Şimdi Ara

iOS 26 | ANA KONU | iOS 26.0.1 (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.388
Cevap
282
Favori
260.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon uygulamasında kişilere basınca listeler açılıyor. Direkt kişilerin ismi yazdığı kısmı açmanın ayarı var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yapay zekaları hepsi al biri vur ötekini. Gemini daha geçen aya kadar İOS 26 çıkmasına daha uzun yıllar var diyordu, Copilot birden bire tonla emoji atıp uygulamayı kitlemeye başladı, Chatgpt'de başka bir ilçede'ki mahalleyi benim ilçem de olduğunu söyledi. Eminmisin diyorum kesinlikle evet diyor bide. 😂

Yazı modu fena değil ben genel olarak memnum gpt'den ama ses modu fena halisinasyon görüyor.

Bu arada bir kaç gündür IOS 18 konusundakilere sarıyorum adamlar 26'yi öcü gibi görüyor, 26 dünyanın en kötü İOS sürümü ve 26 geçince cihazları sanki çöp olacak gibi bir algı var. 26.7 bekleyen bile var, sanki .7 çıkınca sıfır sorun mükemmel sürüm olacak. Adamın kendi kullandığı sürümde daha fazla bug var gelmiş yeni sürümdeki minor buglardan bahsediyor da bahsediyor.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 23 Ekim 2025; 1:40:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PehliOne- kullanıcısına yanıt

bunların arasında deneyimime göre en doğru ve güncel bilgiyi grok veriyor..ben son 1 aydır artık grok kullanıyorum..en azından chatGPT gibi duygulara göre cevap verip malipule etmiyor..gemini ise grok gibi daha çok google aramanın sohbet versiyonu gibi..grok ise bişeyi merak ettiğimde ve bilgi almak istediğimde en tutarlı cevabı veren oldu hep (benim yorumum bu şekilde)

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • Arkadaşlar iPhone 16 pro max kullanıyorum hücresel veya wifi farketmiyor instagram ve tiktokta keşfette izlediğim videolar çamur gibi ama farklı bir androidde aynı video izliyorum cam gibi bu sorunu yaşayan başka insanlar var mı
    Apple destek ile görüştüm çözüm bulamadı. Operatörü aradım şebeke sıfırlaması falan yaptık çözüm olmadı

iOS 26 | ANA KONU | iOS 26.0.1

• PehliOne- kullanıcısına yanıt

Öyle hocamda gemini biraz google search odaklı ya ondan bir tık üstü diyeyim o zaman. Aslında ChatGPT yi de eleştirmiyorum. Siri ve bulut tabanlı entegre olması sorun değil ama çok kötü. 2 ci sorunuzda siri donup kalıyor. Bakalım belki ileride geliştirirler :)

Bu arada 16 pro da 26 beta 4 kullanıyorum abartmıyorum RC sürüm gibi çalışıyor. Pil durumuda iOS 18 gibi hatta 26.0.1 den kat ve kat daha iyi. Umarım bir değişiklik olmaz. Rehavete kapılanları bilemiyorum hocam bende çok dikkat ederim, takip ederim ama yok yani ios26 da ben bir açık bulamadım. Eğer böyle giderse ve tahmin ettiğim gibi RC sürüm çıkarsa iPhone 13 üstü cihazların geçmemesi için hiç bir gerekçe kalmayacak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 23 Ekim 2025; 9:23:40 >

Tersini denediniz mi. Androidden paylaşımı açıp baktınız mı. Bende bi ara 12 pro ile xs vardı. 12’den paylaşımı açıp xs ile internette gezerdim. Tam hatırlamıyorum sonucunu şimdi ama biraz değişiyordu galiba. Uygulama içinde ayar oluyor genelde hücreselde kısıtlama olsun mu olmasın mı diye. Belki telefon ayarlarının içinde küçük bi detay vardır biz bulamıyoruz

En yüksek kalitede yükle seçeneğini kapatıp denediniz mi? bendeki ayara baktım, kapalı. ama öyle bir sorun yaşamıyorum cihaz ip13. Sizinki ilginç gerçekten. Yada başak bir wifi ağı ile denediniz mi?

