yüklememizi engeller mi acaba? Veya iCloud'dan yedeklesek iCloud'dan geri yükleyebilir miyiz yedeği sıfırlanmış 6.1.3'te? Kesin bir bilgi verirseniz sevinirim ona göre yapacağız işlemi. Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pc'de itunes üzerinden yedekleyin, sonra cihaz üzerinden sıfırlayın.. Daha sonra yedekten yüklersiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedeği geri yüklersiniz. Fakat iOS 6.1.3'ten iOS 8'e güncellerseniz cihazda çok büyük performans kaybı yaşarsınız. Bunu göze alarak kararınızı verin derim. Örneğin YouTube üzerinden iPhone 4S için iOS sürümlerini performans anlamında karşılaştıran videoları izleyebilirsiniz.
  • OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Biliyorum zaten iOS 8'e güncellememek için tüm bu zahmet kardeşim

• frux kullanıcısına yanıt
    Öğrenmek istediğim bu kesin %100 hata vermeyecek ise öyle yapacağım. Çünkü yedekten geri yüklerken bu eski sürüm falan diye hata verirse kötü olur bizim açımızdan, Apple şu imzalarla uğraşmasa da bizde rahat etsek keşke

• busterr kullanıcısına yanıt
    ios 6.1.3 yüklü iPad mini'yi ik defa aynı şekilde sıfırladım, sorun olmadı.. itunes'i güncellemeyin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    %100 garanti edemem. Fakat yedekten geri yüklemenin mantığı zaten bu şekilde. Yani eski sürümdeki kişisel ayarları yeni sürümde kullanmaya devam edebilmek için var yedek mevzusu. Ama mesela tam tersini denerseniz çalışmaz. Üst sürümün yedeğini alt sürüme kurmaya çalıştığınızda hata alırsınız. Onun dışında normal koşullar altında hata almamanız gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yedekleolmaz sıfır kurulum yapıpı yeni iphone olarak tanıtırsan o zaman adam gibi temizlenmiş olur yedeği geri yüklediğin andan itibiaran gene aynı tas aynı hamam
  • Mesajlar hicbir zaman yedeklenmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.