Bildirim
iOS 26 yayınlandı: İşte iPhone'lara gelen tüm yenilikler (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alıntı
metni:Benimle hiç alakası olmayan geziler, son günler, paylaşılan albümler gibi tatavaların Sizinle alakası olmayan gezilerin fotoğrafının galerinizde ne işi var? Bana benim gezilerimi, benim anılarımı gösteriyor. Nasıl kullanıyorsunuz telefonunuzu merak ettim açıkçası.
_____________________________ -
Şık olmuş ama 12 mini güncelledim pil alev gibi çok ısınıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çok pardon sizin gibi gezgin olmadığım için dışarda kamera bağımlısı her ortamı her arkadaş çevresinde fotoğraf çekinmediğim manzara görünce fotoğraf çekmediğim için. Ek olarak instagram bile kullanmadığım için
Telefonu nasıl kullanıyorsam kullanıyorum. Mesele eskisinde bu geziler anılar vs komple kapatılabiliyordu kaldırabiliyordu şimdi ise orda onun başlığı illaha durmak zorunda sadece yandaki oktan genişletmeyi kapatıyorsunuz böyle saçmalık mı olur? Galeriyi sadeleştireyim diyorum koca koca başlıklar
böyle mi kullanayım koca koca aşağıya in Allah in beyefendi?
Şurası şöyle kalkıyordu komple ve bende aşağı menüye direkt erişiyordum. Beyazla sildiğim gibi kalkması lazımdı orası komple.
Bak eskisinde nasılmış sadeliği işlevselliği gör
Ayrıca beyaz arka planlı bir ss aldığınızda fotoğraf düzenlerken cam yüzey olduğu için arayüz barının kenarlarını köşesini göremiyorsunuz (diyelimki kalemle çizim yapıcam ss’in üstünde) tam kanser
Hatta abartmıyorum aile bireylerinden birinin iosu güncellemediği iphone 14 e dönerim bile hiç acımadan. Fotoğrafla işim yok ama galerideki saçmalık saç baş yolduracak cinsten. Ayrıca albümler tam olması gereken büyüklükteki kare düzeninden yuvarlatılmış küçücük albümlere dönmeside cabası. Albüm kapağında eskiden fotoğraf daha netken şimdi “hangi ss i çektim ben en son” diye o küçücük albüm kapağından kestiremiyorum bile
Tekrar söylüyorum ben şu an güncellenmemiş bir iphone’a dönmeye gözüm kapalı razıyım. Bu ios’u beğenen fanboydur. Bende applecıyım kaç yıldır ama kötüye kötü demesinide bilirim hiç holiganlık yapmanın lüzumu yok. Safarinin alt barıyla ilgili hayat kurtarıcı bilgide verdim alın hayrını görün
Dip not: sadece ben değil yabancılar bile rahatsızlanmış ki bu durumdan internet siteleri benim söylediğim safari barını geri getirmeyi nasıl yapılacağını göstermişler. Batsın sizin likid kristaliniz
lifehackerHow to Undo Your iPhone's New Look After iOS 26https://www.lifehacker.com/tech/how-to-undo-iphone-ios-26-liquid-glass?test_uuid=015ZvAUxXams0rnBpajhMg2&test_variant=B
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 17 Eylül 2025; 8:27:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kilit sesi, ayarlardan açık olduğu halde gelmiyor. Kilitlerken çıkırt sesini duymamız lazım eeeeyyyy Tim!
-
Telefonun camını temizleyip kılıfını değiştirip telefonunuzu yeniledik diye sahiplerine veriyorlardı. Hepsi de daha akıcı olduğunu iddia ediyordu.
Konu başlığı bunlarla dolu.
_____________________________ 550D 18-55mm IS, 50mm 1.8
Citröen Grand Picasso
Galaxy Note 2 Titan Grey
DH 2005 Üyesi -
Kamera uygulamasının simgesindeki değişiklik de enteresan. Normalde, gençlerin bilmediği veya aşina olmadığı şeylerden biri, o eski tip foto makinesinin silüetiydi. Şimdi sadece basit bir lens merceği görülüyor.
Klavyede ben pek bir fark sezmedim.
Update yapmış bulundum içinde esim mevcut bunu yedekleyip tekrar sıfırdan kurup şimdi yedekleyeceğim iPhone ı geri yüklesem esim kaybolur mu?
İphone 11 de kilit ekranına resim ekleyemedim bir türlü. Ne yaparsam yapayım siyah ekran kalıyor.
İos 26 Safari black mode a nasıl geçiyoruz arkadaşlar şuan black modda ama Safari bembeyaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yorumlardaki dede oldukça çıldırmış. gidip görmeyen gözüne gözlük alsa forum köşelerinde yazılımın tasarımına sallamaz ss'ler yığıp. neymiş ss'i göremiyormuş çok küçükmüş galerinin ön izleme kısmı hdhdhsggskd
-
-
yapay zeka entegresi olmadığınız için yapamadığınız nedir? Bilmek için soruyorum Samsung kullanıyorum ve hiç ihtiyacım olmadı. Ne yapabilirim mesela ?
Applein yapay zeka iside haritalar olayina dönecek. Google Mapstan hicbirzaman daha iyi olamayacagi gibi yapay zekadada Google Geminiyi hicbirzaman gecemeyecek.
Kontrol paneli ve uygulama ikonları eski haline döndürülemiyor mu? Saydamlık gitse bari
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ayarlar > Erişilebilirlik > Ekran ve Metin Puntosu > Saydamlığı Azalt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler peki animasyon hızları yavaşlatabilir mi? Eskisine göre çok hızlı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı