Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
127.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.mostlyblog.com/untethered-jailbreak-ios-5-using-sn0wbreeze-2-8b2

Burda anlatılanları deneyen var mı arkadaşlar??? Untethered jailbreak yapmayı anlatmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bguder

http://www.mostlyblog.com/untethered-jailbreak-ios-5-using-sn0wbreeze-2-8b2

Burda anlatılanları deneyen var mı arkadaşlar??? Untethered jailbreak yapmayı anlatmış?

Yalan sn0wbreeze ios5 ipsw dosyasını görmüyor.
  • zaten normal prosedurden farki yok ki sallamis totos:)
  • Bence azkaldi cikicak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Bence azkaldi cikicak :)

Maalesef hemen cikmayacak... Dun MusleNerd ilk asamayi yaptigini ancak daha yapilacak cok is oldugunu soyledi. Bence beklemeden tedhered yapmayi dusunelim derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

quote:

Maalesef hemen cikmayacak... Dun MusleNerd ilk asamayi yaptigini ancak daha yapilacak cok is oldugunu soyledi. Bence beklemeden tedhered yapmayi dusunelim derim

Ya bu iOS 5 e tethered yapınca unlock yapılıyor muydu? sim kartımı kullanabilir miyim yani?
  • quote:

quote:

Zsorun su ipad 2 icin yok :) tethered bile
  • Telefonu iOS 5 yaptım tethered jailbreak yaptım. Telefon factory unlock ama aktive ettiğimden beri servis yok diyor. Ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyson Granger

Telefonu iOS 5 yaptım tethered jailbreak yaptım. Telefon factory unlock ama aktive ettiğimden beri servis yok diyor. Ne yapmam lazım

Bu arada custom fw kurdum. Ondan mı kaynaklıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyson Granger -- 29 Ekim 2011; 16:46:52 >
  • Merhabalar,

Ben de iPhone 4 var Amerikadan geldi ama simlock sorunu yok ben şimdi tethered jailbreak yapsam untethered çıkınca sorunsuz bir şekilde untethered jailbreak yapabilir miyim ?
  • untethered ile tethered jb arasında ne fark var? ios5 için kısaca jb çıktı mı? biraz bilgi verirseniz sevinirim. uzun zamandır takip etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omercann_10

Merhabalar,

Ben de iPhone 4 var Amerikadan geldi ama simlock sorunu yok ben şimdi tethered jailbreak yapsam untethered çıkınca sorunsuz bir şekilde untethered jailbreak yapabilir miyim ?

Evet sorunsuzca geçiş yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Teşekkürler jailbreakli veya normal uygulamalarım gitmez değil mi untethered'e yükseltince ?
  • quote:

quote:

Teşekkürler jailbreakli veya normal uygulamalarım gitmez değil mi untethered'e yükseltince ?

Onu bilmiyorum ama zaten iTunes'te duruyor onlar yine yükleme yapabilirsin yani.
  • quote:

Onu bilmiyorum ama zaten iTunes'te duruyor onlar yine yükleme yapabilirsin yani.

Peki son bir sorum var.Restore etmeden geçebilir miyim tetheredten untetherede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruder

quote:

quote:

Ya bu iOS 5 e tethered yapınca unlock yapılıyor muydu? sim kartımı kullanabilir miyim yani?

Jb ile unlock birbirinden ayri islemler. Jb ile cihazi tamamen ozgur kullaniyorsun, unlock islemi ise sim kartini kullanmayi sagliyor. Baseband surumun unlock destekliyorsa , basebandi koruyup ios 5 yuklersin, ultrasnow ile unlock islemini gerceklestirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

untethered ile tethered jb arasında ne fark var? ios5 için kısaca jb çıktı mı? biraz bilgi verirseniz sevinirim. uzun zamandır takip etmiyorum.

Tethered jb de telefonun kapandigi zaman bilgisayara baglamak zorundasin.Kisacasi bilgisayar bulamayacaginiz bir yerde telefonunuz kapanirsa hapi yuttunuz :) Untethered jb de ise boyle bir isleme gereksinim duymuyor.
  • quote:

quote:

Peki son bir sorum var.Restore etmeden geçebilir miyim tetheredten untetherede ?

Tetheret yaparken restore etmedi ama untetheret nasıl olur bilemem bunun cevabını ancak çıktığında alabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

Tetheret yaparken restore etmedi ama untetheret nasıl olur bilemem bunun cevabını ancak çıktığında alabilirsin.

Teşekkürler ilginiz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsagency

quote:

Orijinalden alıntı: ruder

quote:

quote:

Jb ile unlock birbirinden ayri islemler. Jb ile cihazi tamamen ozgur kullaniyorsun, unlock islemi ise sim kartini kullanmayi sagliyor. Baseband surumun unlock destekliyorsa , basebandi koruyup ios 5 yuklersin, ultrasnow ile unlock islemini gerceklestirirsin.

4.11.8 baseband at&t hemde. imkansız yani. telefon olarak kullanabilsem özgür kullanması eksik kalsın :/

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.