Şimdi Ara

iOs 5.0.1 iPhone 4S ve iPad 2 JB Çıktı! Windows YENİ versiyon yayınlandı. (Tek tuşla JB) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.602
Cevap
10
Favori
90.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek başlıktan devam edilse ne güzel olur dimi...

Hiç niyetim yokken ben bi iştahlandım yahu :)

Hele bi de arkadaşın dediği gibi "cihazı takıp Jailbreak dedim gerisi kendiliğinden oluyor" ise süper...

DFU mode vs değişik işlerle uğraştırmadan direk olur umarım :) 10 saniye ona bas 5 saniye diğerine bas 3 saniye sonra onu bırak fln :)
  • beyler nasıl yapılacağına dai ayrı bi resimli anlatım sayfası acılsa daha iyi olmazmı
    BENDE dai bi cok kişi nasıl yapılacağını bilmiyoruz...
  • Cihazı takıp jailbreak dedim ben de... Şu anda işlem devam ediyor, önce geri yükleme sürüyor gibi birşey yazdı cihazda. Sonra elma çıktı, altındaki bar doldu, yüklendi...
  • Cidden direk olarak JailBreak diyince bu olucaksa süper yahu :)

Ama yinede bu durumla ilgili anlatımlı bi başlık açılır umarım. SHSH kaydı almak, Yedeklemek ve sonrasında JB işlemini yapmak vs...
  • hadi hayırlı ugurlu olsun herkese..umarım sorunsuzdur
  • beyler ipad menüsüne absinthe geldi programda ona tıklayın ve bekleyin diyor fakat absinthe e tıklayınca beyaz bi ekran cıkıyor, serverlar yoğun diye mi acaba
  • Jb yapmak icin shsh lazimmi arkadaslar ?
  • Ben demedim mi ben yoldayken çıkacak diye

• Burada cihaza dokunmayın diyor, laf dinleyin derim

• menüdeki ABSINTHE e girince server a ulaşabiliyor musun ? bence error establishing a database connection diyor
  • Evet, database ile bağlantı kurulamıyor hatası alıyorum ben.
  • windows surumu gelmedimi daha yaa beyler acaip heycanlandım lan :D kalp malp kalmadı bende
  • wın versıyon neden yok..
  • planetbeing: If the Absinthe webclip shows "Error establishing a database connection", please go to Settings, turn on VPN and wait instead.

Böyle yapınca restart attı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 20 Ocak 2012; 19:36:17 >
  • Ya bu shsh kaydi almasak nolur
  • eğer bu hatayı alıyosanız VPN açıp öyle denemeniz gerekiyormuş.Twitter da pod2g ve planetbeing öyle diyor
  • Ve başardım hayırlı olsun...
  • Pazar çıkar diye hazırlanırken müthiş bir süpriz oldu, süpersin adamım Pod2g
  • Yogunluk dolayısıyla aksilikler yaşanabilir sakin olun arkadaşlar...
  • İki kere gitmiş mesajım,
    Bir dakikadır mesaj gönderemiyorum, süre kısıtlamasından. Resim hemen geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 20 Ocak 2012; 19:38:26 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.