Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

doğrudur ama bazı yerlerde takılıyorum nedense semi 2 kez denedim bazı yerlerde kaldım. Tam anlatım lazım bana kurulum ve kurulum sonrası işlemler hakkında onu araştırıyorum ama daha bulamadım. Sen bulursan bana link ver.

Alıntıları Göster
    yok arkadaş kaç kere denedim ama semi tetrehed bir kere saçmaladı ondan sonrada bir daha düzeltemedim gitti
  • Untethered için bir tarih var mı? (5.0.1'den 1 hafta sonra gibi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 5 tethered yükledim uyumlu program bulamıyorum,uyumlu programları nereden bulurum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@B!B

iOS 5 tethered yükledim uyumlu program bulamıyorum,uyumlu programları nereden bulurum ?
    untetrehed için daha bir bilgi yok arkadaşlar günlerdir takip ediyorum. Tetrehed için uygulama soran arkadaş ne tarz uygulama anlamadım açıkcası. Daha bana denk gelmedi uyumsuz uygulama.
  • sourcelerı ekledıkten sonra cydıa da programlar mevcut,uyumlu, bı uyumsuzluk yok ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Untethered için bir tarih var mı? (5.0.1'den 1 hafta sonra gibi)

Bu untethered olayı aynı iphone 4 lerin unlocku gibi olacak gibi.. yani çıkmayacak galiba.. bu 4s lerde anormal bir şarj sorunu var.. buda buyuk ihtimalle apple firmasının iphone ios5 in kırılmasına karsı konulmus olabilir.yani diyelimki ios5 kırıldı hangi bahane ile ios 5.0.1 i çıkaracaklardıki.. koydular bir pil sorunu mecburen herkez 5.0.1 e gececek..karsılıklı bekliyorlar arada biz yanıyoruz..
  • quote:

kesın tarıh yok... Verılımezde bence :) bı umut beklıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dedefon

quote:

kesın tarıh yok... Verılımezde bence :) bı umut beklıyoruz

Alıntıları Göster
    bence bu kadar güzel bir versiyon için kesinlikle çıkartırlar ama biraz zaman alacak
  • quote:

bence bu kadar güzel bir versiyon için kesinlikle çıkartırlar ama biraz zaman alacak

Alıntıları Göster
    açıkcası semi jailbreak yapmak daha iyi bence biraz takıldım ama işlemi tamamladım. Telefonu kapatıp açtım. Nelerin çalışıp çalışmadığına da baktım. Bağımsız olarak program gelene kadar beni uzun süre idare eder açıkcası:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

quote:

Bu untethered olayı aynı iphone 4 lerin unlocku gibi olacak gibi.. yani çıkmayacak galiba.. bu 4s lerde anormal bir şarj sorunu var.. buda buyuk ihtimalle apple firmasının iphone ios5 in kırılmasına karsı konulmus olabilir.yani diyelimki ios5 kırıldı hangi bahane ile ios 5.0.1 i çıkaracaklardıki.. koydular bir pil sorunu mecburen herkez 5.0.1 e gececek..karsılıklı bekliyorlar arada biz yanıyoruz..

ben katılmıyorum... Apple firması zaten bu kırılacak diye bisey uretmez,ayrıca bunun içinde sarj problemini goze almaz...

Tethered de ıyı... iphone neden kapatılırki? UnTethered önceki surumlerdeykende ben telefonumu kapattıgımı hatırlamıyorum.(ucak modu kadar kral bısey yok:))..sarj konusundada bıtmeden takıyoruz bır çogumuz. Takacak yer olmasada usbden arac sarjdan bı turlu yapılır yanı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

quote:

ben katılmıyorum... Apple firması zaten bu kırılacak diye bisey uretmez,ayrıca bunun içinde sarj problemini goze almaz...

Tethered de ıyı... iphone neden kapatılırki? UnTethered önceki surumlerdeykende ben telefonumu kapattıgımı hatırlamıyorum.(ucak modu kadar kral bısey yok:))..sarj konusundada bıtmeden takıyoruz bır çogumuz. Takacak yer olmasada usbden arac sarjdan bı turlu yapılır yanı..

Alıntıları Göster
    semi tethered yaptım ama merak ediyorum oyun ve ya program arayıp bulduğumda indirmede neden sadece filedude çıkıyor fileape çıkmıyor merak ediyorum. Sourcleri de ekledim ama source mi atladım acaba?

• quote:

untethered senı beklıyoruz...
    Semi tethered benden kaldı arkadaşlar ben restore ediyorum şu an bazı açıkları var yazılımın çünkü gerek yok açıkcası en iyisi untethered beklemek
  • quote:

semi tethered yaptım ama merak ediyorum oyun ve ya program arayıp bulduğumda indirmede neden sadece filedude çıkıyor fileape çıkmıyor merak ediyorum. Sourcleri de ekledim ama source mi atladım acaba?

elınde kalıck telefon sabahtan berı oynuyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

elınde kalıck telefon sabahtan berı oynuyon

Alıntıları Göster
    Tethered'dan korkup duruyordum hiç gerek yokmuş arkadaşlar yapın gitsin beklemeyin. iOS 5'in keyfi bambaşka...

• quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Tethered'dan korkup duruyordum hiç gerek yokmuş arkadaşlar yapın gitsin beklemeyin. iOS 5'in keyfi bambaşka...

3GS iOS5 05.16.05 Baseband Yapabilirmiyim Tethered Kardeşim ?
  • quote:

Semi tethered benden kaldı arkadaşlar ben restore ediyorum şu an bazı açıkları var yazılımın çünkü gerek yok açıkcası en iyisi untethered beklemek

semi memi bos ... Bas tetheredi...bi problem yok
  • quote:

+1
  • quote:

quote:

+1

Alıntıları Göster
    normal tetrehed dediğiniz hangisi dosyalarını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

normal tetrehed dediğiniz hangisi dosyalarını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    snowbreeze mi dediğiniz arkadaşlar?
  • http://iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/33787-ios_5-5_01_jailbreak_redsn0w_0_9_9b8_tethered.html mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedefon -- 6 Kasım 2011; 21:50:01 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.