Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana bi care bulun yahu bu titreşimler bozuldu telefonun reset atıyorum bi süre düzeliyo sonra yine eski haline geliyo. kafayı yiyeceğim nasıl düzeltcem ben bunu :(:( ios5 tethered jbli kullanıyorum zırt pırt resette atamıyorum telefona
  • Bende 4.3.2 var shs kaydım falan var. Bir kaç gün icinde Apple 5'i imzalamayı kediden sanırım. Ben şimdi ios5 e geçsem tekrar 4.3.2'ye donebilirmiyim acaba?
  • Sesli guldum yaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler...
  • Arkadaşlar 3GS ios 4.2.1 oldbootrom, 05.15.04 baseband özellikli iphone' u ios 5 yapmanın sorunları varmı?
    5.0.1 şu an jailbreak oluyormuş doğrudan geçmek ileride sorun oluştururmu ?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

Sesli guldum yaaaa

Niçin güldün kardes hayirdir
  • ben jailbreak siz custom firmware yükledim. şimdi tethered yapabilir miyim?
  • Arkadaşlar şimdi ios 5.0.1 çıkınca bizim bi arkadaş tutuştu ios 5'e geçmek istiyor.Telefonu 3gs versiyonu 4.3.3.

Direk ios 5.0'a geçmenin bi çözümü varmı?http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ bu adresten 5.0 versiyonunu indirip shift+restore yapayım dedim ama o versiyonu kaldırmışlar.

Ne yapmak gerek?

Ekleme: Pardon ya verdiğim sitede 5.0 varmış alt tarafta küçücük yazmışlar göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur -- 11 Kasım 2011; 17:48:52 >
  • 5.0.1 untethered pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

arkadaşlar bana bi care bulun yahu bu titreşimler bozuldu telefonun reset atıyorum bi süre düzeliyo sonra yine eski haline geliyo. kafayı yiyeceğim nasıl düzeltcem ben bunu :(:( ios5 tethered jbli kullanıyorum zırt pırt resette atamıyorum telefona

yardım lütfen :(
  • Beyler uzun süredir nete giremiyorum , untethered çıktı mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 11 Kasım 2011; 18:25:43 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar bana bi care bulun yahu bu titreşimler bozuldu telefonun reset atıyorum bi süre düzeliyo sonra yine eski haline geliyo. kafayı yiyeceğim nasıl düzeltcem ben bunu :(:( ios5 tethered jbli kullanıyorum zırt pırt resette atamıyorum telefona

Titresimler derken seni biri aradiginda titriyomu yada seni ararken teli oynat salla bi bak titriyomu salladigin zaman filan daha aciklayici olursan ne zaman oldu olmadan once bisey yasadinmi gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

Beyler uzun süredir nete giremiyorum , untethered çıktı mi???

konunun başlığını dikkatli okumadın sanırım. İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK "(ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR ÇIKMADI HENÜZ)"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruder

quote:

konunun başlığını dikkatli okumadın sanırım. İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK "(ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR ÇIKMADI HENÜZ)"

bazen güncel olmıyabiliyor ama bu güncelmiş
  • quote:

quote:

5.0.1le tethered mümkün mü?
  • quote:

quote:

quote:

Şuan için değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

quote:

quote:

quote:

Şuan için değil

Nasıl şuan için değil?http://www.iphone.turkish.com/jailbreak/ios-5-0-1-jailbreak-redsn0w-resimli-anlatim.html (noktayı kaldırın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 11 Kasım 2011; 20:22:43 >

• Ben ipad 2 ye ios 5 GM yapmistim yani İtunes da
    surum 5.0 yaziyo surum guncel diyodu ama 3GS de
    4.3.3 ben 3gs icin 5.0 ipsw indirsem tethered
    yapabilirmiyim bi programla baktim Old Bootrom
    diyodu ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

quote:

quote:

Titresimler derken seni biri aradiginda titriyomu yada seni ararken teli oynat salla bi bak titriyomu salladigin zaman filan daha aciklayici olursan ne zaman oldu olmadan once bisey yasadinmi gibi?

ya telefon normal titremiyo resmen taramalı gibi takılıyo yani telefon bi mesaj geldiğinde. bi türlü düzeltemedim..

• Ayarlarda titreşim seçenekleri var veya kendin bile titreşim yapabiliyorsun incelersen bulursun dostum
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.