|
Bildirim
ben 11den 16 proya geçtim uçtuğu falan yok can cekisiyordu telefon hic güncellemeseydim muhtemelen yağ gibi akardı
|
yaşıtları çoktan öldü iphone 11 hala uçuyor sonra vay efendim niye apple alıyorsun deyip 2 seneye çöken dandroitleri övüyorlar
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
OneUI 7 ile toparladı biraz animasyonlar ama hâlâ daha iyi değil amiral gemileri tamam da orta sınıf için elden geçirmeli arayüzü Samsung. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ölmek mi istiyorsun? Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun.
Morgan Freeman |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
alınmaz zaten miadı dolalı yıllar oldu ama çevremde kullananlar hala memnunlar. antutu iOS için uygun bir benchmark değil bu arada daha çok android alt yapısına göre optimize edilmiş bir sistem. geekbench daha tutarlı olur. XR 3 GB Ram'e göre yine iyi dayanmış 7 yıl dile kolay. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 18 Ağustos 2025; 1:44:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
4 yıllık 13 pro bile yavaşlamadı halâ ilk günkü gücünde nerenizden uyduruyorsunuz geçen senekilerin yavaşladığını? 16 pro kullanıyorum hiç sürüm düşürmeye çalışmadım 18.6 kusursuz olmuş bir tane de iPhone 14'ümüz var son sürüm onda da jilet gibi çalışıyor valla iyice uydur uydur ipe dize döndü forum apple'ı yurdum köylü kurnazları yönetmiyor hocam dünya çapında prestij markası < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 18 Ağustos 2025; 21:38:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eski iPhone'larda yeni sürüm ilk çıktığında balıklama atlamaya gerek yok sezon sonuna doğru x.6 / x.7 gibi final sürümlerde güncellemek gerekiyor o da dfu ile temiz kurulum yapılması gerekiyor dfu yapılmadığı takdirde eski sürüm kalıntılarından sistem şişer hantallaşır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|