Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mirohingi

quote:

Orijinalden alıntı: theoki

quote:

Orijinalden alıntı: Batw0

quote:

Orijinalden alıntı: eRsn-

quote:

Orijinalden alıntı: YAKISIR

quote:

quote:

arkadaşlar başka bir iphone4'ün 5.1.1 shsh kaydı ile yapılmış custom firmware ile kendi telefonumu eğer 5.1.2 çıkarsa 5.1.1 yapabilirmiyim? Eğer yapabiliyorsam şimdi güncellemeyeceğim :D Telefonum Şuan 5.1 Tethered

Bi cevap alabilirsem :)

Baska shsh ile yapamazsin. Kendin suan neden shsh almiyorsun onu anlayamadim?

telefonum 5.1 diğer telefon 5.1.1 Ben 5.1.1 shsh ile 5.1.2 çıkarsa 5.1.1 yapabilirmiyim diye soruyorum ve hala cevap alamadım

Zaten şöylede bir olay söz konusu shsh kaydı Garanti demek değildir.. Yani şuan 5.0.1 e dönebilirsiniz ancak bu demek değilki 5.1.1 kaydınız var 5.1.2 geldi siz güncellediniz tekrar 5.1.1 dönmek istediniz Yani bu garanti değil dönemeyebilirsiniz ancak 5.0.1 e dönebilirsiniz.

5.1.2 çıktıktan sonra 5.1.1'e neden dönemiyoruz anlamış değilim ?

çünkü apple yeni sürüm çıkınca eski sürümleri imzalamayı bırakıyor. o yüzden yüklemeye çalışınca, imzalı sürüm değil deyip hata veriyor, güncellemiyor.

shsh kaydı apple desteği kesse bile geri dönmek için alınan bişey değilmi zaten ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar başka bir iphone4'ün 5.1.1 shsh kaydı ile yapılmış custom firmware ile kendi telefonumu eğer 5.1.2 çıkarsa 5.1.1 yapabilirmiyim? Eğer yapabiliyorsam şimdi güncellemeyeceğim :D Telefonum Şuan 5.1 Tethered

telefonum 5.1 diğer telefon 5.1.1 Ben 5.1.1 shsh ile 5.1.2 çıkarsa 5.1.1 yapabilirmiyim diye soruyorum ve hala cevap alamadım

Zaten şöylede bir olay söz konusu shsh kaydı Garanti demek değildir.. Yani şuan 5.0.1 e dönebilirsiniz ancak bu demek değilki 5.1.1 kaydınız var 5.1.2 geldi siz güncellediniz tekrar 5.1.1 dönmek istediniz Yani bu garanti değil dönemeyebilirsiniz ancak 5.0.1 e dönebilirsiniz.

çünkü apple yeni sürüm çıkınca eski sürümleri imzalamayı bırakıyor. o yüzden yüklemeye çalışınca, imzalı sürüm değil deyip hata veriyor, güncellemiyor.

shsh kaydı apple desteği kesse bile geri dönmek için alınan bişey değilmi zaten ?

O işler biraz değişti. Iphone 4 ve ipad 1de mümkün iken, iphone 4S ve ipad2&3de shsh kaydı olsa bile dönüş mümkün değildi. Redsn0w son güncellemesi ile bu cihazlara da destek verdi ancak bu Apple'in gelecekte bu açığı kapatmayacağı anlamına gelmiyor. İşin aslı herşey IOS5 ile değişti.

• 5.1.1 e OTA'dan güncelelyemiyorum indirilemedi hatası alıyorum nasıl yapabilirim tel: iphone 4 5.1 tethered jb li
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O işler biraz değişti. Iphone 4 ve ipad 1de mümkün iken, iphone 4S ve ipad2&3de shsh kaydı olsa bile dönüş mümkün değildi. Redsn0w son güncellemesi ile bu cihazlara da destek verdi ancak bu Apple'in gelecekte bu açığı kapatmayacağı anlamına gelmiyor. İşin aslı herşey IOS5 ile değişti.

hmm öğrendiğim iyi oldu teşekkürler

• Suan itibariyle 5.1.1 sürümündeyim arkadaslar :) jailbreak olmadan telefon bi garip geldi bana ama bı kac günlüğüne idare edeceğiz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seal05

Suan itibariyle 5.1.1 sürümündeyim arkadaslar :) jailbreak olmadan telefon bi garip geldi bana ama bı kac günlüğüne idare edeceğiz artık

bizim 1 ayı geçti :) bende keşke bi kaç gün bekleseydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

5.1.1 e OTA'dan güncelelyemiyorum indirilemedi hatası alıyorum nasıl yapabilirim tel: iphone 4 5.1 tethered jb li

Telefonun için 5.1.1 ipsw güncelleme dosyasını indir. bilgisayarım/c/document and settings/bilgisayar adı/application data/apple computer/itunes / iPhone Software Updates in icerisine at ( Tabi itunes üzerinden de yazılımı indirebilirsin :) )

daha sonra bilgisayarım/c/windows/system32/drivers/etc/host dosyasını not pad ile açıp en alttaki apple ile ilgili olan herseyi sil ve kaydet daha sonra tekrardan i tunes uzerinden güncellemeni yapabilirsin
  • jb cikmadan , jb yi birakip 511 e yukselemem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

jb cikmadan , jb yi birakip 511 e yukselemem :)

Aynen. Ben hiç güvenmiyorum bu adamlara

• bence de anında kesilmez imzalama falan.ben bunlar 5.1.1 çıktı demeden asla güvenmem.o kadar anket falan yaptı ne oldu fos çıktı.acelemiz yok.
  • Diyorumki şu başlıktaki ÇIKMADI yazısını , ÇIKAMADI olarak değiştirse arkadaş daha anlamlı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.1.1 zaten 5.1 deki açıkları kapatmak için çıktı bi süre daha çıkmaz yeni sürüm.... ben beklicem o yüzden. tecrübeyle sabit :D
  • bu jb çıkmayacak heralde
  • Bu jb nin boyutu kac mb beyler pc ye indirince

• 25 mayıs kesin mi ?
  • Kolejde hanim hanimcik hocam aklima geldi. Ne yillardi ama (=

Cok kizar, cok guzel soz ederdi.

"Bazilarina bugun Gunes Bati'dan batacak desen inanmazlar. Peki ozaman nerden batar diye sorarsan 'Dogu'dan batmayacagi kesin' derler"

(=

(=

Oldu Persembe.

Birisi JB mi dedi?

Yakin gibi(=
  • Ayarlardan software update kismindan indirilen ile itunes uzerinsen indirilen 5.1.1 arasinda bir farklilik var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

Ayarlardan software update kismindan indirilen ile itunes uzerinsen indirilen 5.1.1 arasinda bir farklilik var mi ?

yok
  • ben 4s 5.0.1 untethered kullanıyordum.güncellemedim aylardır.saolsun nişanlım az önce güncelledi yanlışlıkla neyse çok bekler miyiz 25 mayıs kesin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcg

quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

Ayarlardan software update kismindan indirilen ile itunes uzerinsen indirilen 5.1.1 arasinda bir farklilik var mi ?

yok

Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.