Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.1.1 (173. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.505
Cevap
305
Favori
228.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni güncelledim çok memnunum iPhone 15 pro cihaz

• Güncelleme bende (iPhone 12) 1.59 GB olarak görünüyor. Halen İOS 18.0.1’de olduğum için mi acaba? İPhone 12’lere hep böyle mi gelmiş?
  • Arkadaşlar ayarlar içinde arama kısmında arattırdığımız zaman örnek arka plan uygulama yenile yazınca cıkmıyor yada analiz ve iyileştirmeler yazıncada ara kısmında çıkmıyor bundan öncesinde vardı ara kısmına yazınca cıkıyordu sürümüm 18.1.1 telefon üzerinden güncelleme yaptım varmıdır bilgisi olan ?
  • kinemania K kullanıcısına yanıt

Hangi sürümden geliyorsanız ona göre değişir eski sürümlere göre daha fazla değişiklik olduğu için daha büyük boyutlu olabilir

• Sero29 S kullanıcısına yanıt

Arama kısmı bozuk bir süredir sebebi bu olabilir önceden de çok iyi değildi

Bende cikiyor ama benim sürüm 18.1 hala
    Hocam bende 18.1.1 deyim arama ayarlarda arama kismina arka plan uygulama yeni yazdim cikiyor. Bunumu kassettiniz acaba?

iOS 18  | ANA KONU | 18.1.1
  • Nedir bu “Notlar” uygulamasının derdi, gerçekten usandırdı… Bir süre bir şeyler yazınca telefon yine çok ısınıyor. Hani artık kışa da girdik.

İCloud’la çevrimiçi eşleme olmasın, belki orada sıkıntı oluyordur diye iPhone’un belleğine kayıtlı bir dosyaya yazıyorum, yine ısınıyor… Keşke yapay zeka fanatikliği yerine şu basit şeyleri bir çözselerdi önce.

Her yeni majör güncellemenin ilk adımları başta umut verirken bir-iki ay içinde insanı pişmanlığa sürüklüyor… 18.7.2 gibi bir sürüme varana kadar belli ki hiçbir şey tam olmayacak. Pil bilmem nesine aldanmayıp 17.7.1’de kalmak lazımmış. 😟

GÜNCELLEME: 17.6'ya döndüm, arka plan ayarlamaları bitince OTA üstünden 17.7.2'ye geçiş olacak. Notlar'daki sorunlu metinlerde deneme yaptım, resmen klavye ferahladı, daha önce yapışan tuşlar akıcı şekilde yazmaya başladı. İnanılır gibi değil... Whatsapp yedeklemelerini aktif hale getirmem gerekecek, sürüm düşürme yaptıktan sonra WhatsApp yedekleme yapmamaya başlıyordu, ona bir bakacağım... Tekrar teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 20 Kasım 2024; 19:34:44 >

• kinemania K kullanıcısına yanıt
    Halâ dönebilirsiniz İOS 17'ye.
    choose an iphone / ipsw beta downloads
    Choose an iPhone / IPSW Beta Downloads
    https://ipsw.dev/product/iPhone
    bu site üzerinden telefonunuzu seçip İOS 17.6 beta 3 sürümünü indirin imzası halâ açık. Sonrası klasik işlemler ve telefon üzerinden OTA güncellemesi.

• Teşekkür ederim; başka bir arkadaşımız da (@FikirLideri) önerisiyle yardımcı oldu. Dönüyorum bakalım... iOS 18 inişli çıkışlı gidecek gibi görünüyor.

• Arkadaşlar eski iphonum 18.0 idi bunun yedeğini hem iTunes a hem iCloud’a aldım. Yeni telefon 17.6 ile geldi. İTunes yedeğini yüklemek istedim kabul etmiyor. Ben 17.6 da kalmak şartıyla bu yedeği yeni telefona nasıl yüklerim. Var mıbyatdımcı olacak?
  • Merhabalar,iphone 15 pro maxde ios 18.2 beta 3 kullanıyorum.Aramalarda çekmeme/cızırtı gibi durum mevcut.Bu sorunu yaşayan var mı acaba

• eas1 E kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 20 Kasım 2024; 19:48:22 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Hocam umarım düzeltirler,haber için çok sağolun bu arada içim rahatladı.üst model telefonda donanım arızası olması sinir ederdi

• Az sonra betalar gelecek 👍
  • iOS 18.2 beta 4 (22C5142a) Yayınlandı 👍
    iOS 18  | ANA KONU | 18.1.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 20 Kasım 2024; 21:24:13 >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Son beta haftaya rc sürümü yolda
  • Oner4343 kullanıcısına yanıt
    Niye 4 betayla mı kapatıyor artık apple önceden 7 - 8 verirlerdi yav
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Gelişme var mı hocam sen ondan bahset donmalar takılmalar gitmiş mi klavye serileşti mi
  • cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Yapım numarası sonu a olduğu için son beta anlamına geliyo
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.