Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lexoqe

quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

Pek anlamıyorum, ama yurt dışından arabistandan geldi telefon. menüye girebiliyordum aldığımda sonra sürümü güncelleyince kilitlendi açamıyorum. Geçerli bir SIM kart takmamı istiyor. Güncellemeyi geri aldım yine olmadı.

Eger istanbulda isen elimde tüm Arabistan kartları var , aktif edebilirim .

En kötü ihtimal başka bir yol ile actirabilirim kilidini (eger amerika fln degilse, gercekten arabistan operatörü ise)

Pm at.

Ever kesin olarak Arabistan'dan alınmış, Bugün çarşıya çıkacağım eğer bulamazsam İstanbul'a bile gelirim :)

Arabistandan alınmış olabilir ancak orada da cok yurt dısı telefon var, yerel cihaz ise sorun olmaz açılır ancak abd flnsa buyuk sıkıntı

Nasıl bakabiliriz nereden alındığına?

Kuru arkasında ki yazılar hem Arapça hem ingilizce ise arabistan cikislidir, eger Arapça dısında yazılar varsa başka ülke

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Semi-tethered JB yaptım, çok memnunum.

Artık isterse hiç çıkmasın untethered. Tınnn.

Semi versiyon 5.0.1 için var mi? Ayrıca artık apple dan jb yapmamak için para alıyorlar

5.0.1 için semi-tethered var.

ben sn0wbreeze-v2.8b11 bunu kullandım. süper.

vallahi 4.3.1 deki untethered jb'den kararlı ve sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystrious_man

Önceki jailbreak için ipad 2 ye çok beklemiştik,inşallah bu sefer eş zamanlı ve tez zamanlı çıkar

Alıntıları Göster
    Gevey Kullanicisiyim ve IOS 4.2.1 kullaniyorum sizce IOS 5.0 a yukseltip yari tethered mi yapmaliyim ve onerinize gore yol gosterirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkindiker

Gevey Kullanicisiyim ve IOS 4.2.1 kullaniyorum sizce IOS 5.0 a yukseltip yari tethered mi yapmaliyim ve onerinize gore yol gosterirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarı ile gevey ios 5 de çalışmıyor, şimdilik bekle...
  • quote:

basebandını yükseltmeden (custom fw ile) ios 5 e yada 5.01 e güncellersen geveyini yine kullanmaya devam edebilirsin. daha sonra da semi-tethered kullanırsın yada ben telefonu kapatmıyorum zaten düzenli olarak şarj ederim diyorsan tethered yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut_alpagut

quote:

basebandını yükseltmeden (custom fw ile) ios 5 e yada 5.01 e güncellersen geveyini yine kullanmaya devam edebilirsin. daha sonra da semi-tethered kullanırsın yada ben telefonu kapatmıyorum zaten düzenli olarak şarj ederim diyorsan tethered yap.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar greenpois0n bu işte şu anda en ileride olan ve bugun yayınladıkları haberle önümüzdeki saatlerde çok büyük gelişmleer olabliceğini sölemişler..P0sixninja tanınmış bir geliştirici bugun yeni birşeyler açıklaycgnı duuuyurdu...ios 5untethered çıkması an meselsi.... haber linkihttp://www.greenpois0n.us/2011/11/ios-50-and-ios-501-untethered-jailbreak.html

• E çıksın artık yahu. Jb çıkınca yapacağım yığınla iş birikti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devriye76

arkadaşlar greenpois0n bu işte şu anda en ileride olan ve bugun yayınladıkları haberle önümüzdeki saatlerde çok büyük gelişmleer olabliceğini sölemişler..P0sixninja tanınmış bir geliştirici bugun yeni birşeyler açıklaycgnı duuuyurdu...ios 5untethered çıkması an meselsi.... haber linkihttp://www.greenpois0n.us/2011/11/ios-50-and-ios-501-untethered-jailbreak.html

Alıntıları Göster
    4S icin ciksin da tethered veya untethered farketmez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sercankaf

Alıntıları Göster
    zenginler için şu an br gelişme yok garibancılar buraya toplansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercankaf

zenginler için şu an br gelişme yok garibancılar buraya toplansın
  • IPhone 4 s yapacagim ama
    iPad 2 yapmam jb , ama iyi sonuc verirse ip4s de o zaman yapacagim;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk akbaba

Bu akşam birşeyler yayınlayacakmış, bari untethered çıksa da rahatlasak

• quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

quote:

Bu akşam birşeyler yayınlayacakmış, bari untethered çıksa da rahatlasak

Alıntıları Göster
    Edit: Çok tepki gördük :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lexoqe -- 28 Kasım 2011; 17:57:25 >

• quote:

Sizce iyi fiyat mı arkadaşlar ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-32-beyazz-simkilitsiz-kayitli-garantili-magazadan-12-taksit-imk-62736593/detay/?source=promotion_topl

Konu yeri burası değil ama, ben 300 tl daha ekleyip 4s 16 gb almanızı tavsiye edreim. 1 sene 32 gb kullandım. 10 gb bile değildir ortalama doluluk oranı. 4s in farkı kamerasını çok iyileştirmişler. Çift çekirdek hızda bariz etkisi var. Birde türkçe olmamakla birlikte siri özelliği çok güzel.

• quote:

Sizce iyi fiyat mı arkadaşlar ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-32-beyazz-simkilitsiz-kayitli-garantili-magazadan-12-taksit-imk-62736593/detay/?source=promotion_topl

sorduğun şeyin doğru mesajda olduğunu düşünüyor musun? hayır o kadar çok untethered dışına çıkıldı ki sayamadım ama hep Firmware, Unlock, Jailbreak hakkında... sen de gelmişsin fiyat soracak yeri bulmuşsun. forumu araştır lütfen arkadaşım. ilk gördüğün konuya girip mesaj yazma.

• quote:

gercek sitesi degil ki bu greenposionun

• quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

gercek sitesi degil ki bu greenposionun

Alıntıları Göster
    kaybedenler kulübüne hoşgeldinizagalar .ne zamanki 4.3.3 ü ..itunes i update ediyim derken 4.3.5 e çıkadım o gün bugün elimin ayarı hakkında iyi düşünceler beslemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melchiah1978 -- 28 Kasım 2011; 19:40:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melchiah1978

kaybedenler kulübüne hoşgeldinizagalar .ne zamanki 4.3.3 ü ..itunes i update ediyim derken 4.3.5 e çıkadım o gün bugün elimin ayarı hakkında iyi düşünceler beslemiyorum.

Alıntıları Göster
    untethered jailbreak kısa vadede yalan oldu sanırım .Bari 4sler için tethered çıksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 28 Kasım 2011; 19:46:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: justreal

untethered jailbreak kısa vadede yalan oldu sanırım .Bari 4sler için tethered çıksa

Alıntıları Göster
    daha önce tetheret jb yapmıştım ama apptrack ın sitesinden indirdiğim kırılmış uygulamalar çalışmamıştı. yani simgesine tıkladığımda (pc de masaüstündeyken) itunes a yüklerken hata alıyordum.

sizce bunun sebebi ne olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yazux

daha önce tetheret jb yapmıştım ama apptrack ın sitesinden indirdiğim kırılmış uygulamalar çalışmamıştı. yani simgesine tıkladığımda (pc de masaüstündeyken) itunes a yüklerken hata alıyordum.

sizce bunun sebebi ne olabilir ?

cydia dan installous yüklememiş olabilir misin??
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.