Twitterdan takip ediyorummhocam. Greenp0ison ahmedomarz p0d2g musclenerd gibi kisiler..
Teşekkürler hocam
Çık artık
Su konuyu hortlatip durmayın arkadaslar bırakın forumun derinliklerine gömülsün gitsin,tepelerde görünce bir gelişme var deyip hayasizca giriyorum konuya zart!!!! Olup çıkıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: tevez
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
quote:
Orijinalden alıntı: mertigo86
birkaç yabancı forumda yanlış görmediysem apple 5.0 ı imzalamayı bırakmış 1 saat önce... geçmiş olsun...
İmzalamak nedir ya ?
aynen imzalamak nedir arkadaşlar?
bir güncelleme yaparken shift + restore yaparak ipsw dosyasını gösterdiğimizde itunes apple'ın server'larına bağlanıp sorar: bu cihaz bu sürüme geçebilir mi?
eğer apple o sürümü "imzalamazsa" (signing) bahsi geçen sürüme geçemezsiniz. örneğin iphone 3gs'ler hala 4.1 sürümünü yükleyebilir. apple buna izin veriyor.
Hala bekliyoruz ama ortada yok untethered var takat hala eksiklikler var demekki yayinlamiyorlar. Bu arada eger untethered de sorun ciksaydi semitetheredi bakima sokup milleti bekletmezlerdi
İOS 5.0.1 için Untethered çıkacak değil mi ? Ben cihazımı 5.0.1 yapmıştım :S
arkadaşlar 4.3.5 den 4,3,3 e düşürüp tekrar jalibreak yaptım . böyle daha iyi ... bu arada ssh kaydı olmasına gerek yok düşürmek için ... çünkü ben 4.2.1 den 4.3.5 yükseltmiştim sürümü yani hiç 4.3.3 e yukseltmeden hemde :) sizde yapın bekleme derdiniz kalmasın :)
quote:
Orijinalden alıntı: seatolu
5.0 için çıksın bi, 2-3 ay sonra ona da çıkar
çıkar çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: hellboy_7
Su konuyu hortlatip durmayın arkadaslar bırakın forumun derinliklerine gömülsün gitsin,tepelerde görünce bir gelişme var deyip hayasizca giriyorum konuya zart!!!! Olup çıkıyorum
bencede çok doğru söylemişsin,ortada birşey yok ama konu üst sıralarda dikkat çekiyor,ne gerek varki...
quote:
Orijinalden alıntı: li10
quote:
Orijinalden alıntı: seatolu
Untethered filan çıkmayacak ya bi arkadasımda şemi tethered yapmış çok memnun olmassa pazar gunü ona şemi yaptırcam sıkıldım artık.
3 Gün içerisinde ios 5'e geçtiniz geçtiniz geçmezseniz 5.0 imzalamayı bırakır geçemezsiniz. En son sürüm olarak 5.0.1 sürümüne geçirecektir sizi.
Telimde iOS 5 yüklü zaten jailbreksiz kullaniyom :))
ben simdi bahsettiğin 3194 hatası alıyorum ne oldu şimdi yani geçemiyormuyuz dostum biz ios 5e kaldıkmı böyle?? bilgisi olan yokmu arkadaşlar.
Gece 1 de ios 5 sürümü imzalanması apple tarafından durdurulmuştur geçmek isteyen arkadaşlar 3194 hatası alacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: f.e.a.r
Gece 1 de ios 5 sürümü imzalanması apple tarafından durdurulmuştur geçmek isteyen arkadaşlar 3194 hatası alacaktır.
peki hiç bir şansımız kalmadımı dostum artık bizim sabah yapalım dedik akşam böyle birşeymi oldu bu ne saçma birşey anlamış değilim simdi biz ne yapsak hatamı alacağız.
snowbreeze ile denedinizmi ...
quote:
Orijinalden alıntı: hellboy_7
snowbreeze ile denedinizmi ...
evet onunla deniyorum önce ipsw pişirdim şimdi denedim yedeklerimi almam güncellemelerim bütün dosyalar zaman aldı şansa bak canım sıkıldı şimdi bir kez daha itunesi güncelliyorum 10.5 yüklüyorum deniyeceğim ama fear dost diyorsa artık yapamayız sanırım şansımız kalmadı biz dedik geveydeyiz bekleyelim tamamen temiz geçelim şimdi telefonu shsh kaydıda yapma şansımız kalmadı ben shsh kaydı yapıp gerekirse 4.3.3 geri dönecektim ama işte yedeklemeler felan sıkıntı yarattı bakalım başka bir önerisi olan varsa sevinirim gevey 04.10.01 firmware bir fikri olan varmı arkadaşlar saygılar.
05.15.04 Baseband i bu olan bir iphone 3gs 32gb telefona ios 5 kurulurmu. Yani yurt dışı kapanma söz konusu olurmu?
Anladigim kadari ile artik begenmedigimiz versiyondan eski versiyona donemeyecegiz.