Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ex_silver

Önceki sayfalardada söyledim.İnanmayın bende jailkbreak var vs diyenlere.Bu işler kolay değil.Apple desteği olmasa ios zaten zor kırılır.pod2g vs hepsi apple desteklisi.

Jailbreak haber zamanlamalarına dikkat edin sadece.

Galaxy S3 tanıtımı olduğu gün 5.1 kırıldı haberi geldi pod2g den.Anketler falan oldu.Şimdi ne zaman çıkacak tahminen?1-2 hafta içinde.Ne var o aralar.Tabiiki s3 piyasaya çıkışı.

Bu işler pazarlama arkadaşlar.Jailbreak çoktan gerçekleştirildi sadece zamanlama meselesi bunlar.Emin olun pod2g stabilinde stabili bir jailbreak oluşturmuştur.Sadece zaman kazanmaya çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Bir aralar EFSANE vardı, banlanınca Matherson diye üyelik alıp geri geldi sanırım... Konu kilitlense daha iyi olacak bundan sonra sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: söny

a5 5.1 bekle dur diabloya dönücek sonumuz heralde beklemekten

Alıntıları Göster
    http://ijailbreaknow.com/uncategorized/ios-5.1.1-untethered-jailbreak-expected-release-date/Son haberler güzel, 1-2 haftaya biter umarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: santana007

http://ijailbreaknow.com/uncategorized/ios-5.1.1-untethered-jailbreak-expected-release-date/Son haberler güzel, 1-2 haftaya biter umarım...

Alıntıları Göster
    ben şunu anlamıyorum benim cihazım 5.1.1 4s şimdi çıkarsa sadece 5.1 ' mi yada 5.1.1 demi çıkıcak bide 4s e daha sonramı çıkıcak yoksa bütün modellere aynı andamı çıkıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Alıntıları Göster
    konunun neden kilitlenmesi isteniyor ben anlamıyorumki. ben güncel olarak bilgi sahibi oluyorum. kilitlenmesini istiyenler okumayın kardeşim sizi zorlayan yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitac -- 14 Mayıs 2012; 15:41:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pitac

konunun neden kilitlenmesi isteniyor ben anlamıyorumki. ben güncel olarak bilgi sahibi oluyorum. kilitlenmesini istiyenler okumayın kardeşim sizi zorlayan yok..

Alıntıları Göster
    benle ne alakası var utanın be 3 gün girmedim 3 sayfa doldurmuşsunuz oda boş ben iki satır yazmışım çokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

Bir aralar EFSANE vardı, banlanınca Matherson diye üyelik alıp geri geldi sanırım... Konu kilitlense daha iyi olacak bundan sonra sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

benle ne alakası var utanın be 3 gün girmedim 3 sayfa doldurmuşsunuz oda boş ben iki satır yazmışım çokmu

Alıntıları Göster
    pod2g çok aktifleşti ya twitter da sesi soluğu çıkmıyordu ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler...
  • pod2g den aciklama geldi... ipod ve iphone 3g lerde olmayabilirmis 511 untethered jb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resE

quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

Alıntıları Göster
    mert hocam bu efsane de kim

• quote:

mert hocam bu efsane de kim

Alıntıları Göster
    neden benim soruma cevap atmıyosunuz :)
  • quote:

Post kastığını şöyle kanıtlıyayım katılım tarihin 4 mayıs ve 3 gün girmemişsin. Yani 7 günde 85 mesaj...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnsak

neden benim soruma cevap atmıyosunuz :)

Alıntıları Göster
    As I already said on twitter, iPod 3G and iPhone 3GS won't be compatible with the upcoming jailbreak.

Next tests on my list :
    - iPhone 4S
    - iPad 2 pod2g blogunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Bu ne kaz kafalılık ne cahilliktir ya... Dünyada yüzbinlerce insan aç kurtlar gibi jailbreak beklerken, dallamanın teki bunu icad edecek, sadece arkadaşının telefonuna uygulayacak ama en azından namım duyulsun, bağış toplayayım düşüncesiyle bir web sitesi, blog açmayacak... Sadece arkadaşına yükleyecek ama kendini nette duyurmayacak öyle mi? Siz ne içtiyseniz aynısından bende istiyorum. İyi kafa yapıyor demek ki...

uslüp biraz sert olmuş ama tek mantıklı cevapta bu olmuş,milyonlarca insan jailbreak için beklerken adamın biri jailbreak bulacak onuda arkadaşının telefonuna yükleyecek,yahu sen apple 'ın açığını bulduysan apple seni paraya boğardı,açtığın blog da reklam üstüne reklam alırdın paraya para demezdin ama sen hepsini hiç ettin arkadaşının telefonununa yükledin gitti..umarım oda yakında ben buldum diye senin sırtından para kazanmayada başlarsa şaşırma

• quote:

As I already said on twitter, iPod 3G and iPhone 3GS won't be compatible with the upcoming jailbreak.

Next tests on my list :
    - iPhone 4S
    - iPad 2 pod2g blogunda

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhabalar ben de iphone 4s var ve usa sprint gsm ile sim kilitli ve gevey ultra s ile vodafone hattımla kullanıyorum

telefonun versıyonu 5.1

modem firmware de 2.0.1.0

şimdi mesaj geliyor ama atamıyorum ve sim karttan internete giremiyorum var mıdır bunun bir çözümü duyarlı arkadaslardan yardım beklıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

pod2g den aciklama geldi... ipod ve iphone 3g lerde olmayabilirmis 511 untethered jb.

Zaten dediklerinde ios5 yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnsak

ben şunu anlamıyorum benim cihazım 5.1.1 4s şimdi çıkarsa sadece 5.1 ' mi yada 5.1.1 demi çıkıcak bide 4s e daha sonramı çıkıcak yoksa bütün modellere aynı andamı çıkıcak

Emin degilim ama cikacak olan jb 5.1.1 icin cikacak, 4s ve yeni ipad da dahil butun cihazlarda kullanilacak
    Son olarak ATV3 icin kullanilmayacak.
    pod2g nin bugunku aciklamasi
  • quote:

Konu bu kadar sulanacagina, konu kilitlensin ; herhangi bir gelisme olursa yetkililer mesaji editler, gelismeleri eklerler postlara.. Her gun bos bilgiler yuzunden konu dagiliyor. Ayrica ben senin kardesin falan degilim. Konusmalarinda seviyeli olsan iyi edersin.
    @Matherson
    EFSANE diye bir arkadas vardi , sizin gibi sadece bu konuda 70-80 post kasti ; banlandi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

quote:

Konu bu kadar sulanacagina, konu kilitlensin ; herhangi bir gelisme olursa yetkililer mesaji editler, gelismeleri eklerler postlara.. Her gun bos bilgiler yuzunden konu dagiliyor. Ayrica ben senin kardesin falan degilim. Konusmalarinda seviyeli olsan iyi edersin.
    @Matherson
    EFSANE diye bir arkadas vardi , sizin gibi sadece bu konuda 70-80 post kasti ; banlandi.

Alıntıları Göster
    bir kere ben sana kardeş demedim hocam kelimesini kullandım yine eger bir hatam varsa özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

quote:

@Matherson

Alıntıları Göster
    post kasmak ne demek arkadaş sanki mesaj sayısı arttıkça para veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kakaob

post kasmak ne demek arkadaş sanki mesaj sayısı arttıkça para veriyorlar.

Rütbe artıyor mesaj sayısı ile
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.