Bildirim
ios 5 beta yükleme yardım. hata kodu tel restorede kaldı..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up _____________________________ 
Psn : erdiunal
Fifa 12 ,Fifa 11, BattleField 3 ,GT5 ,Crysis 2.. -
Kardeş itunes beta 2 yüklümü senin mac te? _____________________________ -
Hocam UDID kaydınız yoksa yapamazsınız. _____________________________
★ Corsair Severler Derneği ★ Corsair Fan Club ★
Intel Core i5 4670K@4.6 GHz || MSI Z87 G45 Gaming || Asus GTX 780 DirectCU II || GSkill RipjawsX 8GB 1600MHz CL9 || Samsung 840 EVO 250 GB SSD || Seagate Expansion Desk 2 TB HDD || Corsair Carbide 400R 750W || Corsair Hydro H100i || AOC E2461Fwh -
UDİD kaydı olmadan yüklersiniz ama activation yapamazsınız yüklerken hata almamanız lazım eğer itunes 10.5 beta 2 yüklü deilse hata alırsınız.Beta 1 ile yüklenmiyor kontrol etmenizde fayda var.saygılar. _____________________________ -
udid kaydımı dün yaptırdım ama olmuyo. mace bütün güncel versiyonlarını attım ama çalısmıyo nafile. ne yapıcam bilmiyorum
10.5.028 itunes versiyonu.. bununla olmazmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdii2307 -- 3 Temmuz 2011; 16:32:48 >_____________________________ 
Psn : erdiunal
Fifa 12 ,Fifa 11, BattleField 3 ,GT5 ,Crysis 2.. -
Hayır kardeş senin itunes beta 1 itunes 10.5.045 olacak o yüzden hata alıyorsun sitede var itunes 10.5 beta 2 yi indir yükle sorun kalmaz.Saygılar. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler