Şimdi Ara

iOS 26 yayınlandı: İşte iPhone'lara gelen tüm yenilikler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
6.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Klavyeyi çok beğenmedim. Android vari duruyor. Eski klavye tuşları daha netti cam yapıcaz diye windows 98 vari soyut ruhsuz klavye olmuş

Safariyi şeffaf yaptınızda noldu? Allah aşkına yazı yazarken klavyenin arkasında gazete yazısı yazıyor olsa ben klavyeye dokunurken arka plandaki buzlu görüntüdeki şeyler dikkatimi dağıtıyor ne gerek var? Her şeyi geçtim bi özelleştirme koy bari. Edit: erişilebilirlik ve saydamlığı azalt bunu engelledi çok şükür. Likit kristalden kurtulmak için herkes bu fonksiyonu açmış bile

Herşeyi çok yuvarlatmışlar köşelerin bu kadar yuvarlatılmış olması yeminle bannerları çocuğa yaptırmışlar gibi hissettiriyor

Galerinin içine etmişler . Öncekinde şunları tamamen kaldırabiliyordunuz şimdi ise sadece gizleyebiliyorsunuz. Benimle hiç alakası olmayan geziler, son günler, paylaşılan albümler gibi tatavaların isimlerini görmek zorundayım şaka gibi. Demek istediğim şey şu;
    iOS 26 yayınlandı: İşte iPhone'lara gelen tüm yenilikler

Taradığım alan hiçbir şekilde gizlenmiyor. Önceki iosta gizleniyordu galeri daha sade yapılabiliyordu. Başlıkları illaki şu an durmak zorunda

gördüğünüz üzere kaldıramıyorsunuz çarpı falan yok yanlarında galerideki bütün fonksiyon İLLAHA ORDA DURMAK ZORUNDA

İğlenenlerde bakın istediğinizi koyup kaldırabiliyorsunuz galerinin tamamında yok bu olay

Dip not: bir saçmalık daha. Bu ne abi? Bişey yazarken emoji koyacağım zaman niye buzluyorsun amaç nedir?

Hayat kurtarıcı bilgi: Safarinin alt barı rezalet olmuş tüm sekmelere ulaşmak için sağ üç nokta > tüm sekmeler > sekmeyi kapat yapmanıza gerek yok. Sekme kapatmak için bi tomar uğraştırmışlar. Dediğimi yapınca eski usüle döndüğünü anlayacaksınız. “Sıkıştırılmış” olarak geldiği ayarı “Alt” yapın

AKLI OLAN GÜNCELLEMESİN. BU ZAMANA KADAR İYİ APPLECIYDIM AMA BÖYLE YÜZE GÖZE BULAŞTIRILMIŞ APTAL SAPTAL Bİ İOS OLAMAZ. HERŞEYİ CAM YAPICAZ DİYE HERŞEY ALTTAN ÜSTTEN ORDAN BURDAN BLURLU HERŞEYİ KÖŞELERİ YUMUŞATMIŞLARDA YUMUŞATMIŞLAR

Devam edin 18.6 vs her neyse. Ben telefonumdan şu an acayip soğudum 15 pro kullanıcısıyım. Şu an sinirden cihazı kırıp atasım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 16 Eylül 2025; 18:48:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Benimle hiç alakası olmayan geziler, son günler, paylaşılan albümler gibi tatavaların

Sizinle alakası olmayan gezilerin fotoğrafının galerinizde ne işi var? Bana benim gezilerimi, benim anılarımı gösteriyor. Nasıl kullanıyorsunuz telefonunuzu merak ettim açıkçası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Çok pardon sizin gibi gezgin olmadığım için dışarda kamera bağımlısı her ortamı her arkadaş çevresinde fotoğraf çekinmediğim manzara görünce fotoğraf çekmediğim için. Ek olarak instagram bile kullanmadığım için

Telefonu nasıl kullanıyorsam kullanıyorum. Mesele eskisinde bu geziler anılar vs komple kapatılabiliyordu kaldırabiliyordu şimdi ise orda onun başlığı illaha durmak zorunda sadece yandaki oktan genişletmeyi kapatıyorsunuz böyle saçmalık mı olur? Galeriyi sadeleştireyim diyorum koca koca başlıklar böyle mi kullanayım koca koca aşağıya in Allah in beyefendi?

