Şimdi Ara

iOs 5.0.1 iPhone 4S ve iPad 2 JB Çıktı! Windows YENİ versiyon yayınlandı. (Tek tuşla JB) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.602
Cevap
10
Favori
90.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurtsutu bir kaç ss falan koysanda gözümüz şenlense
  • ta ta ta taaaam karşınızda jailbreakli bir ipad 2 başarıyla tamamlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felix Felicis -- 20 Ocak 2012; 19:44:57 >
  • Shsh almasak olur mu birde ben icloud ile yedeklemistim bi daha yedekleyemmi
  • Felix Felicis resim koydu, ben biraz tadını çıkartayım

Bu arada UDID resimde gözüküyor dikkat !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 20 Ocak 2012; 19:40:44 >
  • Arkadaşlar JB çıktı hayırlı olsun!!!
  • şimdiye kadar çıkan en basit uygulamalı JB oldu bu sanırım, aslında bundan öncekilerde basitti ama kişiler gözlerinde çok büyüttüler...
    EEEEEE ne demişler bekleyen ios 5'li jailbreak'ine erermiş...
  • hayırlı olsun KUSTSUTU kardeşim inş bizde bu kadar rahat yapabılırız
  • Kurtsütü mesajınız için teşekkür ederim, VPN'i açtım, dediğiniz gibi yeniden başlattı, Cydia geldi :).

Arkadaşlar bir de başlığı değiştirsek iyi olmaz mı. Diğer konuda yayınlandığı belirtildiği için ilk göz o çarpıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 20 Ocak 2012; 19:42:30 >
  • allaahh harika.Hadi win sürümüde yayınlansada tadına doysak jbnin
  • Herkese hayırlı olsun arkadaşlar, soru varsa hemen cevaplayabilirim, yoksa yatıp dinlenmem lazım fena üşütmüşüm... Bende 4S ve iPad2 yi yarın JB yaparım artık... Çıktıya artık gerisi kolay:)))
  • Ayrı bir konu açılsın bu böyle olmaz...
  • windowsssssssss istıyoruz
  • Birileri nasıl yapıldığını neler yapılması gerektiğini yazar mı?

VPN fln nedir ne değildir? Ne gibi yedekleme işlemleri yapılmalıdır? SHSH vs...
  • Hepimize hayırlı olsun.

1megabayt o mesajı Twitter'da gördüm. Yardımcı olduysa ne mutlu
  • Arkadaslar Greenpoison Absint Untethered Jailbreak, Mac icin internete surulmus,linkten gozatabilirsiniz...

http://wikijailbreak.com/jailbreak/download-greenpois0n-absinthe-v-0-1-2-1-to-untethered-jailbreak-for-iphone-4s-ipad-2-direct-links/
  • Teşhirde bir mac üzerinde yapsam mı acep:)
  • Kaç dakkadır konuşulan bi konuyu kimse görmemiş haberi yokmuş gibi haber veriyo millet ya :)

Konuyu okumaya neden gerek duymuyosunuz?
  • windows için de gelse artık
  • mac e olup da windowsa olmayan ilk programı indiriyorum sonunda
  • Windows için "p0sixninja: Windows version of Absinthe is coming as soon as nikias gets home and rolls up the build" demiş...
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.