İnstagramım "medya kaliyesi" ayarındaki ayar. Yukarda arkadaş ekran görüntüsünü paylaşmış. Yükleme ayarı olması lazım. Ama bizim hikaye atarken yüklediğiniz video mu yoksa izlerken yüklenen video mu tam anlaşılır değil. Bazen ingilizce tercümeler yanlış anlamladırılıyor.

Arkadaşımın s22 ultra telefonu var onun TikTok ve Instagram cam gibi ben anlamıyorum

Konu dışı diye konuyu kirletmeyeyim dedim ama rahat duramadım. :) Neden sürekli Samsung ile test ediyorsunuz? İPhone'u, iPhone ile test edin. Baktınız denediğiniz telefonda sorun yok ise, sorun sizin cihazınızda var demektir.

Bu arada Samsung farklı bir algoritma kullanıyor. Düşük çözünürlükleri yükseltme konusunda bu konuda Apple'dan başarılı olabilir. Mesela bir netflix, amazon vs gibi platformlarda bir videoyu genişlettiğinizde iPhone da Samsung dan daha iyi crop yapıyor. Bu algoritma meselesi yani farklılıkları olabilir.

Bence yukarıdaki iki maddeyi de iyi araştırın. :) Eğer sorun sizin cihazınızda ise düzeltmeyi beklemekten başka bir yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 23 Ekim 2025; 14:20:28 >
    Öncelikle hocam Xiaomi olsun Samsung olsun evde kullanmadığım iPhone 15 Pro Max’im var onunla da denedim sonuçları hemen hemen hep aynı yani sadece Samsung’la karşılaştırmadım sadece . Onlarca videoyla ve telefonla karşılaştırarak gerçekten şu sonuca ulaştım Android‘in algoritması ile iPhone’un algoritması bambaşka çözünürlükler Android‘de daha iyi bence ayrıca genel olarak iPhone kullanan çoğu kullanıcı bunun farkında bile değil o yüzden hiçbir sorun görmüyorlar ama bence en büyük sorunlardan bir tanesi gözlerimize yazık
    Sakın ola telefonu satın demeyin burada sorunları tartışıyoruz ki Apple çözüm üretebilsin fanboyluğun alemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiSevenKullanici -- 23 Ekim 2025; 14:37:18 >

• TeknolojiSevenKullanici T kullanıcısına yanıt

Fanboyluk genel bir serzenişdi değil mi?

Daha iyi olabileceğini zaten mesajımda belirttim. :)

Öncelikle merhabalar bu sorununuza cevap vermek için donanımhabere kayıt oldum bu dertten çok çekmiş biri olarak çözümü openwrt kurarak dns değişimi ve sqm kurulumu sonucunda aştım ama siz hücresel veriden kullanmak istiyorsanız app storedan Cloudflare Warp uygulamasını indirip kurucaksınız. Maalesef operatörler ve sabit internet sağlayıcıları ipv4 den kısıtlama yapıyorlar çözüm veriyi şifreliyerek göndermekte başka türlü hiçbir şekilde çözemezsiniz.

İPV6 geldi ama instgram vs siteler tam anlamıyla ipv6 kullanamıyor veyahut servis sağlayıcılar stabil ipv6 veremiyor, çözümü budur sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardayclxx -- 23 Ekim 2025; 19:33:59 >
    İkinci olarak hocam bu ikinci dediğiniz cloudflare warp indirdim açtım VPN‘i fakat yine de aynı acaba Plus‘ı mı satın almalıyım ya da yapamadığım bir şey mi var tam detaylı olarak bana anlatabilir misiniz ikinci daha mantıklı geldi hücresel veri kullanıyorum ben genel olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiSevenKullanici -- 23 Ekim 2025; 19:51:17 >
  • TeknolojiSevenKullanici T kullanıcısına yanıt

Hattınız ne Türk Telekom veya vodafone ise Apple da sıkıntı çıkarabiliyor uymayan bazı şeyler var Türk Telekom da hele bildirimler de geç geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam hattım Türk telekom bildirimlerde herhangi bir sorun yaşamıyorum ama bu videonun çözünürlüğü gerçekten çok can sıkıyor. iPhone’daki internetimi paylaşarak Android‘den bağlanıyorum ama hiçbir sorun yok yani cam gibi video iPhone’daki hattımın internetini kullanmama rağmen cam gibi ama iPhone’da kendi hattımı kullanmama rağmen hala Çamur gibi yani anlamadım yani gerçekten çok saçma

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.