Şimdi Ara

iOS 6.1.2 ipsw KULLANIMI (ACİL İÇERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonumu yanlışlıkla 6.1.3 sürümüne yukselttım ve indirnetten iOS 6.1.2 ipsw'i indirdim fakat nasıl kullanıcagımı bılmıyorum yardımcı olabılırsenız ne mutlu. teşekkürler

• SHSH kaydınız yoksa sürüm düşüremezsiniz.

Aynı zamanda 4S ve 5 de de SHSH kaydı olsa bile sürüm düşmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AktifProje

SHSH kaydınız yoksa sürüm düşüremezsiniz.

Aynı zamanda 4S ve 5 de de SHSH kaydı olsa bile sürüm düşmüyor.

kardeşim rarlı dosyayı ındırdım nasıl kullanıcagımı ogrenıyım yeter
  • yok mu bilen kardeşim
  • yükleyemezsin kardeş geri dönüş yok iphone 4s ve 5 lerde. fakat 4 yada 3gs kullanıyorsan 6.1.2 kullandıgın zamanda cihazında jb varsa shsh kaydın vardır o kayıt ile geri dönüş yaparsın ona göre araştır önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 25 Mart 2013; 18:29:57 >

6.1.2.rar

6.1.2.ipsw olarak değiştirin. Alın size ipsw dosyası.

Bu genelde firefox ile ipsw dosyasını indirirken rar olarak indiriyor aslında o dosya ipsw uzantılı olmasıdır.

Sizde el ile değiştirmek zorundasınız.

Arkadaşlarında dediği gibi şuan 6.1.2 yükleyemezsiniz. SHSH kaydınız ve telefonunuzun iphone 4 veya ipodtouch 4g olması gerekmektedir. Bu bilgileri öğrendikten sonra yüklemeniz mantıklı olacaktır.

Edit : Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 26 Mart 2013; 2:15:32 >

iPhone 7 Plus 32GB Mat | GameCenter Kenj1Ev0

• Merakımdan soruyorum. Bu yanlışlıkla güncellemeyi nasıl yapabiliyorsunuz? On kere soruyor itunes sürüm yükseltmek için. Lisans sözleşmesi yaptırıyor kabul ediyorsunuz. Sonra yeni yazılımı indiriyor bu internet hızınıza göre 2 saat ile 30 dakika arasında sürüyor. indirirken bu ne indiriyor diye bakmıyor musunuz? hadi görmediniz telefon kapanıp tekrar açılıyor onu görmüyor musunuz??

Yani bu biraz Cem Yılmaz'ın son gösterisindeki "sana yanlışlıkla mektup yollamışım, 4 sayfa yazmışım sana yanlışlıkla pul yapıştırıp adresine yanlışlıkla yollamışım" skeçindeki gibi garip geliyor!
    Yanlış anlamayın sadece anlamaya çalışıyorum bu kadar adımı sisteme attırıp güncellemeyi yanlışlıkla nasıl yüklüyorsunuz diye????

Orijinalden alıntı: carman1tr

Merakımdan soruyorum. Bu yanlışlıkla güncellemeyi nasıl yapabiliyorsunuz? On kere soruyor itunes sürüm yükseltmek için. Lisans sözleşmesi yaptırıyor kabul ediyorsunuz. Sonra yeni yazılımı indiriyor bu internet hızınıza göre 2 saat ile 30 dakika arasında sürüyor. indirirken bu ne indiriyor diye bakmıyor musunuz? hadi görmediniz telefon kapanıp tekrar açılıyor onu görmüyor musunuz??

Yani bu biraz Cem Yılmaz'ın son gösterisindeki "sana yanlışlıkla mektup yollamışım, 4 sayfa yazmışım sana yanlışlıkla pul yapıştırıp adresine yanlışlıkla yollamışım" skeçindeki gibi garip geliyor!
    Yanlış anlamayın sadece anlamaya çalışıyorum bu kadar adımı sisteme attırıp güncellemeyi yanlışlıkla nasıl yüklüyorsunuz diye????

Bencede haklısın nasıl bir yanlışlıktır bu !!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.