Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avsar11

quote:

merhabalar ben burdan anlatımınızla jailbreak yaptım ancak tam beceremedim eror verdi sonrada türkcell bugün mesaj attı cihazınız kopyalanmıştır diye soru nnedir şimdi?

cevap verin lütfen sorun ne?

Turkcell in attıgı mesajı tam gönderirseniz yardımcı olalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link ölü dostum. Aylardır bekliyorum.
  • Arkadaş hala ios 5.1 tethered kullanıyorum tembellikten telefonumu hiç kapatmadığım için sorun olmuyor ios 6 çıkana kadar böle takılsammı acaba
  • Yeni ipad kullanicisiyim. 5.1.1 kullaniyorum. Henuz jailbreak yapmadim. Eger yaparsam kisitlanan bi servisle karsilasabilir miyim. Ornegin icloud vs. Bana ne gibi eksileri olur ? Cihazim turkiye garantili

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4 e jb yatım cydia ya giriyorum hiçbir çalışma güncelleme falan yapmıyor serach kısmına geliyorum program yazıyorum bulamıyor soruce lar yüklü. sanki cydia pasif durumda ne yapmam gerekiyor
  • beyler bende iphone 4s jailbreak lı 5.1.1 telefonumun mms ( resımlı mesaj alma verme ayarlarını ) Nasıl yaparım musterı hızmetlerıyle yaptık ama olmadı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErennIsk

Link ölü dostum. Aylardır bekliyorum.

Ben indirmiştim ama jb yapmadım, sizin işinize yarar belki.

BURADAN İNDİRİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: ErennIsk

Link ölü dostum. Aylardır bekliyorum.

Ben indirmiştim ama jb yapmadım, sizin işinize yarar belki.

BURADAN İNDİRİN

Link için teşekkür ederim. Bende yapmaktan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 14 Haziran 2012; 5:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

merhabalar ben burdan anlatımınızla jailbreak yaptım ancak tam beceremedim eror verdi sonrada türkcell bugün mesaj attı cihazınız kopyalanmıştır diye soru nnedir şimdi?

cevap verin lütfen sorun ne?

cihaz ne? 3g mi 4g mi 2g mi iphone mu? değilmi?
    ne olduğunu açık yazmamışsın insanlar ne cevap versin sana???
  • benım cıhazım 5.0.1 jaılbreaklı cndya uyugulamarı var bı dunya paralı aldıklarım dahıl ben 5.1.1 guncelleyıp jaılbreak yaparsam bu uygulamalarm gıdermı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntugral

benım cıhazım 5.0.1 jaılbreaklı cndya uyugulamarı var bı dunya paralı aldıklarım dahıl ben 5.1.1 guncelleyıp jaılbreak yaparsam bu uygulamalarm gıdermı

uygulamaların gider tabi ki yedegını alman lazım itunes e bagladıktan sonra satın alınan uygulamaları aktar dıyeceksın butun uygulamaların yedegını aldıktan sonra jb yapıp tekrar gerı yukleme yapıcaksın basit işlem
  • UDID kaydı yapılan cihaz jailbreak yapılabilir mi yada sakıncası varmıdır bu konuda bilgisi olan var mı ? yapan eden bilgilendirirse sevinirim
  • ınstallous kullanmıyorum yaşasın 25pp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

ınstallous kullanmıyorum yaşasın 25pp

sebep ne ozellıklerı var kı + olarak ?
  • Jailbreak yaptıktan sonra, orijinal iOS'a geçme olasılığı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • googlede 25pp diye araştır istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

googlede 25pp diye araştır istersen

ben kendımde kullandımda japonca yazılar falan fılan, varsa bıldıgın bısey ıkısınıde kullanmıs bırısı olarak soyle bılmıyosan bılmıyorumde arastır deme :))
  • arkadaşlar ben jb yaptım cydia da gördüm source den installous de indirdim ancak installous u açınca programlar gelmiyor internete bağlıda bilgisayar acaba jb yaparken eksik felan mı olduj yoksa yanlış versiyon felan mı indirdim ?
  • Ya bende tam 5.1.1 jb yaparken program hata veriyor ve kapanıyor. Ne yapcam ya eski şekilde yapamıyormuyuz bu jb yi redsnow ile falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola_Tesla_

arkadaşlar ben jb yaptım cydia da gördüm source den installous de indirdim ancak installous u açınca programlar gelmiyor internete bağlıda bilgisayar acaba jb yaparken eksik felan mı olduj yoksa yanlış versiyon felan mı indirdim ?

jb eksık olma ıhtımalı cok dusuk yanlıs installous yukleme ıhtımalın sıfır cunku baska yok sadece installousu yuklerken hıc hata falan aldın mı ? aldıysan yada almadıysan kaldırıp tekrar kur yogunluk oldugu ıcın hata verme olasılıgı cok yuksek
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.