Şimdi Ara

ios 5.0.1 tethered jailbreak sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzuuuuun bir süredir jailbreakli 4.2.1 kullandığım ipod touch 4g mi, dün akşam itibari ile ios 5 e yükselttim. 5.0.1 güncellemesinden sonra redsn0w'un tethered jailbreakini yaptım. Ancak şimdi crackli uygulamaları yüklemiyor. Jailbreak'li değilmiş gibi yani. Belki 15-20 kere denedim, yine de aynı durum. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

• Cydia dan AppSync yükleyin
  • Hocam bu pek onunla alakalı değil sanırım. Çünkü şu an 2. kez başıma gelen olay, bir anda ekranı kararıyor, ve mail, messages, cydia, safari ve bir kaç uygulama siliniyor. Sorun ne olabilir?
  • SemiTetheredde mail, cydia, safari gibi bazı uygulamalar kullanılamıyormuş ondan
  • Henüz iOS 5 için JB stabil değil maalesef. Ben untethered çıkana kadar 4.3.3'te duracağım.
  • Ben iphone 3gs kullaniyorum ve ios 5.0.1 yukledim ve jailbreak yapayim dedim ama anlatilan semi jailbreak yontemini uygulayayim derken sistem gosterilen ios 5.0.1 in tanimlanmadigina dair hat veriyo. İnternetten arastirdim ama sanirim henuz cozume ulasmamis bir hata... Suan jailbreaksiz kullaniyorum. Yolunu bulsam hemen jailbreak yapicam ama..
  • Hocam benim anladığım kadarıyla 5.0.1 deyken jailbreak yalan şu an için. Redsn0w un sitesinde de bir çok kullanıcı şikayette bulunmuştu. Geçen günlerde Acidsn0w ile jailbreak yapılabildiğini tweet'ledi redsn0w ancak acidsn0w sadece Mac ler için. Bugün de 5.1 sürümü betasını paylaşmıştı redsn0w. Ben 5.0.1 için çok yükleneceklerini sanmıyorum. 5.0.1 de de bayağı sorun varmış. Genel kronik sorunları bilmiyorum ancak benim alet(ipod touch 4g), önceki sürümü olan 4.2.1 e göre çoook ağırlaştı. Jailbreakli olmadığı için uygulamalarda pek ölçemedim ama, mesela müzik çalarken kilidi açtığımda 3-4 sn bekliyor. Donuyor gibi alet. Ben de güncelleme gelmesini bekliyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de jb yapıldı sorunsuz ama cihazı yeniden başlatmak gerekince başlamıyor elmada kalıyor..bunu aşmanın yolu var mı?tethered olması sadece yeniden başlatınca jb in gitmesi değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bende de jb yapıldı sorunsuz ama cihazı yeniden başlatmak gerekince başlamıyor elmada kalıyor..bunu aşmanın yolu var mı?tethered olması sadece yeniden başlatınca jb in gitmesi değil miydi?

semi-tethered deyimi buradan çıktı zaten... telefonu ancak bilgisayar ile açabilirsin ya da cydiada bi program var onu kurup bilgisayara ihtiyaç kalmadan kapatıp açabilirsin ama bu kez de cydia mail ve safari çalışmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrltn

quote:

bende de jb yapıldı sorunsuz ama cihazı yeniden başlatmak gerekince başlamıyor elmada kalıyor..bunu aşmanın yolu var mı?tethered olması sadece yeniden başlatınca jb in gitmesi değil miydi?

semi-tethered deyimi buradan çıktı zaten... telefonu ancak bilgisayar ile açabilirsin ya da cydiada bi program var onu kurup bilgisayara ihtiyaç kalmadan kapatıp açabilirsin ama bu kez de cydia mail ve safari çalışmıyor...

yani her iki yüzü şeyli değnek?

en azından yeniden başlatınca açılsaydı ama cydia falan olmasaydı..

bu cihazı 4.3.3 e düşürme yolu var mı shsh kaydı olmadan?

• Bildiğim kadarıyla yok, benim 4.3.5 ssh kaydım var ama 5.0.1den henüz düşmeyi beceremedim baseband 02.10.04 olduğu halde... itunes hatalarıyla boğuşuyorum...
  • quote:

aynı sorun bende de var . şimdi restore ediyorum. sonrasında 4,5,3 versiyonunu kurmayı deneyeceğim.
  • arkadaşlar bugün ipod touch aldım jailbreak yaptırsam şimdi yüklediğim uygulama vs müzik gidermi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.