Şimdi Ara

iOS 26 | ANA KONU | iOS 26.0.1 (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cemented , samsun__ , donanımcı123 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.416
Cevap
283
Favori
263.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26.1 hiç kullanmadım otomatik parlaklık sorunu çözüldü mü şu an benim için en büyük sorun bu bi de Apple Music te bug var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Burada kimisi madencilik yapıyor demiş kimisi virüs kimisi buglanmış demiş. Madencilik olma olasılığı imkansıza yakın olduğunu ki bu durumda data kullanımı olamayacağını söylemiş virüs olma olasılığı da bilinen üzere çok düşük ama “aması” var telefondaki sürüm hakkında bilgi yok. Birkaç post daha gördüm bu mevzuyla alakalı güncellerde böyle geri bildirim yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-354EDFA05

Burada kimisi madencilik yapıyor demiş kimisi virüs kimisi buglanmış demiş. Madencilik olma olasılığı imkansıza yakın olduğunu ki bu durumda data kullanımı olamayacağını söylemiş virüs olma olasılığı da bilinen üzere çok düşük ama “aması” var telefondaki sürüm hakkında bilgi yok. Birkaç post daha gördüm bu mevzuyla alakalı güncellerde böyle geri bildirim yok.
    Kapalı kaynak olduğu için ya apple’ın ya da uygulama yayıncısının eline bakmaktan başka çaremiz yok. Ne olduğunu tam olarak sistemin diğer bileşenlerinin eriştiği verilere erişimimiz de kısıtlandığı için durum fazlasıyla ispata kapalı.

• 26.1 public beta 3 de selfie çekildikten sonra sol alttan çekilen fotoya tıklayıp açınca zoom yapınca renkler bozuluyor beta 2 de de vardı bu sorun 26.0 ın bütün public betalarında böyle garip bir sorunla karşılaşmadım imkanı olan denesin bir tek bende mi böyle sorun var

• Bana WhatsApp’ın yeni arayüzü hâlâ gelmedi. Eski iOS güncellemelerinden birinde “Ribaund” adlı yeni bir bildirim sesi eklenmişti. WhatsApp’ta bu ses tonu yok. Acaba yeni arayüzde bu ses tonu geliyor mu?

Daha önceki sürümlerde de yaşadım. Hatta sıfırdan yükledim yine olmadı. İki çözüm yolu var. iPadiniz varsa hücresel içerisinden diğerlerinden aramaları kapatın. Watch varsa cihazınızdan tamamen kaldırıp yeniden kurun.

• Bu adamlar sıkıntılı mı? Menüdeki duvar kağıtlarını değiştirmeyi nasıl ihmal edebiliyorlar, ilk yamaya rağmen böyle ve 26.1’de de böyleymiş. Geçen sene de bunu yaptılar. Çözülmesi daha basit ne olabilir daha

iOS 26 | ANA KONU | iOS 26.0.1

• Gerçekten bunaldım artık, sanki her şey sorunsuzmuş gibi haftalarca güncelleme çıkmasını bekliyoruz, telefonu aldığım günden beri (17PM) Wi-Fi bulma sorunu bezdirdi artık beni, bunun artık bence yazılımla falan ilgisi yok düpedüz Apple'ın kendi kullandığı Wi-Fi çipi ile alakası var.

Ağları bulması 15-20 saniye sürüyor ve bu sürekli oluyor, kafayı yemek üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 20 Ekim 2025; 1:14:27 >

• iDoctor kullanıcısına yanıt

1 PM, 3 P'de böyle bir sorun yok Çevremde denk geldiklerimde de yok Cihazınızı sıfırlayıp bakın Çünkü anında görüyor wifi'leri Veya desteği arayın uzaktan bağlanıp analiz yapsın

Cihazı sıfırlamak benim için ölüm hocam, çok fazla veri var ve geri yükleme aşırı uzun sürüyor ama dediğiniz gibi yarın Destek ile iletişime geçeyim eğer onlar da bir sorun yok derse randevu alıp götüreceğim bir de mağazada fisiksel baksınlar ve sorunu net bir şekilde görsünler.

Yani günde 10 kez Wi-Fi değişikliği yapıyorsam, en az 3-4 tanesinde bu şekilde 15-20 saniye bekliyorum. Donanımsal olsa hep olurdu diye düşünüyorum ama artık bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 20 Ekim 2025; 1:13:51 >
    Beta kullanıyor musunuz?

Edit: sorudan bağımsız n1 çipte hata loglanmış apple’ın yerli milli davası baş ağrıtmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-354EDFA05 -- 20 Ekim 2025; 1:23:27 >
  • Merhaba, hayır hocam normal 26.0.1'deyim. Bu paylaştığınız görsele istinaden, o zaman bu bir yazılım sorunu mu yoksa donanımsal mı?

Kendi çipiyle alakası yok. Wifi sorunu yazılımsal ve 11 Pro Max'ten beri varolan bir sorun.

Daha geçen gün benim 15 PM tam 3 saat boyunca 5 Ghz bağlantıyı görmedi mesela. 2.4 Ghz'yi anında görüp, 5 Ghz görmemesi kadar saçma bir durum yok ki modeme olan uzaklığım 2 metre kadardı. Önümde duruyordu.

Telefonu kapatıp açtım görmedi. Wifi kapatıp açtım görmedi, uçak moduna aldım kapattım yine görmedi, bir tek ağ ayarlarını sıfırlamadım. Biliyorum çünkü canı isteyince göreceğini. Daha öncede 11 PM'de, 13 PM'de yaşamıştım. 15 PM'de de yaşadık. 17 PM'de de gelenek değişmemiş demek ki. Tamamen yazılımsal bir saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şöyle yapın MacBook varsa şifreli tam yedek alın sonra cihazı sıfırlayın yeni cihaz olarak kurun ve bakın bakalım yapıyor mu Yapmıyorsa zaten hemen belli olur İnanın bende en az 70-80 wifi kayıtlı ve çoğuna gidiyorum ve sıfır sorun Bu arada yazılımsal olarak 26'da bazı cihazlarda wifi sorunu görülüyor ancak düzelecek Siz bence önce destek ile görüşün Mesela network'ü resetleyip baktınız mı duruma? Muhtemelen destek ekibi log vs bakınca rutin olarak belli şeyleri yaptırır

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.