Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.208
Cevap
336
Favori
494.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bilgiler kesin siliniyor mu yoksa ihtimal dahilinde olduğu için mi diyorsunuz? Zaten otomatik yedekleme açık bende de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 pro’da misakaX 2.2 ile intelligence ve şarj limiti şarj sayısı gibi özellikleri açabildim. ancak intelligence ve yeni siri sadece görünüyor ayarlarda. Aktif edenler varmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Kesin siliniyor diye bir şey yazmadım. Ancak servise giren her cihazda risk vardır ve sorumluluk almaz firmalar. O nedenle yedeğini alın. Zaten yedeksiz telefon kullanılır mı 😊

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Tam tersi olmasinda suan hic bi ozellik yok 17nin makyajli versiyonu gibi bisey ozellikler geldikce yapay zeka su bu ivir zivir pili daha cok emcuklemesinde

• 18.0 ile Instagram uygulamasında animasyonlar gitmiş arkadaşlar bende. Yoruma bastığımda anında ekrana geliyor açıkcası gözümü çok rahatsız ediyor. Sizde de böyle mi?

• Desident D kullanıcısına yanıt

İos ve instagram çoktandır anlaşamıyor bu konularda adam iOS 18 sürümü getiriyor sen 3’üncü parti uygulama olarak optimize etmiyorsun daha önce bu iPhone 6 çıktığında da yaşanmıştı animasyon sıkıntısı güncelleme ile düzelir

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Bu özellikler AI ile geliyor diye biliyorum. Youtube’da birçok 18.1 beta inceleme videolarında gördüğüm bu.

• galaxyg kullanıcısına yanıt

düz 15’te herşey yolunda sıfır sorun

• 12 pro ile ios 18 deyim, gayet iyi

• Hesap makinesinde yapılan son işlemi silip uygulamayı yeniden başlattığımda silinmemiş oluyor. Siz de de var mı bu hata?

• TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Detay verme imkanınız var mı hocam?

• ymndogan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de denedim ama aktif olarak kullandığım için de tekrar açtım. Buna rağmen yine de daha akıcı çalışmaya başladı klavye.

• TheBlondie kullanıcısına yanıt
    MisakaX trollRertore açığını kullanır.IOS sınırlandırılmış bazı özellikleri açar.Bu şu anlama gelmez .Apple intelligence kullanabilirim .Sadece menüde aktif görünür.Fakat Dynamic Island aktif edebilirsin.Bu basit bir örnekti . ..

Cowabunga Lite ,MisakaX ve Nugut gibi alternatiflerinde var.. ..

Bir risk var MobileGestalt silinirse cihaz bootloop sürecine girebilir.Sürekli iboot sürecinde tekrarlar ve açılmaz.Nadirde olsa siyah ekranda kalıp tepkisiz kalabilir . ..

Hemen MobileGestalt yedeğini alın . Kısa yollar ile de yedek alabilirsin. …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Eylül 2024; 12:57:3 >
    Yani şarj limitini açabilir fakat kullanamaz mıyız?

• Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Şarj limitini kullanabilirsiniz.Bu yöntemle sürüm ve cihaz desteği varsa kullanırsınız . Apple intelligence kullanamazsınız . ..

Anladım teşekkür ederim

• Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Bu tür konuları başlıkta paylaşmak riskli çünkü her kullanıcının bilgisi ve yapa bileceği seviye farklı.Cihazına zarar verebilir .bootloop döngüsüne girerse çıkamayabilir ve kullanılmaz halde cihaz sahibi olunabilir . ..

• Bu duvar kağıtlarını tek beğenmeyen ben miyim? Çok kötü değil mi yahu....

• cordoncayo kullanıcısına yanıt

Hocam sizin kullandığınız cihaz nedir merak ettim

• Ios 18 iphone 14 pro’da baya güzel çalışıyor. Ben genel olarak memnun kaldım. Şarj süresi de hemen hemen aynı gibi.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.