Bildirim
ios 5 beta yükleme yardım. hata kodu tel restorede kaldı..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up _____________________________ 
Psn : erdiunal
Fifa 12 ,Fifa 11, BattleField 3 ,GT5 ,Crysis 2.. -
Kardeş itunes beta 2 yüklümü senin mac te? _____________________________ -
Hocam UDID kaydınız yoksa yapamazsınız. _____________________________
★ Corsair Severler Derneği ★ Corsair Fan Club ★
Intel Core i5 4670K@4.6 GHz || MSI Z87 G45 Gaming || Asus GTX 780 DirectCU II || GSkill RipjawsX 8GB 1600MHz CL9 || Samsung 840 EVO 250 GB SSD || Seagate Expansion Desk 2 TB HDD || Corsair Carbide 400R 750W || Corsair Hydro H100i || AOC E2461Fwh -
UDİD kaydı olmadan yüklersiniz ama activation yapamazsınız yüklerken hata almamanız lazım eğer itunes 10.5 beta 2 yüklü deilse hata alırsınız.Beta 1 ile yüklenmiyor kontrol etmenizde fayda var.saygılar. _____________________________ -
udid kaydımı dün yaptırdım ama olmuyo. mace bütün güncel versiyonlarını attım ama çalısmıyo nafile. ne yapıcam bilmiyorum
10.5.028 itunes versiyonu.. bununla olmazmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdii2307 -- 3 Temmuz 2011; 16:32:48 >_____________________________ 
Psn : erdiunal
Fifa 12 ,Fifa 11, BattleField 3 ,GT5 ,Crysis 2.. -
Hayır kardeş senin itunes beta 1 itunes 10.5.045 olacak o yüzden hata alıyorsun sitede var itunes 10.5 beta 2 yi indir yükle sorun kalmaz.Saygılar. -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone son aramalarda whatsapp aramaları karışması
- whatsapp gelen mesaj sayısı görünmüyor
- google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma
- iphone şebeke az çekiyor
- iphone meşgule atma
- iphone 17 yan tuş ayarları
- iphone 18 pro max tanıtım
- iphone modelleri sırasıyla
- mobil veri çekmiyor
- 5g ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler