Şimdi Ara

IOS 4'ü Kuramıyorum Sürekli Hata Veriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone'umu normal bir şekilde itunes a bağlayıp update ediyorum ve software 4.0 inmeye başlıyor. Ancak yükleme bittiğinde "Network Connection Timed Out" hatasını veriyor. Bunu çözmemin yolu nedir? Ya da IOS 4.0'ı indirebileceğim herhangi bir site biliyor musun o şekilde yükleyeyim? Şimdiden teşekkürler.

Bu da hatanın kopyası..

IOS 4'ü Kuramıyorum Sürekli Hata Veriyor!

• Yorumlari okuduktan sonra kurup kurmamayi tekrar dusun derim dostum. 3Gs'lerde bile sorun oldugu soyleniyor.

iTunes son versiyon + kesintisiz net baglantisi + kesintisiz usb baglantisi + downloadi cok bekletmeyecek baglanti hizi gerekli versiyon icin...
  • Dostum saydığın kriterlerden sadece bağlantı hızı sorun oluşturabilirdi diğerleri tam hep çünkü ama bağlantı hızının da etkilediğini sanmıyorum 40 dakikada indirdim çünkü maksimum..
  • iOS4 çıkmadan önce iTunes güncellemesi geldiği için eğer onu yaptıysan sorunsuz yüklenmesi gerekli. Ayrıca güncellemele yapılırken anlık usb yada net kesintisi otomatik download + install'ı etkiler mi bilemiyorum. Cihaz ve bağlantıların sabitliğini sağlayıp tekrar olayı gerçekleştirmeyi deneyebilirsin, bunun dışında bir sorun olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hovarda16

iOS4 çıkmadan önce iTunes güncellemesi geldiği için eğer onu yaptıysan sorunsuz yüklenmesi gerekli. Ayrıca güncellemele yapılırken anlık usb yada net kesintisi otomatik download + install'ı etkiler mi bilemiyorum. Cihaz ve bağlantıların sabitliğini sağlayıp tekrar olayı gerçekleştirmeyi deneyebilirsin, bunun dışında bir sorun olmamalı.

Haklısın dostum dediklerinde ama o bahsettiklerinden en ufak biri olursa en ufak bi net kesilmesi mesela direk iptal oluyo o an zaten download. Öyle bi sorunum da olmuyo sonuna kadar bitiyor 290 mb civarıydı sanırım :S Daha önceki sürümleri yüklemeye çalışırken de yaşıyordum ben bu sorunu ama onları başka sitelerden bulup indirip shift+update ten seçerek yapıyordum ama bu 4.0'ı da hiçbir yerde bulamadım..

• Çok teşekkürler dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 garip bir hata
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaKıN

Çok teşekkürler dostum

• antivirüs programını kapatmanı tavsiye ederim, birde öyle dene
  • bende aynı sorunu yaşıyorum.bütün yolları denedim olmuyo.tlf 3g 8gb,itunes son versiyon yüklü.bu hatanın bi çözüm yolu olmalı.bilen bi arkadaş yok mu.normal olarak indirdim shift+update yaptım yine aynı hatayı verdi.antivirüs programını kapatıp öyle denedim aynı hata.yardımmm
  • direk download linkleri vermiş sezerbaris arkadasımız, flashget-getright tarzı bir programla download yapiniz, sihft+update yada shift+restore ile guncelleme yapiniz. shift+restore işlemi ile cihaz içindeki bilgileriniz kaybolabilir. dikkat !!!
  • tşkler mcff.shift+restore ile yükliyebildim.bu sorunu yaşayan arkadaşlar bu yolu deniyebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.