Şimdi Ara

ios 4.3 beta sürümlerinde OLUPTA 4.3 final sürümünde OLMAYAN 'Multi-Touch Gestures' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xcode u macappstore dan satin aliyorsunuz. xcodeu aciyorsunuz. ipadi bagliyorsunuz. use ipad for developement a tikliyorsunuz. ipadden ayarlara geliyorsunuz bir bakmissiniz multitouch gestures gelmis.
  • Mac bulduktan sontra islem bu kadar oyle mi? Beta yada final 4.3 olmasi onemli degil degil mi?
  • teknosa vs gibi marketlerin mac 'lerinde yapabilirmiyim kabul ettiklerini varsayarsak:)) Xcode'yi orada satın alicam patlamasın 5 $ sonra..kendi bilgisayarima takinca gitmez dimi bu ozellik, bugun mac store aradım bulamadım bilgisayarda nerede acaba.
  • ya böyle birşey için insanları neden uğraştırıyorlar. windows üzerinden bu iş yapılamaz mı?
  • Xcode alsam iPhone 4 4.3 de de gestureyi açabilecek miyim?
  • istanbulda mac'i olan bir arkadas bize yardımcı olsa da su özelliği aktif hale getirsek. :) harbi ya yardımcı olabilecek bir arkadas var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 17 Mart 2011; 15:37:40 >
  • iphone 4 te bilmiyorum oluyor mu? version 4.2.1 oldugu icin deneyemiyorum.
  • 4.3e gecip tethered jb yapinc oluyor. Bizzat deniyorun suan
  • Arkadaslar oyle teknosaya, suraya buraya gitsek demeyin bende bosuna. Xcode denilen programin 4. versiyonu 4.6gb. Turkiye sartlarinda indirmek bile uzun surebiliriPad iniz varsa eger indirin deneyin ama iPhone icin diyorsaniz bosuna denemeyinBen denedim. Gestures acilmiyor. Ayarlar kisminda da gelistirici ek bir ayar kismi geliyor. Orada da Power - Logging var. Acip kapatabiliyorsunuz sadece. Ne ise yaradigini daha cozemedim fakatDileyen arkadaslar icin ekran goruntusude paylasabilirim, ayarlar kismindan

• quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

Arkadaslar oyle teknosaya, suraya buraya gitsek demeyin bende bosuna. Xcode denilen programin 4. versiyonu 4.6gb. Turkiye sartlarinda indirmek bile uzun surebiliriPad iniz varsa eger indirin deneyin ama iPhone icin diyorsaniz bosuna denemeyinBen denedim. Gestures acilmiyor. Ayarlar kisminda da gelistirici ek bir ayar kismi geliyor. Orada da Power - Logging var. Acip kapatabiliyorsunuz sadece. Ne ise yaradigini daha cozemedim fakatDileyen arkadaslar icin ekran goruntusude paylasabilirim, ayarlar kismindan

http://forum.donanimhaber.com/m_47543921/tm.htm

hocam burada yapan arkadaşlar var allah allah..

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Arkadaslar oyle teknosaya, suraya buraya gitsek demeyin bende bosuna. Xcode denilen programin 4. versiyonu 4.6gb. Turkiye sartlarinda indirmek bile uzun surebiliriPad iniz varsa eger indirin deneyin ama iPhone icin diyorsaniz bosuna denemeyinBen denedim. Gestures acilmiyor. Ayarlar kisminda da gelistirici ek bir ayar kismi geliyor. Orada da Power - Logging var. Acip kapatabiliyorsunuz sadece. Ne ise yaradigini daha cozemedim fakatDileyen arkadaslar icin ekran goruntusude paylasabilirim, ayarlar kismindan

ios 4.3 beta sürümlerinde OLUPTA 4.3 final sürümünde OLMAYAN 'Multi-Touch Gestures'

ios 4.3 beta sürümlerinde OLUPTA 4.3 final sürümünde OLMAYAN 'Multi-Touch Gestures'

Yapan bir kisi var verdigin linkte ve nasil yaptiginida anlatmamis. Buyur simdi aldigim kendi telefonumdan ekran goruntuleri. Xcode la aldim bunlari ayni zamanda.

Dilersen her menuden ayrintili ekran goruntusu alabilirim arkadasim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eScapeeXc -- 17 Mart 2011; 23:11:39 >

• Tethered jb deneyin, sonra tekrar restore edersiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Yapan bir kisi var verdigin linkte ve nasil yaptiginida anlatmamis. Buyur simdi aldigim kendi telefonumdan ekran goruntuleri. Xcode la aldim bunlari ayni zamanda.

Dilersen her menuden ayrintili ekran goruntusu alabilirim arkadasim.

demek ki bu iş fos çıktı bende kaç gündür ugrasıp duruyorum yapabilirmiyim diye.sagolasın

• denizliden yapmak isteyen arkadaş var ise yardımcı olabililirim
  • Simdi bunu yapalim mi yapmayalim mi? Jailbreak olmadan xcode ile yapabilecek miyiz son olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan
    Simdi bunu yapalim mi yapmayalim mi? Jailbreak olmadan xcode ile yapabilecek miyiz son olarak?

Ve arkadaşımın sorusuna ek olarak basamak basamak tam olarak yapılacakları siralayabilirmisiniz acaba?
  • Bende macbook air var...xcode aldim simdi ama tirsiyorum yapmaya...4.3e yukseltirsem sirf bunun icin yaparim eger oluyorsa yukseltmiycem..bilgi kesin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan
    Bende macbook air var...xcode aldim simdi ama tirsiyorum yapmaya...4.3e yukseltirsem sirf bunun icin yaparim eger oluyorsa yukseltmiycem..bilgi kesin mi?

hocam yapan da var yapamayan da denemek lazım her halukarda 4.3 surum jb yoksa yükseltilmeli diye düşünüyorum hiz farkı için bile yüklenmeli eğer özel bir neden yoksa
  • Iste benim korkum ya hizi duserse 4.3e gecince...ondan korkuyorum dostum..cunku su anda halihazirda jailbreaksiz olarak kullaniyorum ve halen 4.1 isletim sistemi..hizi cok iyi cok memnunum..4.3e gecip bir yavaslarsa mahvolurum..o yuzden kesin emin olmam gerekli..saolun varolun..
  • Neden mahvolcaksiniz merak ettim? 4.3un bir zarari yok, gayet hizli. Zaten iphone 4 un kendi hizli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.