Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cunuvar , hsnzby , hsnzby Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.325
Cevap
338
Favori
505.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gelmez

• şu instagramdaki twitter daki fps sorunlarını düzeltsinler artık ya takılarak kayıyor bu adamlar mühendisler kullanırken hiç mi rahatsız olmuyor bu durumdan anlamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sfydn S kullanıcısına yanıt
    Ben bu olayın hesaplardan kaynaklandığını düşünüyorum. Elimde 2 tane S20 Fe var, ikisi de uygulama ve telefon olarak aynı sürümde ama birisi tw de yağ gibi akarken diğeri kasmaktan bi hal. Aynı şekilde kuzenin 15PM ile benim 15Pm ile de fark var. Onda aşırı derecede nadir takılma denk gelirken benim cihaz sürekli takılıyor. Ben bu sorunu uygulamayı arka planda açık tutarak çözüyorum, zaten uygulama açıldıktan 5-10 dk sonra nedense bütün kasmalar gidiyor yağ hibi akıyor. Uygulamayı kapatmayınca akıcılık bozulmuyor.

• benim X gayet akıcı takılma fps atlaması yok
    Watch unnamed | Streamablestreamable
    Watch unnamed | Streamable
    https://streamable.com/13b5zu?src=player-page-share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 7 Temmuz 2025; 23:45:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zhou1212 Z kullanıcısına yanıt
    acaba video ve resimleri geç yüklediği için mi oluyor diye düşünmüştüm bende

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Böyle kaydırınca zaten takılmıyor.

• Arkadaşlar son sürüm 18.6.1 mi olacak?

• Metyfore kullanıcısına yanıt
    .7 leri görürüz büyük ihtimal

• Bugün de gelmedi anne

• Merhaba arkadaşlar
    Ekranın köşelerindeki noktalar nedir?
    Durup dururken çıktı anlamadım. Nasıl kapatacağım?

iOS 18  | ANA KONU | 18.5

• sp@wn kullanıcısına yanıt

Nerede nokta var ? Resimde görünmüyor

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Evet resimde çıkmamış. Taşıt hareketi belirtileri diye bir ayarı açmışım ondanmış..

• zhou1212 Z kullanıcısına yanıt

nerede takılıyor tam olarak?

• Bu arada wallpaper'ların kesinlikle akıcılığa etkisi var nedense. Bu walpaper'ı kullandığımda arayüzde vs en ufak takılma olmuyor, siyah veya başka bir wallpaper'a geçiyorum arayüzde ufak fps düşmeleri oluyor.

iOS 18  | ANA KONU | 18.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 9 Temmuz 2025; 21:36:54 >
  • 18.6’nın betasından olumlu dönüşler paylaşılıyor. 8-9 aydır temiz kurulum yapmıyorum; telefonumda bir sıkıntı yok; bellekteki sistem servisleri kısmı 9GB’a kadar çıktı, uygulama kaldırsam da orada sabit duruyor.

Temiz kurulumu biraz o kısmı azaltmak için tercih edecektim ama yine de gerekli mi ne dersiniz? Uzun süre iOS 18’de kalacağım.

• kinemania K kullanıcısına yanıt

Yedekği tekrar kurucak isen temiz kurulumun anlami kalmiyor.Temiz kurum yapmak istiyorsan yeni iphone ayarlayip tekrar manuel kurman gerekli ki ben öyle yapiyorum resim ve videolari pc yedeklerim uygulamalarida el ile yükleyip keyfime bakiyorum.Tek sıkıntı pc başinda vakit harcamaz ugraşmak.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Yedekten sadece fotoğraflar, rehber, notlar ve mecburen WhatsApp’ı alıyorum. Malum binlerce fotoğraf var; onları iCloud’tan alıp bağımsız bir başka buluta veya dediğiniz gibi PC’ye ayırıp atmam gerek ve evet orası çok zahmetli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 10 Temmuz 2025; 16:10:18 >
  • Bir kaç gün önce bende buradaki bir forumdaşın yorumu üzerine 18.6 beta 2' ye geçiş yaptım. Şu an için hem ısınma hem de şarj tüketimi açısından gayet memnunum. Tutarlı bir ios 19 sürümüne kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum açıkçası. Temiz kurulum yaptım ve herhangi bir yedek yüklemedim.(rehber ve notlar harici)

• brsbllky kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim; gelsin bakalım 18.6 🙏🙏

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.