Hocam bilgiler kesin siliniyor mu yoksa ihtimal dahilinde olduğu için mi diyorsunuz? Zaten otomatik yedekleme açık bende de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam bilgiler kesin siliniyor mu yoksa ihtimal dahilinde olduğu için mi diyorsunuz? Zaten otomatik yedekleme açık bende de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kesin siliniyor diye bir şey yazmadım. Ancak servise giren her cihazda risk vardır ve sorumluluk almaz firmalar. O nedenle yedeğini alın. Zaten yedeksiz telefon kullanılır mı 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tam tersi olmasinda suan hic bi ozellik yok 17nin makyajli versiyonu gibi bisey ozellikler geldikce yapay zeka su bu ivir zivir pili daha cok emcuklemesinde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İos ve instagram çoktandır anlaşamıyor bu konularda adam iOS 18 sürümü getiriyor sen 3’üncü parti uygulama olarak optimize etmiyorsun daha önce bu iPhone 6 çıktığında da yaşanmıştı animasyon sıkıntısı güncelleme ile düzelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
düz 15’te herşey yolunda sıfır sorun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Eylül 2024; 12:57:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu duvar kağıtlarını tek beğenmeyen ben miyim? Çok kötü değil mi yahu.... |
Hocam sizin kullandığınız cihaz nedir merak ettim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |