|
14 Pro pil sağlığım iOS 26 ile birlikte hızlı bir şekilde düştü iki hafta içinde. 87 idi, şu an 81. Daha da düşecek sanırım. Cycle 1035. İyi gidiyordum aslında döngüye göre. |
|

Popüler Konular listesinde
|
14 Pro pil sağlığım iOS 26 ile birlikte hızlı bir şekilde düştü iki hafta içinde. 87 idi, şu an 81. Daha da düşecek sanırım. Cycle 1035. İyi gidiyordum aslında döngüye göre. |
|
hocam sizin telefonunuzda sorun var bence. Farklı telefonlar kullandıysanızda hesabınızla ilgili sıkıntı var o zaman. ben 5 yıldır google photos kullanıyorum. arka planda yedekleniyor. netflix ve youtube yedeklemesi nedir o benim için tam net değil ama bence sıfırdan baştan kurun telefonunuzu. aynı şey devam ediyorsa da başka bir hesapla deneyin derim |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfydn -- 27 Ekim 2025; 20:48:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
İşe varıp mesaiye genelde 21.00’de başlıyorlar hocam serverı açınca tuşa basıp yayınlıyorlar :):) haha yok ben bazen 23.00 gibi yayınlandığını da gördüm geçen yıllarda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogzoidre -- 27 Ekim 2025; 21:3:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Resmi sürümden bir önceki sürüme rc diyorlar hocam o yayınlanacak bugün haftaya da resmi yeni sürüm 26.1 ama genelde sürüm numaraları aynı oluyor bir değişiklik yapmadan 1 hafta sonra aynı sürümü veriyorlar Release Candidate < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|