Şimdi Ara

iOS 5.x Jailbreak'sız iPhone 4-4S Operatör Logo, Trkcell-Avea-Vodafone(Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
13
Favori
37.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben iphone 4s de yaptım. 5. ya da 6. mesajda komut istemiyle ilgili hata düzeltilmiş,gayet hoş:)
  • evet bende yaptım oldu hata yaptığım yerde o tırnakları kopyalamıyomuşum :)
  • iPhone 4 Avea yi denedim
    Çalışıyor ,Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell_man82 -- 20 Ocak 2012; 20:09:06 >
  • arkadaşlar sonunda çödüm olayı herşeyi yapıpda yinede logosu gelmeyen arkadaşlar ben geweyle kullandıgım 5.01 ip4 e şu yöntemle yaptım carrier güncellemesini yaptıkdan sonra var/mobile/libray klasörü içine carier buld diye yeni bir klasör geliyor onun içindekileri 1.sayfada veriler logolarla değiştirdim kapat aça gerek bile kalmadan avea logo geldi :=)
  • ayrıca genal hakkında yer alan oparetör kısmı 11,1 olmaLI YOKSA GÜNCELLLENMEMİŞTİR
  • Arkadaşlar vodafonede yapmıştım olmamıştı ama şimdi jb yapmak için cihazı fabrika ayarlarına döndürdüğümde logolu halde geldi cihazı sıfırlayınca oluyor demekki

4s 5.01 (9A406) vodafone

iOS 5.x Jailbreak'sız iPhone 4-4S Operatör Logo, Trkcell-Avea-Vodafone(Eklendi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar19

Arkadaşlar vodafonede yapmıştım olmamıştı ama şimdi jb yapmak için cihazı fabrika ayarlarına döndürdüğümde logolu halde geldi cihazı sıfırlayınca oluyor demekki

4s 5.01 (9A406) vodafone

iOS 5.x Jailbreak'sız iPhone 4-4S Operatör Logo, Trkcell-Avea-Vodafone(Eklendi)

operator ayarları güncellenmiş olabilir.

• Vodafone için yaptım arkadaşlar sonunda.
    Sorun şuydu, info.plist ve version.plist dosyalarında operatör versiyonu 8.1miş. Bizim telefonlarımızdaki operatör versiyonu 11.0 olduğu için güncellenmiyordu.
    version.plist text formatında, değiştirmek kolay. Ancak info.plist binary formatta bir dosyaydı. Internette bulduğum bir perl betiği ile bu binary dosyayı text'e çevirdim, operatör versiyonunu 12.0 yaptım ve text dosyayı tekrar binary'e çevirdim. version.plist'i de düzeltince çalıştı.

iPhone 4S 5.1 Beta 3 kullanıyorum.

Vodafone için ipcc dosyası:
    db.tt
    Dropbox - 404
    http://db.tt/O0l1DAH9

@bdullah arkadaşımıza emekleri için tekrar teşekkürler.

• serotizm, @bdullah emeğinize sağlık teşekkürler, ios 5.0.1 iPhone 4 vodafone denedim oldu.

Not: logolu operatör görüntüsü sadece normal ekranda görünüyor. Uygulama ve bildirim ekranında görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zedok -- 26 Ocak 2012; 9:57:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedok

serotizm, @bdullah emeğinize sağlık teşekkürler, ios 5.0.1 iPhone 4 vodafone denedim oldu.

Teşekkürler :)
  • quote:

Not: logolu operatör görüntüsü sadece normal ekranda görünüyor. Uygulama ve bildirim ekranında görünmüyor.

Doğru, bildirim ekranında görünmüyor. Açıkçası bildirim ekranı için hangi imajın eklenmesi gerektiğini bilmiyorum.
    Ama bilen arkadaşlar logoyu ekleyip yeni bir paket oluşturabilirler.
    Versiyon sorununu aştığımız için plist'lerle uğraşmadan çalışacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serotizm

quote:

Doğru, bildirim ekranında görünmüyor. Açıkçası bildirim ekranı için hangi imajın eklenmesi gerektiğini bilmiyorum.

Güzel oldu boylede tekrardan elinize saglık, ama yazı karakterlerini büyük harf olusturabilseniz birde çok güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Güzel oldu boylede tekrardan elinize saglık, ama yazı karakterlerini büyük harf olusturabilseniz birde çok güzel olur

İmajlar bana ait değil. Ben sadece versiyon sorununu düzlettim.
    Grafik programlarından anlayan bir arkadaş varsa yardımcı olur umarım.

• Teşekkürler, ios 5.0 Turkcell de ilk denemede başarılı...
  • quote:

Vodafone için yaptım arkadaşlar sonunda.
    Sorun şuydu, info.plist ve version.plist dosyalarında operatör versiyonu 8.1miş. Bizim telefonlarımızdaki operatör versiyonu 11.0 olduğu için güncellenmiyordu.
    version.plist text formatında, değiştirmek kolay. Ancak info.plist binary formatta bir dosyaydı. Internette bulduğum bir perl betiği ile bu binary dosyayı text'e çevirdim, operatör versiyonunu 12.0 yaptım ve text dosyayı tekrar binary'e çevirdim. version.plist'i de düzeltince çalıştı.

iPhone 4S 5.1 Beta 3 kullanıyorum.

Vodafone için ipcc dosyası: http://db.tt/O0l1DAH9

@bdullah arkadaşımıza emekleri için tekrar teşekkürler.

/>

Hocam vodafone tr içindeki dosyalarınızı komple pmden atarmısınız. Benim info ve carrier dosyalarında romanya vodafone yazıyor ki romanya ne alaka genpadan aldım:S

• Iphone 4

IOS 5.1.beta3 - Avea [ÇALIŞMIYOR]

Bilgilerin için teşekkür ederim ama 2 defa denedim ve sonuç hüsran yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brknsmnc -- 26 Ocak 2012; 22:34:09 >
  • ya vodafone için yokmu söylediğin kadarıyla yok ama 8.adımda gösterdiğin dosyada vodafone de var eğer Vodafone a uygun operatör dosyası varsa linkini yazar mısın
  • Süper sağol iyi oldu çalışıyor herkeze öneririm..
  • macos için nasıl oluyor
  • vodafone icin her sayfada calisan logo yok mu hala??
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.