Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yıldan fazla oldu kullanalı bu telefonu taşçatlasın 3 kere şarzım bitmiştir onunda 2si kasıtlıdır:D Şimdi ben jb yaptım oldu da kapandı. boot dediğiniz yeniden jb yapmak dimi ? Bunu yapınca uygulamalarım falan siliniyor mu?
  • şimdiye kadar cıkması lazımdı nıye cıkmadı unlock hıkayesıne doncek sankı bı jb ısı
  • İpod T4. Aldım Alalı Hep Tethered Jb yaptım öyle gerekti.Şimdiden Yapmak istiyorum ama birtürlü bulamadım nette aramama rağmen bana biriniz yardım edebilirimi tethered yapcam it4. için. Googledan aramama rağmen bulamadım. Yada Ben arıyamıyorum anlıyamadım... Özelden Yada Buradan Nasıl Ne Şekilde Ne İndirerek Yapacağımı Anlatan Bir Link Verirseniz Çok Çok Mutlu Olacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PythEch

quote:

Orijinalden alıntı: fthozturk

artık biliyoruz ki tethered jailbreak li cihazı tekrar başlatmak için pc ye bağlayıp just boot etmek gerekiyor
    peki just boot etmeden cihaz kullanılamaz durumda mı olacak hiç açılmayacak mı telefon özelliği kullanılamayacak mı
    yoksa cydia gibi jailbreak ten sonra gelen programlarımı kullanamayacağız
    düşüncem şu dağın başında kalsak benim tethered cihazım şarjı bitip kapansa tekrar açıp yardım isteyemeyecek miyim?

Telefonu kapatıp geri açmaya kalktığınızda Apple logosu görünür ve hiç açılmaz. Bir bilgisayara usb ile bağlayıp redsnow yardımıyla tethered boot atmanız lazım
    Şarjınız biterse 15 dk cihazı şarj edin ve bilgisayara bağlayın aynı işlemleri yapın hiç bi sorun çıkmaz (bizzat yaşadım).

Semi-tethered çıktı diyorlar, yani telefon açılabiliyor ama Cydia ve diğerleri kullanılamıyormuş. Ancak, bir sürü kişi sorunlu olduğunu söylüyor bazıları telefonlarını geri açamamış (formatsız), ne kadar doğru bilemem, birisi de installous gibi önemli şeyleri sildiğini söylemişti.

Evet instalus siliniyor instalusu yukluosun semitetr.. Silinio bende semiyi sildim gectim. Olurda kapanirsa flasa atim jb dosyalariyla itunesi olurda kapanirsa herhangibi pcde 5 dkda acarim

• quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

Bir yıldan fazla oldu kullanalı bu telefonu taşçatlasın 3 kere şarzım bitmiştir onunda 2si kasıtlıdır:D Şimdi ben jb yaptım oldu da kapandı. boot dediğiniz yeniden jb yapmak dimi ? Bunu yapınca uygulamalarım falan siliniyor mu?

kapaninca programda just boot u sececeksiniz
    jb yapar gibi
    programlar silinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

quote:

Orijinalden alıntı: lkrgngr

Değer tabi ;versiyon güncelleniyor sonunda. Şarz olayını bilmiyorum bu biraz kullanıcıya bağlı.

benim shsh kaydım var 4.3.3 için sanırım sorun olursa geri dönebilirim değilmi ios 4e saygılar.

evet geri dönenler olmuştu fakat apple server'ları kapattıysa durum başka.. iyi araştırman gerek ama custom firmware yükleyeceğin için herhangi bi sorun olmaz. yedekleyip yaparsın..
  • akşam güzel bir yedek alıp sanırım bende deneyeceğim zaten telefon gevey bizim için telefon kapatma açma tethered yada untethered fazla önemi yok çünkü sonuçta amacımız telefonu kapatmamak yoksa bir sürü açmak için ayar yapıyoruz ilk geveylerden bendede var.
  • quote:

quote:

Değer tabi ;versiyon güncelleniyor sonunda. Şarz olayını bilmiyorum bu biraz kullanıcıya bağlı.

benim shsh kaydım var 4.3.3 için sanırım sorun olursa geri dönebilirim değilmi ios 4e saygılar.

Sırasıyla dediklerimi yapın:

1. Cihazınıza uygun 4.3.3 ispw dosyasını indirin.
    == 2A) Saurik Sunucuları Yoluyla ==
    - Bu yolu eğer Cydia SHSH kayıtlarınızı daha önceden aldıysa kullanabilirsiniz. Daha kolaydır, ama sorun yaşarsanız TinyUmbrella yoluyla düşürün.

