Hocam ısınma durumları ve ilk izlenimlerin nelerdir. Malum 15 pro çok ısınıyor. O yüzden tereddüt esip 18.7 yükledim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben çok sorun yaşamadım yaklaşık 12 saatir kullanıyorum cihazım 15 pro max, batarya hızlı tükeniyor ancak birkaç gün geçmeli doğru yorumlamak için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Hocam ekranda iki katman olunca özellikle arka planda açık renk hakim olunca öndeki ekranı seçmeye çalışırken kör olucaz. Ana ekranda bütün ikonların etrafında bu liquid glass denilen saçmalık var. Hangisi klasör hangisi tek uygulama anlayamıyorsun. Android telefon kullanıyorsun da dandik tema paketi indirip kurmuşsun gibi bişey olmuş. Rezalet ötesi. Şu sıvı cam saçmalığından acil vazgeçilmesi gerekiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
13 Pro da kamerada netleme sorunu olan var mı? Dokunduğum alanı focuslamıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaS61 -- 16 Eylül 2025; 11:49:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kullandığım telefon iPhone 16 Pro Max, bilgisayar ise M3 çipli 36 GB birleşik bellekli MacBook Pro. Isınma konusunda bir sorun yaşamadım. Ama hem iPhone hem Mac tarafında pil, önceki sürüme göre daha hızlı tükeniyor. Birkaç gün içinde ya da sonraki güncellemelerle pil durumunun düzeleceğini düşünüyorum. Kilit ekranındaki saati yalnızca ilk sıradaki yazı fontunu seçince büyütebiliyoruz, diğer fontlarda büyümüyor. Saati cam stilinde seçtiğimde ise hep açık ekrandayken görünmüyor. Bu yüzden cam stilini kapattım. WhatsApp uygulaması arkada açık olmasına rağmen bir süre sonra tekrar giriş yaptığımda eskisi gibi hemen açılmıyor. Bu durum biraz canımı sıktı. Umarım WhatsApp güncellemeleriyle kısa sürede düzelir. Yeni klavye tasarımını beğendim. Ancak Instagram dışında üçüncü parti uygulamalarda henüz yeni klavye tasarımına geçiş yok. Ayrıca Apple uygulamaları dışında hiçbir uygulamada Liquid Glass öğeleri kullanılmıyor. Bu da arayüz deneyimini karmaşık hale getiriyor. Mac tarafında en çok dikkatimi çeken şey uygulamalar arası geçişlerde ve açılışlarda yaşanan yavaşlık oldu. Animasyonların hızı mı düştü, kare hızları mı azaldı emin değilim ama Sequoia çok daha akıcıydı. Apple Pages, Numbers ve Keynote’u çok aktif kullanıyorum. Bu uygulamalar henüz güncellenmemiş; arayüzleri hâlâ Sequoia dönemindekiyle aynı. Ayrıca bu uygulamaların ikonlarına koyu mod da gelmemiş. ChatGPT ve WhatsApp uygulamalarında da aynı durum söz konusu. Son olarak, iOS için söylediğim şey macOS’te de geçerli. Apple’ın kendi bazı uygulamaları dışında hiçbir uygulamada Liquid Glass öğeleri henüz yok. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |