tüm sürümlerin performansını gördüğümüz bir ekran görüntüsü oluyordu 17.7 için de çıktı mı |
Bildirim
tüm sürümlerin performansını gördüğümüz bir ekran görüntüsü oluyordu 17.7 için de çıktı mı |
17.6.1 vs 17.7 karşılaştırmaları youtube düştü hocam ama batarya testi dsha yok yakında hepsi gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Eylül 2024; 12:54:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banada ısınma konusu biraz daha azalmış gibi geldi ama erken yorum yapmak istemiyorum 😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
cihazda ios 18 görünüyor, cihaz üzerimnden 17.7 geçmenin yolu yok mu ? yedekleme falan yaptığımda geçen sene 50-60 adet fotoğrafım yedeklenmemiş kayboldu, yine benzer sorun yaşamak istemediğim için cihaz üzerinden geçmek istemiştim edit: çıkıyormuş tamam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanover -- 18 Eylül 2024; 17:9:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Eylül 2024; 17:15:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderkaan -- 18 Eylül 2024; 18:8:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi tür yedeklemede fotoğraflar kayboldu? Bu çok ciddi bir sorun. |
telefon üzerinden cloud'a yedeklemiştim, temiz kurulum yapmak için. 1-2 hafta sonra fark ettim apple destek ile görüştüğümde de yedeklerken kopma olduysa veri kaybı olmuştur geri getirme şansı yok demişti |