Şimdi Ara

iOS 26 ile AirPods'a canlı çeviri özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 26 ile AirPods'a canlı çeviri özelliği geliyor
    Canlı Çeviri şu anda Apple Intelligence uyumlu iPhone'larda aramalar ve mesajlada çalışıyor. AirPods, konuşmaları çeviremiyor ancak yeni yayınlanan iOS 26 beta 6 sürümünde bu özelliğin kulaklıklara da geleceği ortaya çıktı.

Ayrıca Bkz.iOS 26, OpenAI'ın en gelişmiş yapay zekası GPT-5 entegrasyonuyla geliyor

iOS 26 beta 6, AirPods’un her iki ucuna aynı anda basılarak etkinleştirilen bir hareketi içeren yeni bir sistem özelliği içeriyor. Görselde AirPods farklı dillerde metinlerle görülüyor; bu da kulaklığa canlı çeviri özelliğinin geleceğini gösteriyor. Muhtemelen canlı çeviri, yalnızca AirPods Pro 2 ve AirPods 4 modellerinde kullanılabilecek.

Şu anda hangi iPhone'ların yeni hareketi destekleyeceği belirsiz, çünkü özelliğin tamamen AirPods'larda çalışması pek olası değil. Apple'ın diğer Canlı Çeviri özellikleri gibi Apple Intelligence uyumlu iPhone, iPad ve Mac’lerde kullanılabilir. Apple, WWDC25 etkinliğinde Apple Intelligence’ın yıl sonuna kadar Türkçe olacağı bilgisini paylaşmıştı ama hâlâ cihaz dili Türkçe ayarlandığında yapay zeka kullanılamıyor.

Kaynak:https://9to5mac.com/2025/08/11/ios-26-beta-hints-at-upcoming-airpods-live-translation-gesture/

• Pro 2 Apple ürünü olarak satın aldığım ve kalite, özellik olarak dibini sıyırdığım ve hala gelen güncellemelerle özellik kazanan tek ve en fiyat/performans ürün oldu. Tek eleştirim gürültü engellemeyi açtığımda karşıya sesimin daha boğuk gitmesi.

• Nz9 kullanıcısına yanıt
    airpods 4 anc ile pro 2 arasında kararsız kaldım. arada 3 bin tl fark var. deneyimleyenler yardımcı olabilir mi?

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Airpods 2'nin ANC'si 4 ANC'ye göre yaklaşık %40 daha iyi, silikon uçlardan dolayı. Silikon uçlardan oldum olası nefret etmişimdir ve hiç rahat edemediğim için bende airpods 4 ANC var ve çok memnunum. Bunun bile ANC'si gayet yeterli.

• yemre95 kullanıcısına yanıt
    3 sene kadar Airpods Pro 2 kullandiktan sonra Airpods Max kullanmaya basladim ve silikon kullanmak istemiyorsaniz gercekten asiri basarili diyebilirim.

Benimde silikon uçlu huawei freebuds 5i cihazım vardı. Fiyatına göre ANC’si çok iyiydi. Uçakta, otobüs ve metroda çok rahat ediyordum. Ama silikonlu kulaklık mutlaka düşüyor. Kulaklığımı kaybettiğim için artık apple alayım en azından find by var dedim. Silikonsuz daha konforlu geliyor ANC alacağım gibi, cevap için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nz9 kullanıcısına yanıt
    En önemli özelliği düzgün çalışmıyorsa ne anladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt
    Hocam küçük kulakliklardan konuşuyoruz, sizinkisi armutla elmayı karşılaştırmak olmuş :D

Airpods 4 kullanmadigim icin anca elma ile armudu karsilastirabiliyorum hocam :) Airpods Pro 2 ve Airpods Max kullandim her ikisi de gayet iyi ancak silikon sevmiyorsaniz benim onerebilecegim sey ancak Airpods max oluyor. Bilmeden etmeden Airpods 4 ile ilgili yorum yapsam ve siz kulak verip satin alsaniz hakkiniza girmis olurum :)

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Katılıyorum alalı kaç yıl oldu hala çok güzel güncellemler alıyor.

• xperince kullanıcısına yanıt
    Düzgün çalışıyor sadece performansından çok memnun değilim. Daha iyi olabilirdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.