Şimdi Ara

iOS 26 | ANA KONU | Beta 7 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.324
Cevap
163
Favori
91.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kamerasından bende memnunum çok güzel fotoğraflar da çektim kullandığım süre boyunca ama dediğiniz gibi odak problemi var telefonda. bazen benim kamera sapıtıyordu mecbur hard reset atıyordum. ayrıca şu saatten sonra hocam 13 pro da alınmaz. zamanında yapacaktık o işi. anca bizi 16 pro max keser gibi artık. o da bu fiyatlarla hayal zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pislickadam kullanıcısına yanıt
    Yaşadığım şehri değiştirmem gerekti. Yoksa ön siparişle 16 pro siparişini verecektim 😆. 13 pro denk gelirse temiz tanıdıklardan falan değiştiririm direk. Basamak basamak son seriye gelirim. Hem birden para vermediğin için koymaz bünyeye alıştıra alıştıra vermiş oluruz parayı 😆

• Pb3 geldi

• Beta 6 ya güncellemede gelmiş sanırım.

• 16 Pro Max geldi. Yüklüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Anlamayacak bir şey yok hocam basitçe merak ve deneyimleme isteği .. eğer merak etme deneyimleme isteğiniz içinizde yoksa zaten anlayamazsınız  

Fazla merak iyi değildir sonunu düşünen kahraman olamaz 

Beta 1 den beri ana cihaza yükleyince telefon çabuk eskiyor 100 bin TL verilen cihazlara bunu yapmak bana göre mantıklı değil tercih meselesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pb3 yükledim şimdi, uygulama açılış animasyonu aşırı hızlanmış. Canavar gibi olmuş

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Betadan mı oluyor bu

• Beta 6 kullanıyordum. Yine beta 6 olarak 4gb güncelleme gelmiş. Çok memnundum. Korkuyorum 😅

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt

Ben de korkuyorum tekrar update yapsak mı

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım. Her hangi bir problem görünmüyor 16 pro Mac için.

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Ben dayanamadım. Yapıyorum.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Daha akıcı olmuş

• Beta 6 kullanıyordum yine gelmiş 16 pro 3 gb güncelliyorum

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • X ve Safari’de ani kapanmalar oldu birkaç defa bu nedenle dev beta 6’dan, dev beta 6 re-release(pb 3) sürümüne geçiyorum. Güncellemem demiştim ama uygulamalarda oluşan crash olayları canımı sıktı.

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Hocam çok eskittiğini düşünmüyorum sadece pil eskiyor... O da zaten benim %78 e düşmüş seviyede  

• selamlar,

14pmax için deneyimleyen var mı? beta'da geçilir mi, carplay kullanımı için merak ediyorum fakat memnun kalmazsam rollback yapma senaryosundan çekiniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bildiginsan

selamlar,

14pmax için deneyimleyen var mı? beta'da geçilir mi, carplay kullanımı için merak ediyorum fakat memnun kalmazsam rollback yapma senaryosundan çekiniyorum

Ben bu betada değil ama öncekinde geçtim memnun kalmadım geri döndüm 18.6’ya bence sizde geçmeyin araştırmam sonucu hızlansada hala takılmalar ve yavaşlamalar ara ara mevcut 1 ay sonra gönül rahatlığıyla geçersiniz ben öyle yapacağım çünkü ip14pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenlu -- 15 Ağustos 2025; 7:59:11 >
  • arkadaşlar dev beta 6 dan public beta 3 e geçmeli miyim sizce? pb ile ne farkı var mesela db nin?

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.