Şimdi Ara

İOS 5 3194 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün ios 5 çıktığından beri ipadi güncellemeye çalışıyorum ama bi türlü yapamadım. İlk önce 3200 hatasını verdi sonra 3002 şimdide 3194 hatasını veriyor. Ne yapabilirim

• Bende de ayni sekilde denemedigim yol kalmadi format dahi atiyorum suan pc ye
    bu da olmazsa baska pc bulacagim
    sacma sacma isler
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum.Denemediğim şey kalmadı ama hala devam ediyor.
  • ben yapamadım hala . hem windows ta hem osx te ayri pc lerde yinede olmadi
  • dün akşam ilk önce 3194 verdi.internette anlatılanı yaptım ne kadar işe yaradı bilmiyorum.bütün host dosyaları içindeki gs.apple satırlarını sildim.tekrar denedim bu sefer 3200 verdi.4-5 kere deneyince kendi kendine düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

dün akşam ilk önce 3194 verdi.internette anlatılanı yaptım ne kadar işe yaradı bilmiyorum.bütün host dosyaları içindeki gs.apple satırlarını sildim.tekrar denedim bu sefer 3200 verdi.4-5 kere deneyince kendi kendine düzeldi.

Shift e basarakmı güncellediniz yoksa direk güncelle mi dediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theviperr

quote:

dün akşam ilk önce 3194 verdi.internette anlatılanı yaptım ne kadar işe yaradı bilmiyorum.bütün host dosyaları içindeki gs.apple satırlarını sildim.tekrar denedim bu sefer 3200 verdi.4-5 kere deneyince kendi kendine düzeldi.

direk güncelle dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Theviperr

quote:

direk güncelle dedim

Ben shift+güncelle yapıyordum şimdi öyle deneyeyim.

EDIT: Host dosyasındaki apple ile ilgili olan şeyleri sildim pcyi tekrardan başlattım ios 5 yüklemesi başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΒİLOCAN -- 13 Ekim 2011; 10:42:05 >

• format dahi attım pc ye yine aynı hata
  • Ben o Hatadan ikinci deneyişimde kurtuldum. Telefona format attım önce sonra is5 yükleyip itunesden rehber vss bilgilerimi sekronize ettim.
  • Ben o hatadan tek seferde kurtuldum.

Forumda konusu mevcut.
  • Bizde denesek ios5 kurmayı ve aynı hatayı alsak telefonu eski sürüm ile kullanabiliyormuyuz ? yoksa tel iptal mi oluyor ?

hangi aşamada bu hata veriyor ?
  • DFU Moda alıp shift+restore ile gösterdim,sonunda oldu çok şükür ya
    kriz geçirdik burda aksam 11den beri
  • USB kablomuz takılı "özellikle USB girişlerinden 2.0 olan tercih edilmeli" iTunes'u muz açık,Shift ve Power tuşlarına beraber basıyoruz.Ekranda "IPhone'da" herhangi bir simge olsun veya olmasın.Simge olsa bile,basmaya devam edin,gittiğinden itibaren,ekran karardığında, 8'e kadar sayıyoruz ve Power tuşunu bırakıyor,Home tuşuna basmaya devam ediyoruz.iTunes'da tarama başlıyor ve ekrana uyarı geldiğinde,Home tuşunu da bırakıyoruz.IPhone ekranı siyah,hiçbir şey olmayacak,iTunes'da da verilen uyarıyı kapatacağız

ve shift+restore den indirdigimiz ips dosyasını gösterin

işlem bu kadar
    hic hata almadan yüklersiniz
  • Hosts dosyasının içindekileri komple silin normal olarak yüklenecetir.
  • hocam tam olarak yontem bu C:\Windows\System32\drivers\etc buradakı host dosyasını not defterı ıle acın beyler yanlız bu ıslem sırasında ıtunes kapalı olsun beyler not defterı ıle actım eger 74.208.10.249 gs.apple.com boyle bır satır yoruyorsanız sılın kactane varsa sonra kaydedın ıtunesı acın tekrar deneyın eger bukezde 1*** kusurlu hatayı alırsanızda bunuda iREB-r4 bunun yardımı ıle gecıyoruz oda soyle ındırdık programı calıstırdıgımızda karsımıza gelen ekranda cıhazınınzın modelını secın ve tıklayı cıhazı dfu moda almak lazım buradan dfu moda aldıgınızda o hatayıda bu yontemle asıyorsunuz ve yukleme sorunsuz oluyor beyler ben karsılastım kesınlıkle %100 gecıyor
  • Hata alanlar DFU moda alıp C:\Windows\System32\drivers\etc buradakı host dosyasını note pad ile açın en altta bulunan 74.208.10.249 gs.apple.com ip adreslerini ve benzerlerini silerseniz(Bunu yapmamızın sebebi iPhonu apple serverlarından doğrulama yapmak istemesi) iTunes'dan shift + iphone geri yükle seçin ipsw dosyasını gösterin ve hatasız şekilde yüklüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 13 Ekim 2011; 13:32:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Hata alanlar DFU moda alıp C:\Windows\System32\drivers\etc buradakı host dosyasını note pad ile açın en altta bulunan 74.208.10.249 gs.apple.com ip adreslerini ve benzerlerini silerseniz(Bunu yapmamızın sebebi iPhonu apple serverlarından doğrulama yapmak istemesi) iTunes'dan shift + iphone geri yükle seçin ipsw dosyasını gösterin ve hatasız şekilde yüklüyor

doğru tespit :)
  • quote:

Hata alanlar DFU moda alıp C:\Windows\System32\drivers\etc buradakı host dosyasını note pad ile açın en altta bulunan 74.208.10.249 gs.apple.com ip adreslerini ve benzerlerini silerseniz(Bunu yapmamızın sebebi iPhonu apple serverlarından doğrulama yapmak istemesi) iTunes'dan shift + iphone geri yükle seçin ipsw dosyasını gösterin ve hatasız şekilde yüklüyor

Bunu yapınca şimdi yüklemeye başladı.Sağolasın dostum dün geceden beri uyuz olmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Bunu yapınca şimdi yüklemeye başladı.Sağolasın dostum dün geceden beri uyuz olmuştum.

http://forum.donanimhaber.com/m_53596410/tm.htm
    Buraya mesaj atarsan sevinirim herkez görsün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.