< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 26 | ANA KONU | Beta 7 (62. sayfa)

-
-
Yaşadığım şehri değiştirmem gerekti. Yoksa ön siparişle 16 pro siparişini verecektim 😆. 13 pro denk gelirse temiz tanıdıklardan falan değiştiririm direk. Basamak basamak son seriye gelirim. Hem birden para vermediğin için koymaz bünyeye alıştıra alıştıra vermiş oluruz parayı 😆
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pb3 geldi
Beta 6 ya güncellemede gelmiş sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: galaxygAnlamayacak bir şey yok hocam basitçe merak ve deneyimleme isteği .. eğer merak etme deneyimleme isteğiniz içinizde yoksa zaten anlayamazsınız
Fazla merak iyi değildir sonunu düşünen kahraman olamaz
Beta 1 den beri ana cihaza yükleyince telefon çabuk eskiyor 100 bin TL verilen cihazlara bunu yapmak bana göre mantıklı değil tercih meselesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pb3 yükledim şimdi, uygulama açılış animasyonu aşırı hızlanmış. Canavar gibi olmuş
Betadan mı oluyor bu
Beta 6 kullanıyordum. Yine beta 6 olarak 4gb güncelleme gelmiş. Çok memnundum. Korkuyorum 😅
Ben de korkuyorum tekrar update yapsak mı
Ben yaptım. Her hangi bir problem görünmüyor 16 pro Mac için.
Ben dayanamadım. Yapıyorum.
Daha akıcı olmuş
Beta 6 kullanıyordum yine gelmiş 16 pro 3 gb güncelliyorum
-
X ve Safari’de ani kapanmalar oldu birkaç defa bu nedenle dev beta 6’dan, dev beta 6 re-release(pb 3) sürümüne geçiyorum. Güncellemem demiştim ama uygulamalarda oluşan crash olayları canımı sıktı.
Hocam çok eskittiğini düşünmüyorum sadece pil eskiyor... O da zaten benim %78 e düşmüş seviyede
-
selamlar,
14pmax için deneyimleyen var mı? beta'da geçilir mi, carplay kullanımı için merak ediyorum fakat memnun kalmazsam rollback yapma senaryosundan çekiniyorum
-
Ben bu betada değil ama öncekinde geçtim memnun kalmadım geri döndüm 18.6’ya bence sizde geçmeyin araştırmam sonucu hızlansada hala takılmalar ve yavaşlamalar ara ara mevcut 1 ay sonra gönül rahatlığıyla geçersiniz ben öyle yapacağım çünkü ip14pmquote:
Orijinalden alıntı: bildiginsanselamlar,
14pmax için deneyimleyen var mı? beta'da geçilir mi, carplay kullanımı için merak ediyorum fakat memnun kalmazsam rollback yapma senaryosundan çekiniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenlu -- 15 Ağustos 2025; 7:59:11 >
arkadaşlar dev beta 6 dan public beta 3 e geçmeli miyim sizce? pb ile ne farkı var mesela db nin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X