Comex çıkartmış bu programı, çaktırmadan AppStore üzerinden satıyo. Biz de saf saf burda JB bekleyip duruyoruz yaaa...
Yorumlardan biri şöyle bu arada: This is not jailbresk application, don't wast your 9.99$. this is a Game! no software like Cydia.. demiş arkadaş Apple, salaklık vergisi topluyor anlaşılan
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
Comex çıkartmış bu programı, çaktırmadan AppStore üzerinden satıyo. Biz de saf saf burda JB bekleyip duruyoruz yaaa...
Yorumlardan biri şöyle bu arada: This is not jailbresk application, don't wast your 9.99$. this is a Game! no software like Cydia.. demiş arkadaş Apple, salaklık vergisi topluyor anlaşılan
Comex olduğunu nerden anladınız hocam?
hafi bugun ciksa neyse diycem 25 ekim diyor. keriz coktur ama alan ya da para s.can diyelim :)
Hadi gözümüz aydın, twitter'dan pod2g untethered için bug bulduğunu açıkladı, süre vermiyor ama sıkı çalışcam diyor.
quote:
Hey jailbreaking friends, I've found a bug that can untether iOS 5. Don't expect a release soon, but I'm gonna work hard in it.
Cok yakin bir zamanda beklemeyin diyor.Birazdan tethered yapacam beklemenin mantigi kalmadi.
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
yorum yapmak icin satin almak sart degil mi
quote:
Orijinalden alıntı: kyle007
Hadi gözümüz aydın, twitter'dan pod2g untethered için bug bulduğunu açıkladı, süre vermiyor ama sıkı çalışcam diyor.
quote:
Hey jailbreaking friends, I've found a bug that can untether iOS 5. Don't expect a release soon, but I'm gonna work hard in it.
Biz çok duyduk ya o buglari valla İns olurda ümidimi yitirdim artık
bu adam comex lerin takimindan degil heralde? icraatleri neymis ki?
Cihazı tethered jailbreak yapıyorsun kırabiliyorsun ama untethered hemen yapamıyorsun bana çok garip geliyor bu durum şu ios yazılımından anlamadığım için bir şey diyemiyorum ama gerçekten ilginç.
Beyler semi-tethered yaptım cihazı. Just boot ile boot ederekte açtım telefonu ancak activator,installous,bitesms ve dreamboard simgeleri beyaz halde kalıyor. Ek olarak installoustan indirdiğim hiçbirşey çalışmıyor anlamış değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: juzam1907
Beyler semi-tethered yaptım cihazı. Just boot ile boot ederekte açtım telefonu ancak activator,installous,bitesms ve dreamboard simgeleri beyaz halde kalıyor. Ek olarak installoustan indirdiğim hiçbirşey çalışmıyor anlamış değilim.
ya boşverin semi memi yapın normal tethered kurtulun...ios5 zevkini yaşayın
quote:
Orijinalden alıntı: Empyrium
quote:
Orijinalden alıntı: racaerme
quote:
Orijinalden alıntı: kyle007
quote:
Biz çok duyduk ya o buglari valla İns olurda ümidimi yitirdim artık
bu adam comex lerin takimindan degil heralde? icraatleri neymis ki?
Bu adam chronic dev team den p0sixninja ile birlikte 4.2.1 jb sini yaptılar.birde shatter açığını ifşa etmişti..
fark farklı sitelerden takip ediyorum bir çıkarsa untetrehed burda direk link paylaşıcam ama maalesef halen gelişme yok arkadaşlar.
Tertemiz durumdaki klonik home tusu sorunu olan iphone 4 ne kadar ediyor? Valla biktim jb beklemekten muadili olan android bir telefona gecer rahat ederim. Telefonun gercek ozelliklerinden faydalanmak bizim de hakkimiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
Tertemiz durumdaki klonik home tusu sorunu olan iphone 4 ne kadar ediyor? Valla biktim jb beklemekten muadili olan android bir telefona gecer rahat ederim. Telefonun gercek ozelliklerinden faydalanmak bizim de hakkimiz.
Kaç gb?
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş