Şimdi Ara

iOS 26, eski iPhone'ları da canlandıracak değişiklikle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 26, eski iPhone'ları da canlandıracak değişiklikle geliyor
    iOS 26 ile gelen tasarım yenilemesi, Liquid Glass görsel düzenlemelerinin yanı sıra her türlü yeni animasyonu da beraberinde getiriyor. iOS 26 beta 6, önemli bir değişiklik içeriyor. Apple, bu sürümde Springboard'un uygulama başlatma animasyonlarını yıllar sonra ilk kez elden geçirdi ve uygulamalar artık eskisinden çok daha hızlı açılıyor. Animasyonlar ve uygulama açılışlarındaki hızlanma, eski iPhone modellerinde de gözlemlendi.

Ayrıca Bkz.iOS 26, Apple tarihinde en çok yüklenen geliştirici beta sürümü oldu

iOS 26 ile animasyonlar yıllar sonra yenilendi

Bu sonbaharda yayınlanacak iOS 26 güncellemesinden sonra iPhone kullanıcıları, ana ekranda bir uygulama simgesine dokunduklarında telefonlarının daha hızlı ve daha duyarlı olduğunu hissedecek. iOS 26 beta sürümü test edenler, uygulamaların iOS 18 sürümüne göre çok daha hızlı tam boyuta ulaştığını, açıldığını söylüyor.

iOS 26, iPhone’un gerçek performansını değiştirmeyecek olsa da, yenilenen animasyonlar telefonun çok daha hızlandığı algısını oluşturacak. iOS 26 şu anda 6. beta sürümde ve animasyonlardaki değişiklik bu güncellemede fark ediliyor. iOS 26, 9 Eylül’de beklenen iPhone 17 tanıtım etkinliği sırasında yayınlanacak.

Kaynak:https://9to5mac.com/2025/08/14/ios-26-animation-speed-old-iphone-feel-faster/

• yaşıtları çoktan öldü iphone 11 hala uçuyor sonra vay efendim niye apple alıyorsun deyip 2 seneye çöken dandroitleri övüyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• xSHUJx kullanıcısına yanıt

OneUI 7 ile toparladı biraz animasyonlar ama hâlâ daha iyi değil amiral gemileri tamam da orta sınıf için elden geçirmeli arayüzü Samsung.

Morgan Freeman
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt
    ömrümün sonuna yaklaşan iphonelar hep böyle oluyor maalesef. misal iphone 4s ios 6 ile canavar gibiyken ios 9 da ayarları açması 20 saniye sürüyordu telefon ölmüş ağlayanı yoktu. iphone xr içinde en iyi sürüm ios 13-15 arası zamanlardı. ios 16 dan sonra stabilite falan kalmadı.

iOS 18.6.1

27 bin TL istiyorlar bu yaşlı ve yavaş telefona. Kesinlikle değmez.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

alınmaz zaten miadı dolalı yıllar oldu ama çevremde kullananlar hala memnunlar. antutu iOS için uygun bir benchmark değil bu arada daha çok android alt yapısına göre optimize edilmiş bir sistem. geekbench daha tutarlı olur.

XR 3 GB Ram'e göre yine iyi dayanmış 7 yıl dile kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 18 Ağustos 2025; 1:44:30 >

• Güncelleme geldiği gibi eski cihazların hepsi yavaşlayacak. Şuan bile 16 pro max sahipleri sürüm düşürmeye çalışıyor. Geçen seneki çıkmış telefonu yavaşlatan bir firmadan medet umulmaz

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    stabil olduguna emin olmadan guncellemeyecen iphone ları

• Piyasa 7 bin TL iken Apple 11 ve Samsung S20 plus benzer fiyatta idi. Samsung 500 TL de çek veriyordu.

Ram , hafıza , pil , ekran , çift hat ve aksesuar olarak Samsung daha avantajlı idi.

S20 plus a sanırım S24 FE rom atılıp hala kullanılabilir. Bi, orjinal haliyle çok memnunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

4 yıllık 13 pro bile yavaşlamadı halâ ilk günkü gücünde nerenizden uyduruyorsunuz geçen senekilerin yavaşladığını? 16 pro kullanıyorum hiç sürüm düşürmeye çalışmadım 18.6 kusursuz olmuş bir tane de iPhone 14'ümüz var son sürüm onda da jilet gibi çalışıyor valla iyice uydur uydur ipe dize döndü forum iOS 26, eski iPhone'ları da canlandıracak değişiklikle geliyor 

apple'ı yurdum köylü kurnazları yönetmiyor hocam dünya çapında prestij markası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 18 Ağustos 2025; 21:38:43 >

eski iPhone'larda yeni sürüm ilk çıktığında balıklama atlamaya gerek yok sezon sonuna doğru x.6 / x.7 gibi final sürümlerde güncellemek gerekiyor o da dfu ile temiz kurulum yapılması gerekiyor dfu yapılmadığı takdirde eski sürüm kalıntılarından sistem şişer hantallaşır

Kardeşim bu kadar kör fanboy olma onun yaşıtı olan s20lerin falan yapabildiklerini 11ler yapamadığı sadece alo alo ve uygulama aç kapa yapabildiği için uçuyor kaçıyor görünüyor. Kaldı ki dönemi s20 diyorum ama s21 falan bile hep daha ucuza satıldı türkiyede ki 11i bırak düz 15 bile yapay zeka kullanamazken s21 serisi tam sürüm one ui 7 aldı ve galaxy ai özellikleri çatır çatır çalışıyor. Gidip bi s21 ultra al eline bak bakalım döneminin telefonu neymiş sonra gel burda Apple övmeye devam et. Bu forum da birşey bilmeyip kendini birşey sananların yurduna döndü eline klavye alan Apple övüp ilk okul terk yorumlarla bize caka satıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.