Şimdi Ara

iOS 26 | ANA KONU | Beta 3 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
857
Cevap
148
Favori
57.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beta 4 çok kötü public ya bu akşam yada yarın çıkacak umarım çabuk gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tjistchuck kullanıcısına yanıt
    Public ve beta 4 aynı diyorlardı?

• PehliOne- kullanıcısına yanıt
    AI desteği olmayan modellerde de görünmesinin sebebi nedir hocam? 13,14 serilerinde, AI desteklemeyen ipadlerde de görünüp seçilebilir durumda bu sekmeler.

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    Hayır herkese açık public gelecekmiş

• Tjistchuck kullanıcısına yanıt
    Evet bugün veya yarın gelecek public ama işte dün gelenle aynı build numarasına sahip yani aynı şey gelecek diye okudum.

Olabilir hocam o kısımla ilgili bir haber görmedim ben ama dediğiniz gibi de olabilir yalnız ben sorun yaşıyorum beta 4 ile ıPhone 11 de
    Bazı programları yüklü olduğu halde göstermiyor klasörleyip grupladığım dosyaların içindeki
    Ayarlardan hakkında kısmına girip göremiyorum telefonun hafızasını vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tjistchuck -- 23 Temmuz 2025; 8:53:8 >
  • Selamlar,
    Ana ekranda klasör içerisinde bir uygulama açıp daha sonra alttan kaydırıp ana ekrana geri döndüğünüzde klasörün yakınlaşmış görüntüsü geliyor.

O ekranı da kapattığımızda ekran ana ekrana geri dönüyor ama açık uygulama bi tık yukarıda kalıp daha sonra böyle takılarak sıraya giriyor. Sizde de bu takılma oluyor mu, kimsede olmuyorsa temiz kurulum yapacağım.

Ekran kaydını izlerseniz göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sryche -- 23 Temmuz 2025; 10:21:28 >
  • sryche S kullanıcısına yanıt
    Denedim şimdi. Böyle bişey yapmadı bende

• hamzaai kullanıcısına yanıt
    Rica etsem farklı klasörlerde birkaç defa denermisiniz. Her seferinde yapmıyor, özellikle ilk defa açılan, arka planda uygulama açık değilse yapıyor.

hocam bu duavr kağıtlarını nasıl yapıyorsunuz? uygulamamı?

Böyle basit bir hata için baştan kurulumla uğraşmayın en kötü sonraki güncellemelerde düzelir. Düzelmezse de stabil sürüme kadar bekleyin stabil sürüm çıkınca temiz kurulum yapabilirsiniz. Simetrik olarak size çok rahatsızlık veriyor ise bir şey diyemem elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 23 Temmuz 2025; 11:13:0 >

duvar kağıdı standart bir duvar kağıdı. widget için soruyorsanız widgy diye bir uygulama ile yapılıyor.

• İOS 18 den sıkılıp da yüklemeyi düşünen hiç bulaşmasın kullanılabilecek durumda değil. Yakın zamanda çıkacak olan public betada kurtarmaz bence ağustosun sonlarına doğru çıkan sürümleri yüklemek lazım. Çıkalı 1 ay oldu toparlamışlardır falan diyordum da kasmaktan fps droptan kullanılmayacak halde. Vakit bulunca ios 18.6 ya geri dönücem ios 26 kaşınanı kaşıyormuş cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 23 Temmuz 2025; 11:26:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteamsorunsali kullanıcısına yanıt
    Ben iOS 26 beta’dan birkaç gün önce iOS 18.5’e temiz kurulumla geçtim. sonrasında da 18.6 RC’ye ipsw seçip iTunes ile güncelledim. Umarım kendime hakim olup kalırım bu sürümde. :)

uyarı için teşekkürler bende de 16 Pro var public bekliyordum beta betadır hiç bulaşmamak gerekiyor eylülde resmi olarak çıkınca geçeriz artık.

iPhone 14’te pek bir sıkıntı görmemiştik demek ki aktif kullanımda iş değişiyor.

bende 12 pro kullanıyorum açıkçası ios 26 sonrası her sürümden korkuyorum artık bu cihaz için. seneye muhtemelen ios 27 ile üstüne son toprağı atarlar benim emektarın. ios 18 bile fazla buna ama neyse.

Denedim. Hiç kullanmadığım uygulamayı açtım kapattım. Defalarca yaptım. Olmadı

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Betalardan uzak durmakta fayda var. Ben her zamanki gibi Eylül'de tam sürüm çıktığında yüklerim. Ama baştan söyleyeyim, hem iPhone hem de Mac tarafında ilk tam sürüm güncellemesi pil performansını ciddi anlamda düşürüyor. En azından son üç yıldır durum böyle. Neyse ki sonraki güncellemelerle durum toparlanıyor.

• mrguardiola kullanıcısına yanıt

aynen aceleye gerek yok

• Türk Telekom mobil veri bildirim sorunu hala düzelmemiş. 5 yıldır var ve çare bulunamıyor

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.