|
iOS 19'un arayüzünde yarı saydam öğelere yer verilecek

-
-
Artık apple almam için son adım da atıldı. Ios 19 ile epılcıyım artık...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yuvarlak bir simgeye dokunmak, kenarları yuvarlatılmış kare simgeye dokunmaktan daha zor. Karenin genişliği uygulamayı açamamayı önler. Dolayısıyla arayüzün ergonomisi bozulur eğer simgeler yuvarlatılırsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 27 Mart 2025; 20:40:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ram yetmemesi ve donmaya hazır ol ios zuasdljaskdjaskdjasdk
-
Ram bir sonraki seride 12gb olur gibi hem yapay zeka hemde yeni arayüz bahanesi ile şimdiden 16 serisi alanlara geçmiş olsun
-
sen bunu bokdroid mi zannettin
simge başka, buton başka bir şey. simge yuvarlak olur ve buton da saydam olursa yuvarlağın dışına da bassan butona basmış olabilirsin -eğer ki butonun kapladığı yeri ellersen-. yani bir kare içinde yuvarlak simge olur ve kare de saydam olur. sen butonu yuvarlak sanırsın.
-
Bu da ergonomik değil. Neden olmayan bir tasarım elemanı varmış gibi davransın sistem. iOS’un basitlik mantığına ters.
butonlar zaten genel olarak dikdörtgen/kare tasarlanır. yuvarlak buton şimdiye kadar görmedim ben. yuvarlak simgeyi seçersin, butonu saydam yaparsın ve yuvarlak bir butonun varmış gibi olur, kullanıcı yuvarlak sanar. basitlik mantığı falan ne alaka, nesi karmaşık? nesi ergonomik değil? böyle çok buton tasarladım vakti zamanında dokunmatik ekranlı aplikasyonlar için.
-
malios u görücez öyle oturduğu yerde kimse zora girmez bakalım ayağa kalksın görelim animasyon yok saydam yok özgürlük yok katlanır ekran yok son teknoloji yok açık kaynak yok bakalım görecez aslşdksaldklsaşkda
-
iphone 11 kullanıpta telefonum donuyor diyen duymadım ama s24 kullanan arkadaşım uygulamayı kapatmaya zorla hatasını aldığını en az 3 4 defa duydum birçok özelliği eski modele vermez o gerçek ama samsun ve diğerleri eski moldellere her özelliği getiriyor gibi appleyi yerden yere vurmanın anlamı yok isteyen istediğini alır
-
😎😎
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kadar da fanboy olmayın ya. iPhone 15 Pro Max kullanıyorum, ben de bile bir sürü sorun çıkıyor, çevremde eski iPhone olup da sorun yaşamayan yok. iOS 17 de kötü idi şimdi daha da kötü oldu, al sana bir kaç tanesini yazayım, ki çevremde uzun süre iPhone kullananlar da yaşadı bazılarını:
- Bazen klavye gözükmüyor bazen de geç geliyor
- Kamera bazen siyah ekran açıyor
- Animasyonlar 120hz değil de 60hz veya 30hz düşüyor, takılıyor
- Widget ve Control Center ikonlar kayboluyor
- Bir kaç sefer kilit ekranında saat yok oldu
- Bildirimler aşağıda olması gerekirken ekranın ortasında kaldı
- Son zamanlarda uygulama çökmeleri çok, önce uygulamadan diye düşündüm de çok fazla uygulama çökmeye başladı, YouTube, Instagram falan ara ara çöküyor
- 1 yıl sonra çözülen sorunlar da var mesela, app library de arama yaparken telefon kitlenebiliyordu
- iPhone ile iPad de hatırlatıcı widget nedense bende düzgün güncellenmiyor, illa uygulamayı açmam lazım
- Bir kaç ekran yarısı siyah kaldı, döndürme durumunu yanlış hesapladı sanırım, kapatı açılınca düzeldi
- Bildirim merkezini açarken duvar kağıdı geç güncelleniyor bir seferinde, şeffaf açılıp 1-2sn sonra duvar kağıdı geliyordu.
Bu liste daha da uzar ama anlayana...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
fan boy değilim bu sorunların 3. parti klavye kullandığımdan belki klavye sorununu sayabilirim bazen de wahtsapp... oda hangi telefona geçsem whatsappta sorun yaşadım belkide whatsappa özeldir bilmiyorum diğerlerini açıkcası neredeyse hiç yaşamadım çevremdekilerden de çok duymadım... bu dedilerinizin hepsini yaşıyorsanız gerçekten üzücü bence telefonluk bir sorun gibi
-
IOS'un şu sistemin bütününe yansıttığı blurlu tasarımı seviyorum. Samsung mesela bu tasarımı her seriye vermiyor. S serisinde blurlu olan ufak baloncuklar bile A serisinde sadece saydamlar.
-
IOS arayüz tasarımı benimde çok hoşuma gidiyor. Android in sıkıcı materyal tasarımı yüzünden ios gibi asla olamaz ama en azından markalar kendi kullanıcı arayüzlerinde bunu az çok yapabilirler. Blur aslında basit gibi görünse de sisteme yük bindiren bi detay. Galiba bu yüzden amiral harici serilerde kırpılıyor. Gerçi bakıldığında s25 ile çalışan one ui 7 bile tutarsız blur konusunda ve estetik olarak sabit tasarım dili yok.
Çok basit yerlerde yok. Misal bende A55 var Galeri uygulamasına giriyorum ekstra seçenek balonu var orada yok, kamera uygulamasına giriyorum çözünürlük değiştirdiğim ufak kutucukta yok vs. O kadar yük bindireceğini zannetmiyorum donanımlar artık güçlüler ama uğraşmıyor Samsung gibi firmalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 28 Mart 2025; 18:36:11 >
iOS 7 geri geliyor desene.
-
iPhone aldım 1 hafta zor kullandım nesini beğeniyorlar anlamıyorum bu cihazın 10k lık android telefon bundan daha iyi akıcı hızlı ekranı daha kaliteli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen çöp bende 1 hafta zor dayandım hemen sattım
En Beğenilen Yanıtlar

iphone 11 kullanıpta telefonum donuyor diyen duymadım ama s24 kullanan arkadaşım uygulamayı kapatmaya zorla hatasını aldığını en az 3 4 defa duydum birçok özelliği eski modele vermez o gerçek ama samsun ve diğerleri eski moldellere her özelliği getiriyor gibi appleyi yerden yere vurmanın anlamı yok isteyen istediğini alır
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X