Şimdi Ara

iOS 4.1 JB ile ilgili güzel bir gelişme var :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tagaze

    Cahilliğimi mazur görün

    3gs 4.1 versiyon olan amerikadan gelen ipone jailbreak yayınlanınca sim kartımı takıp kullanabilecekmiyim? evde yatıyor da şu an.


    Jailbreak çıktıktan sonra yada aynı anda Unlock çıkması gerek. Yani Sadece jailbreak sim kilitli cihazlarınızı kullanmanızı sağlamyacak. Ama Jailbreak Unlock için yolu açmış olacak. Önce Jailbreak olmalı cihazınız kısaca.
  • iyice sabırsızladnım yav çıksada rahatlasak
  • Burakc "bilmeden çeviri yapmayın" filan yazmışın sanırım ingilizcen pek iyi değil bence sen adam akıllı okumadan insanların yazdıklarına yorum yapma. sitesindeki son başlıkta adam bilgisayarının bozulduğu ve bütün JB kayıtlarının kaybolduğuyla ilgili yalan söylediğini ve hatta Mac i olmadığını kabul ediyor sonunda da " Neden bunu yaptım?? Gurur, medya.." gibi bir cümleyle bitiriyor yazıyı bakarak çevirmedim şuan sabah okuduğum kadarıyla yazıyorum.
    Ayrıca daha önceki yazılarında da beni twitter dan takip edin Jb çıkarıcam yazmış. Sonra özür dilerim Jb ertelendi takipleriniz için teşekkürler demiş daha sonra annem bilgisayarı bozdu JB dosyaları kayboldu demiş en son da bunun bir yalan olduğunu açıklamış.

    Evet Jb yalan dememiş ama bu kadar saçmalamanın ardından bu adamın çıkardığı Jb yapılmaz demek istiyorum bu kadar detaya inince umarım anlamışsındır demek istediğimi.
  • Vay anasını be güzel zamanlardı 😢

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.