Şurası şöyle kalkıyordu komple ve bende aşağı menüye direkt erişiyordum. Beyazla sildiğim gibi kalkması lazımdı orası komple.

Bak eskisinde nasılmış sadeliği işlevselliği gör

Ayrıca beyaz arka planlı bir ss aldığınızda fotoğraf düzenlerken cam yüzey olduğu için arayüz barının kenarlarını köşesini göremiyorsunuz (diyelimki kalemle çizim yapıcam ss’in üstünde) tam kanser

Hatta abartmıyorum aile bireylerinden birinin iosu güncellemediği iphone 14 e dönerim bile hiç acımadan. Fotoğrafla işim yok ama galerideki saçmalık saç baş yolduracak cinsten. Ayrıca albümler tam olması gereken büyüklükteki kare düzeninden yuvarlatılmış küçücük albümlere dönmeside cabası. Albüm kapağında eskiden fotoğraf daha netken şimdi “hangi ss i çektim ben en son” diye o küçücük albüm kapağından kestiremiyorum bile

Tekrar söylüyorum ben şu an güncellenmemiş bir iphone’a dönmeye gözüm kapalı razıyım. Bu ios’u beğenen fanboydur. Bende applecıyım kaç yıldır ama kötüye kötü demesinide bilirim hiç holiganlık yapmanın lüzumu yok. Safarinin alt barıyla ilgili hayat kurtarıcı bilgide verdim alın hayrını görün

Dip not: sadece ben değil yabancılar bile rahatsızlanmış ki bu durumdan internet siteleri benim söylediğim safari barını geri getirmeyi nasıl yapılacağını göstermişler. Batsın sizin likid kristaliniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 17 Eylül 2025; 8:27:31 >

• Kilit sesi, ayarlardan açık olduğu halde gelmiyor. Kilitlerken çıkırt sesini duymamız lazım eeeeyyyy Tim!

• Telefonun camını temizleyip kılıfını değiştirip telefonunuzu yeniledik diye sahiplerine veriyorlardı. Hepsi de daha akıcı olduğunu iddia ediyordu.

Konu başlığı bunlarla dolu.

DH 2005 Üyesi
  • Kamera uygulamasının simgesindeki değişiklik de enteresan. Normalde, gençlerin bilmediği veya aşina olmadığı şeylerden biri, o eski tip foto makinesinin silüetiydi. Şimdi sadece basit bir lens merceği görülüyor.

Klavyede ben pek bir fark sezmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlardaki dede oldukça çıldırmış. gidip görmeyen gözüne gözlük alsa forum köşelerinde yazılımın tasarımına sallamaz ss'ler yığıp. neymiş ss'i göremiyormuş çok küçükmüş galerinin ön izleme kısmı hdhdhsggskd

• Ariana_Grande kullanıcısına yanıt
    Random gülenle muhattap olmam bile apple fanboy veledi. Bloklandın

İos 26 ana konuya gel bakayım ios 26 nasıl konuşuluyomuş şöyle 100. Sayfadan itibaren bi oku

İngilizcede yoktur sende reddite falan girme tribe girersin “ios 26 yı beğenen süzme bi tek ben miyim” diye. Ekşi sözlüğede girme sakın

Kamera ayarlarınıda böyle koca koca yaparsın artık üstten zarif bi bardan ayarlamak yerine. İyi bak senin yaşının yetmediği 640x480 döneminin monitörlerinden kalma gibi kameranın yarısı kamera ayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 17 Eylül 2025; 8:31:29 >

• Redshift kullanıcısına yanıt

yapay zeka entegresi olmadığınız için yapamadığınız nedir? Bilmek için soruyorum Samsung kullanıyorum ve hiç ihtiyacım olmadı. Ne yapabilirim mesela ?

Applein yapay zeka iside haritalar olayina dönecek. Google Mapstan hicbirzaman daha iyi olamayacagi gibi yapay zekadada Google Geminiyi hicbirzaman gecemeyecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ayarlar > Erişilebilirlik > Ekran ve Metin Puntosu > Saydamlığı Azalt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.