< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (377. sayfa)

-
-
-
iphone 13 e kadar performans testi var ama diğer cihazlar ve pil testi henüz yok hocam heralde yarın yayınlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam, SwiftKey‘de kaydirarak yazabiliyormuyuz?
-
Evet hocam
İphone 13 için bu kadar dalgalanma normalmi diğer modellerde inişli çıkışlı.
-
her cihaz için çıktığı ios sürümünün x.0.3 lü versiyonları pil açısından daha iyi oluyor mesela ios 17.0.3 çok iyiydi sonra 17.3.1 iyiydi
Her güncelleme eskiyen modelleri öldürüyor ister istemez hocam. 17.7 de uzun bir süre takılırım artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yedek almayı kapat ,iCloud / Hesap saklama alanına girip var olan yedeği silin.IOS 18 alınan yedek alt sürümde kullanılamaz . ..
Her zaman üst sürüme geçerken bulunduğunuz sürümün Arşivli yedeğini almalıydınız.Sürüm düşürdüğünüzde Arşivli yedek iTunes üzerinden yükleyebilirdi . ..
Teşekkür ederim hocam, uğraşa uğraşa yaptım. Bundan sonra dikkat ederim bu sürüm işine. Sağ olun.
-
Hocam bir şey soracağım. iPhone 15 Pro/16 Pro serisinde USB 3.2 Gen 2 bulunuyor. DFU teniz kurulum yapılırken bu cihazlara yazılım dosyası daha mı hızlı yükleniyor?
-
İlginç bir durum. 17.6.1 su gibi harcıyordu pili. İlk kurulumda da cihaz ısınmıştı. 17.7'de ne ısınma yaşadım ne de hızlı pil düşüşü. En azından 14 Plus'ta durum bu.
-
Tam olarak emin değilim. Ne desem yalan olur maalesef hocam.
Ek olarak 15 Pm için de durum aynı. 17.7, iOS 17 içerisindeki en iyi sürüm olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 19 Eylül 2024; 11:3:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar cihazım 14 pro. 17.6.1 den 17.7 ye geçilir mi herhangi bir sorun yaşayan oldu mu ? Pil süresi , bug... vs.
17.7 stabilse eğer uzun bir süre bu sürümde kalmayı planlıyorum.
Ara yüz Türkçe yapabiliyor muyuz?
Genelde pilin bir tık daha iyi olduğu söyleniyor. Ama stabilite olarak 17.7 daha iyiyimiş.
Kaynaklar: Macrumors Forum
-
Bende 12 var 16.6.1'den pek memnun değildim gereksiz ısınmalar fazlaydı. Bu sürümde ilginçtir ki güncelleme yaparken bile ısınmadı. Performans olarak gündelik kullanımda bir fark göremedim ama pil 15/20dk daha erken bitiyor gibi geldi.
-
Mobil oyunda oynamama rağmen rahatsız edici bir ısınmaya denk gelmedim ben 16.6.1 de ama yine de özellikle güvenlik düzeltmeleri nedeniyle 17.7.7 ye geçmek istiyorum . Tabii ki pil konusu da önemli, 14 pro cihazlar da pil durumu ne biraz daha araştırıp öyle geçmek en mantıklısı sanırım. Teşekkür ederim ç.
Teşekkür ederim..
Pil de bariz bi fark var mı acaba, günü çıkarması çok önemli sabah çıkıp 7 gibi eve dönüyorum genellikle.. pil sağlığının da etkisi var tabi ilk gün ki gibi kesinlikle olamaz ama günü de çıkarsın bi zahmet :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X