C:\Windows\system32\drivers\etc klasöründeki "hosts" adlı dosyayı açın ve en sona bunu yazın:
    74.208.105.171 gs.apple.com

== 2B) TinyUmbrella Yoluyla ==
    - Bu yöntem ile daha önceden SHSH kaydı bilgisayara alınmış olmalı idir. Almadıysanız iFaith ile alınabiliyormuş (öyle diyorlar). Bu konu hakkında bilgim yok...

http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/ bu linkteki adresten TinyUmbrella'yı indirin.
    TinyUmbrella'yı açtıktan sonra "Saved SHSH's" bölümünde 4.3.3 yazdığından emin olun. Daha sonra Start TSS Server'a basın.

3. iTunes açık ise kapatın ve geri açın.
    4. Telefonu USB kablo ile bilgisayara bağlayın. iTunes'dan telefon sekmesine geldikten sonra Restore (Geri Yükle) butonuna Shift+Sol Tıklama ile tıklayın. Daha sonra daha önceden indirdiğiniz ISPW dosyasını seçin.
    5. Telefona firmware'i yükledikten sonra iTunes'a bağlamanızı ifade eden bir logoyla karşılacaksınız ve iTunes hata verecektir. Korkmayın.
    6. Tekrar bu adrestenhttp://thefirmwareumbrella.blogspot.com/ bu sefer FixRecovery'yi indirin.
    7. Telefonun bilgisayara bağlı olduğundan emin olduktan sonra FixRecovery43.exe yi çalıştırın ve telefonu DFU moduna alın.
    8. Bilgisayarda bir dizi işlemden sonra program işim bitti diyerek kalan işleri telefonda devam ettirecek. Bir süre sonra telefonun açıldığını göreceksiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

İpod T4. Aldım Alalı Hep Tethered Jb yaptım öyle gerekti.Şimdiden Yapmak istiyorum ama birtürlü bulamadım nette aramama rağmen bana biriniz yardım edebilirimi tethered yapcam it4. için. Googledan aramama rağmen bulamadım. Yada Ben arıyamıyorum anlıyamadım... Özelden Yada Buradan Nasıl Ne Şekilde Ne İndirerek Yapacağımı Anlatan Bir Link Verirseniz Çok Çok Mutlu Olacağım...

http://blog.iphone-dev.org/redsn0w-iOS5

Bu adresten Win veya OSX sürümünü indirin. Daha önce yaptınız diye anlatmıyorum sadece Jailbreak butonuna basın ve bir yazı gelecek, oradayken cihazın bilgisayara bağlı olduğunu ve kapalı olduğundan emin olun. Next'e bastıktan sonra DFU'ya almak için yardımcı oluyor zaten daha önce yaptığınız için az çok anlarsınız saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 30 Ekim 2011; 18:30:51 >

• 3gs için untethered jailbreak var mı
  • eski bootrom olanlar için var, ama nasıl yapılıyor bilmiyorum ama herhalde aynı yöntemle yapılıyordur tek fark bilgisayar olmadan da kapatıp açabilmenizdir bence.

düzelti: sn0wbreeze falan gerekiyordur atlamışım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 30 Ekim 2011; 18:52:19 >
  • iPhone 4 Siri

• arkadaşlar ne zaman bağımsız olarak jailbreak çıkacak halen bir haber yok mu 31 ekim diye bir söylenti var ama ortada halen net bir gelişme yok bilgisa paylaşımına devam edelim lütfen
  • Nette o kadar çok ios 5 hakkında haber var ki,, hangisine inanacağız bilmiyorum. Umarım yakında çıkar JB siz iphone, kullanamıyorum artık
  • quote:

artık biliyoruz ki tethered jailbreak li cihazı tekrar başlatmak için pc ye bağlayıp just boot etmek gerekiyor
    peki just boot etmeden cihaz kullanılamaz durumda mı olacak hiç açılmayacak mı telefon özelliği kullanılamayacak mı
    yoksa cydia gibi jailbreak ten sonra gelen programlarımı kullanamayacağız
    düşüncem şu dağın başında kalsak benim tethered cihazım şarjı bitip kapansa tekrar açıp yardım isteyemeyecek miyim?

Dağın başında sarj edip tekrar açabiliyorsan yardımı da bi şekilde istersin artık
  • Farzedelimki yanimizda araba ve arac sarji var bunuda dusunebilirsin degilmi bence yapabilirsin ;) veya telefonumun sarji bitmedide kilitlendi yeniden baslatmak zorunda kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bazen kapanip aciliyodu telefon jb varken boyle olursa nolcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PythEch

quote:

quote:

Sırasıyla dediklerimi yapın:

1. Cihazınıza uygun 4.3.3 ispw dosyasını indirin.
    == 2A) Saurik Sunucuları Yoluyla ==
    - Bu yolu eğer Cydia SHSH kayıtlarınızı daha önceden aldıysa kullanabilirsiniz. Daha kolaydır, ama sorun yaşarsanız TinyUmbrella yoluyla düşürün.

