< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (181. sayfa)

-
-
Bu hafta sonu ip 13 te kamera kapanma sorunu yaşadım 17.2.1' de ne yazık ki. Teli kapatıp açınca geçti ama çok önemli bir anı kaydedemedim. Gerçekten yeni sürümlerin testerları olarak hissediyorum artık kendimi. IOS 18' e büyük bir yenilik sunmadan geçmem bundan sonra.
-
Ayda yılda bir olan bir şey zaten kafama takmıyorum çok.
-
Bugün güncelleme gelebilir gibi gibi...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu İos 17 ye özel değil, bu sorun bayadır var. Düzeltilmiyor bir türlü. Bunu düzeltseler yandaki takvimi kaybederler şuan o durumda apple.
-
-
Bu sıkıntı İos 15’te de var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iOS 17.3 (21D50) Yayınlandı 👍 RC ile aynı sürüm!
Bir haftadır iOS 17.3’ü kullanıyorum, iOS 16’dan beri temiz kurulum yapmadım. Kötü sürüm değil. Şimdilik :))
Bana gelmemiş, umarım iyi çıkar. Sürümleri ipsw.me haricinde başka bir yerden indirebiliyor muyuz, yoksa tek adres burası mı
Edit: Şimdi geldi, yüklüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BM35 -- 22 Ocak 2024; 21:18:48 > -
Sanki daha akıcı olmuş gibi geldi bana.
Bana da öyle geldi.
Psikolojik :)
Full sürümler geldi.
-
Bu sene ben inadına ipsw yüklemiyorum. :) Ota ile devam ediyorum. Ama bildiğim kadarıyla bir iki site var onlar üzerindende indiriliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 22 Ocak 2024; 21:38:7 >
Hangi siteler yazabilir misin bir bakayım
-
itunes üzerinden güncelleyeyim dedim ama güncelleme gözükmüyor 17.2.1 güncel sürüm diyor hata var sanırım
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ios hacker
Apple Releases iOS 17.3 And iPadOS 17.3 Update - Download Now - iOS Hackerhttps://ioshacker.com/news/apple-releases-ios-17-3-and-ipados-17-3-update-download-nowwww.techglobex.net
Download iOS 17.3 Beta / iPadOS 17.3 Beta IPSW Offline [Direct Links]https://www.techglobex.net/2023/06/download-ios-17-ipados-17-beta-ipsw.html?m=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güncellemeyi çok hızlı yükledi, normal mi bu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X