Şimdi Ara

Windows 11 Pro güncellemesi '0x80073712' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım selamlar, Windows 11 Pro kullanıyorum ve güncelleme yaparken 0x80073712 hatası alıyorum. Windows update sorun gidericisini denedim işe yaramadı, sistemi yeniden başlattım hata yine devam etti.

Windows 11 Pro güncellemesi "0x80073712" hatası

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Bu komutlar, Windows işletim sisteminde karşılaşılan sorunları tespit etmek ve onarmak için kullanılır. İşte her bir komutun ne işe yaradığı ve hangi sırayla çalıştırılması gerektiği:

Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

Bu komut, Windows imajında herhangi bir bozulma olup olmadığını kontrol eder. Ancak, herhangi bir onarım yapmaz.

Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth

Bu komut, Windows imajını daha derinlemesine tarar ve bozulma olup olmadığını kontrol eder. Bu işlem biraz daha uzun sürebilir.

Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Bu komut, tespit edilen bozulmaları onarır. Windows Update veya belirli bir kaynak kullanarak gerekli dosyaları indirir ve bozuk dosyaları onarır.

sfc /scannow

Bu komut, korunan tüm sistem dosyalarını tarar ve bozuk dosyaları önbelleğe alınmış bir kopyayla değiştirir. Bu işlem, sistem dosyalarının bütünlüğünü sağlar.

Bu komutları yukarıdaki sırayla çalıştırmanız önerilir. Önce CheckHealth ile bozulma olup olmadığını kontrol edin, ardından ScanHealth ile daha derinlemesine tarama yapın, RestoreHealth ile bozuk dosyaları onarın ve son olarak sfc /scannow komutuyla sistem dosyalarının bütünlüğünü sağlayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.