Valla imzsi kapanmadan donmek isteyen donsun cunku bastan beri diyorum isiniyor ılıyor bu sebepten sarji iciyor 18.4 ve 18.4.1 sana ozeldir diyip dalga geciliyor 18.3 mis gibi RC deyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.4.1 (270. sayfa)

-
-
-
Bir önceki betanın sürüm numarası ‘j’ ile bitiyordu. Bu direk a’ya atlamış. Apple da ne yapacağını şaşırdı. Hadi hayırlısı. Haftaya muhtemelen rc sürüm gelir o zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İos 19 gelecek ya son beta bile olabilir mi diye düşünüyorum
19 galiba Haziran’da tanıtılacak. Muhtemelen o tarihte 18.6 lı sürümleri görürüz.
Burada mevcut: 👇
https://www.payetteforward.com/shortcut-check-your-iphones-battery-cycle-count/amp/
Kestirmeyi kurun. Telefonunuzda “analiz ve iyileştirmeler” aktif olacak. Ertesi günü bekleyeceksiniz; analiz ve iyileştirmelerde son tarihin yazılı olduğu dosyayı seçiyorsunuz. Bir kod sayfası açılıyor. O sayfanın üst köşesindeki paylaşma butonundan açılan alt menüden battery stats’ı seçiyorsunuz. Hesaplayıp sonuç gösteriyor.
Teşekkür ederim.
bende geçtim rc ye gerçekten cihaz kurulumda bile çok az ısındı şuan gayet serin artık 18.5 e bakarım duruma göre
18.5 full sürüm haftaya gelir
-
Nasıl geçiyorsunuz 18.3 rc ye?
-
https://ipsw.dev/product/version/iPhone17,2
bu siteden cihazınıza uygun olan 18.3 rc ipsw dosyasını indiriyorsunuz daha sonra itunes veya 3utools proğramlarıyla dfu modda yüklüyorsunuz ama yedeğiniz geri yüklenemez yeni bir iphone olarak kurmak zorundasınız
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemented -- 29 Nisan 2025; 0:29:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18.3 ten hic kipirdayasim yok nedense artk iyice mokunu cikardi bu apple bilerek biseyleri bozuk veriyor bir sonraki guncellemelere ihtiyac duy diye
örnek 18.4 car play hatasi 3,16 trilyon degerindeki sirket muhendisleri bu tarz hatalari gormeden nasil bi guncelleme yollar Cunku bi sonraki guncellemeye ihtiyac duy 18.4.1 hatayi duzelt isinma ilima yarat pili içsin ki bi sonraki guncelleme 18.5 beklensin bakalim neleri hatali gonderip 18.5.1 i beklenmesini saglicaklar ha sunuda dipnot geceyim gecen seneden örnek olarak 15pmlerin icine nasi ettilerse ios 19.1den sonra iphone 17ye optimizeli gelicek yaziim guncellemeleriyle bilerek 16serisinin ekran surelerini dusurcekler satis yapabilmek icin…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 29 Nisan 2025; 1:39:34 >
"Kullanıcılarımız hep son sürümde" demek için bunu yapıyorlar bence de
RC sürüm haftaya gelir diger hafta final yayinlanir.
X.5 ve x.6 gibi sürümler yaz sıcaklarının yükseldiği döneme denk geliyor ve cihaz yazılımdan mı hava sıcaklığından mı ısındığı meselesi o süreçte çok karışıyor. O nedenle bir ana sürümün sonbahardaki en sonu en makul olan bence. 👍 Bu arada bazen x.5 ve x.6 sürümler şaşırtıcı şekilde en sondakinden daha iyi de çıkabiliyor.
arkadaşlar bu poster profil resmi aramalarda kimin de gözüküyor kimin de gözükmüyor hiç stabil değil sizde öyle mi
Spotify’a, Kablosuz Carplay ile baglandigimda sorun yasiyorum. Araba‘dan hic bir dügme ile Spotify‘da birsey yapamiyorum. Ne kütüphane‘ye gidiyor, ne sarki seciyor. Yani söyle Spotify‘a giriyorum Carplay ile, daha sonra Spotify menüsü cikiyor. Ama hic bir secenege gidemiyorum. Ne ile kaynakli olabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 29 Nisan 2025; 22:45:52 >
18.7ye kadar beklemeyi dusunuyorum orada ota block koyar 19a gecmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X