C:\Windows\system32\drivers\etc klasöründeki "hosts" adlı dosyayı açın ve en sona bunu yazın:
    74.208.105.171 gs.apple.com

== 2B) TinyUmbrella Yoluyla ==
    - Bu yöntem ile daha önceden SHSH kaydı bilgisayara alınmış olmalı idir. Almadıysanız iFaith ile alınabiliyormuş (öyle diyorlar). Bu konu hakkında bilgim yok...

http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/ bu linkteki adresten TinyUmbrella'yı indirin.
    TinyUmbrella'yı açtıktan sonra "Saved SHSH's" bölümünde 4.3.3 yazdığından emin olun. Daha sonra Start TSS Server'a basın.

3. iTunes açık ise kapatın ve geri açın.
    4. Telefonu USB kablo ile bilgisayara bağlayın. iTunes'dan telefon sekmesine geldikten sonra Restore (Geri Yükle) butonuna Shift+Sol Tıklama ile tıklayın. Daha sonra daha önceden indirdiğiniz ISPW dosyasını seçin.
    5. Telefona firmware'i yükledikten sonra iTunes'a bağlamanızı ifade eden bir logoyla karşılacaksınız ve iTunes hata verecektir. Korkmayın.
    6. Tekrar bu adrestenhttp://thefirmwareumbrella.blogspot.com/ bu sefer FixRecovery'yi indirin.
    7. Telefonun bilgisayara bağlı olduğundan emin olduktan sonra FixRecovery43.exe yi çalıştırın ve telefonu DFU moduna alın.
    8. Bilgisayarda bir dizi işlemden sonra program işim bitti diyerek kalan işleri telefonda devam ettirecek. Bir süre sonra telefonun açıldığını göreceksiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

İpod T4. Aldım Alalı Hep Tethered Jb yaptım öyle gerekti.Şimdiden Yapmak istiyorum ama birtürlü bulamadım nette aramama rağmen bana biriniz yardım edebilirimi tethered yapcam it4. için. Googledan aramama rağmen bulamadım. Yada Ben arıyamıyorum anlıyamadım... Özelden Yada Buradan Nasıl Ne Şekilde Ne İndirerek Yapacağımı Anlatan Bir Link Verirseniz Çok Çok Mutlu Olacağım...

http://blog.iphone-dev.org/redsn0w-iOS5

Bu adresten Win veya OSX sürümünü indirin. Daha önce yaptınız diye anlatmıyorum sadece Jailbreak butonuna basın ve bir yazı gelecek, oradayken cihazın bilgisayara bağlı olduğunu ve kapalı olduğundan emin olun. Next'e bastıktan sonra DFU'ya almak için yardımcı oluyor zaten daha önce yaptığınız için az çok anlarsınız saygılar...

teşekkur ederim arkadaşım zaten timyumburella ile almıştım shshs kaydını dediklerini yapmaya çalışıcam emeğine eline sağlık paylaşımın için üşenmeden teker teker yazmışsın baş tacısın saygılarımla.

• quote:

Farzedelimki yanimizda araba ve arac sarji var bunuda dusunebilirsin degilmi bence yapabilirsin ;) veya telefonumun sarji bitmedide kilitlendi yeniden baslatmak zorunda kaldim

Ben henüz kilitlenen bir iphone görmedim,umarım görmem de...tethered bence büyük bir zorluk değil.şarja dikkat o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

arkadaşlar ne zaman bağımsız olarak jailbreak çıkacak halen bir haber yok mu 31 ekim diye bir söylenti var ama ortada halen net bir gelişme yok bilgisa paylaşımına devam edelim lütfen

Bilmiyorum okudunuzmu ama knunun son 4 5 sayfasini okursaniz gelismelerden haberdar olursunuz. Ben sizi. İcin ozetleyeyim. İpad 2 hone 4 s de dahil olmak uzere butun cihazlar jailbreaklendi.
    Ama bunun halka acik hale elesi zaman alacagi icin biraz beklemek gerekecek.
    İphone 4 s in en goze carpan siri ise hone4 ve od touch 4 e portedi.di.
    Su an icin durumlar boyle.
    Chronic dev team nal topluyor au anda. Hone dev team daha onde goturuyor.
    Bizim turkiyedenne zaman cikar bilmiyorum boyle hackerlar.
    Niye doktor oldum ki diye kendime sordugum az degildir.
    Yazilim muhendisi olmak olurduherhalde benim yapabilecegim en mukemmel s. Belki d bi. Muscle nerd bi comex olabilirdim.
    Off uleyinnn.

• İos 5 tethered j.b yapacağım redsn0w son sürümü ne acaba nereden bulurum ben bunu
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.